امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
فدات بشم ندا جونم
اره واقعا انشالا
راستش تعداد دفعش شده 6،7 بار اما هنوز هست 
... 
ترگلی قشنگم اسمتو گذاشتی لیموترش دل ادم حال میاد
نه انگار مطمئن نیستم راستش
منشیش گفت نیستن تا 18 مرداد منم همون موقع واسه همون 18 ام وقت گرفتم 
اره یکم پولکیه
ببین واقعا تشخیصش دقیقه
من هربار جواب درستی ازش گرفتم 
خوش اخلاقم هستا اما با باباها بیشتر خوبه
سر شیر نخوردن پسرم از خودم انقدر بهم چرت و پرت جلوی همسرم گفتا
یا بهش گفتم برای خوابش هی با خنده رو به پسرم میگفت مامان تنبلت میخواد خودش بخوابه دنبال مشاور خواب برای توعه
اما از نظر علمی خیلی قبولش داریم جفتمون
مثلا سر ختنه گفت 1800 پارسال اما دکتر عابدی تازه اورولوژیسته و اینکارست 1تومن گرفت
یا سر هر واکسن از ما 130 تومن گرفته تا حالا بعد یه جوری میگه که تو مجاب میشی همونجا بزنی پیشش
اینبار رفتم بهداشت مجانی زدم والا یکسالگی شو
18 مرداد برات دیره فکر کنم وگرنه به منشیش میگفتم ببینم کنار وقت من بهت وقت میده

ندایی ماهم نشستیم تو خونه باز به خاطر کرونا
این م بیه هم دیروز گفت دخترش البته 10 سالس کرونا گرفته کلاس فعلا تعطیله هووووف
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaaa28، Sufii، لیموترش
پاسخ
سلام بچه ها من دخترم رو برای هفت ماهگی بردم پیش زندیه گفت خوب وزن نگرفته بهش زینک داد دیروز بهش دادم یعنی مرتب بالا آورد تا معده اش خالی شد بعد از چند ساعت دیگه درست شد
بهش نساخت! غذا هم فقط یه مدل سوپ که گفته بود رو گفت همونه بده سه وعده! من دیدم مامانا اینهمه تنوع میدم مواد مختلف تو سوپ میریزم! یعنی من بریزم مشکلی پیش میاد؟! کسی تجربه ای داره؟!
  • Nedaaa28
پاسخ
الان چه سوپی گفته چیا داره؟مگه حساسیت غذایی داره یا رفلاکس؟
پاسخ
لی لی جان زنگ بزن به منشی دکتر بگو زینک بهش نساخته ،داروشو عوض میکنه
  • lili_61
پاسخ
قربونت برم یوتاب جون. اره ۱۸ ام دیره. دیروز بردیم اسحاقی و یکم از نگرانی درمون اورد. از لیست بلند بالای آزمایش ممیشی هم تعجب کرد که کی برای بچه این سنی که مشکل خاصی نداره اینهمه آزمایش مینویسه؟ ولی برای دکتر ثابت خوب نیست.
از ممیشی هم راضی ام. اما فقط برای تشخیص میخوام برم پیشش. نه چکاپ.
من احتمالا کلا دکترشو عوض کنم به همون دکتر NICU شون. ازش راضی بودم خیلی. فقط یه بدی داشت. هر تشخیصی که میداد با اینکه همیشه درست در میومد ارجاع میداد به فوق تخصص مربوطه. اینه که ما خیلی وقتها پیش فوق عفونی و گوارش و خون رفتیم. و دقیقا تجویزهای همین دکتر رو میگرفتیم. قبلا مطب نداشت. الان مطب زده احتمالا دکتر ثابت بچه‌هام بشه.
  • youtab
پاسخ
اره ترگلی ممیشی برای پسر منم یه ازمایش زیاد نوشت اما من گمش کردم اصلا سابقه نداشته همیشه نگه میدارمشون همه رو توی یه کاور احتمالا با ندارکی که فرستادیم بیمه تکمیلی قاطی شده
اونروز که رفتیم دکتر رهبر دادیم برامون نوشت لااقل ویزیتش حلال بشه خخخخخ
حالا گذاتم 1هفته قبل از 18 مرداد ببرمش که بعد از جواب ممیشی ببینتش 
... 
چه خوب که مطب زده اسمشم بهم بگو لطفا ادم تو ذهنش بمونه باز برای یه وقتایی
... 
من خیلی دلم میخواست ببرم دکتر عرب حسینی که دکتر ان ای سیوی پسرم بود و دکتر دختر نونا جون اما همسرم میگه روزای ان ای سیو میاد جلو چشمم نه
پاسخ
سلام مامانا
من ۶ ماهه جشن مرفتم مراسم نرفتم حالا بعد ۶ ماه میخواستم برم ک میگن کروناست
بچم دلم میسوزه جایی نمیره
فقط تو حیاط هفته یبارم با ماشین ی دور میزنیم
همسرم صبح تا شب سرکاره
منم ماشین ندارم با بچه تنها نرفتم بیرون میترسم شرایط بردن کالسکه هم ندارم
دارم گریه میکنم
چگناهی کرده بچم اخه

از حیاط میارم تو خونه داد میزنه
موندم بگم بیخیال کرونا و ببرمش تالار یا بمونم حونه
جالبیش مادرشوهرم اینا میرن نسبت نزدیکه داماد اخه
خب ماهم ک ی ساختمونیم
برم نرم فرقی نداره
تازه شوهرمم احتمالا بره

افسردگی گرفتم تو ذهنم فریاد میزنم اشکمم بسختی میاد ک حداقل سبک بشم الان فقط چند قطره
خسسسته شدم
  • lili_61
پاسخ
عاطفه جان چه کنیم شرایط هممون همینه ، الان تفریح پسر من اینه که صبحا بره تراس نیم ساعت بشینه خودشو اینور اونور بماله ، گاهی یه لگن آب هم میذارم آب بازی میکنه بعد میارم میشورمش
عصرا هم یه پارک خلوت میبرم در حد نیم ساعت
۶ ماهگی بچه زیاد پارک اینا هم متوجه نیست ، ببرش همون تو حیاط بچرخه اشکالی نداره نیم ساعت صبح نیم ساعتم عصر ببر
خودتو ناراحت نکن اینروزا هم میگذره
  • lili_61
پاسخ
عاطف جان ما هم عروسی دعوتیم ولی چون کرونا دوباره اوج گرفته ما هم نمیریم اما اگر همسرت میره ، به نظرم رفتن نرفتن شما هم فرقی نداره همسرت بگیره دور از جون شما هم گرفتید. من تو این شرایط بودم خودمم میرفتم. حداقل نشم اش نخورده دهن سوخته خخخ.
ب۰چه ها ولی من ی بار همون سه روزگی پسرم بردمش پیش دکتر عرب حسینی چون تو بهمن ویزیت گرده بود گفته بود بیار سه روزگی اصلااا خوشم نیومد. حالا نمیدونم شاید برای ما این طوری بود. اولا که اصلا اخلاق نداشت بی ادب به نظرم صحبت می‌کرد. فکر می‌کرد چون پزشک هر طور دوست داره میتونه رفتار کنه جواب سربالا میداد اصلا خوشم نیومد. بعد هم معاینه کرد گفت سریع ببرید بهمن بستری بشه. تب داره! ما ترسیدیم سریع دو تا دکتر دیگه که آشناها معرفی کرده بودن بردیم همشون گفتن کاملا بچه سالمه. کلا نوزادها ی کم همیشه دمای بدنشون بالاتره . خلاصه هم به نظر پولکی اومد هم بی ادب. حالا این نظر منه شاید اون روز آنقدر بی اعصاب بوده
  • Sufii
پاسخ
شوهرم میره
خانوادش میرن
کلا همش باهمیم
موندم چیکار کنم بخدا
لباسم خریدم هعی
کلا هم دو دوز واکسن زدم
  • lili_61
پاسخ