امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
بچه ها ما بانک مهر اقتصاد رو انتخاب کردیم،دوهفته پیش واممون رو ریختن.
الهی الهام جان ان شاالله زودی زود تبش قطع بشه.خوب کاری کردی بردینش دکتر.

عاطفه جان چراانقدر به خودت سخت میگیری...خب بچه که تا ۶-۷ماهگی اونقدر متوجه نمیشه..همون حیاط میبری خیلی هم خوبه.من دختر و پسرم رو تو آپارتمان بودم ذرحد هفته ای یکبار میرفتم خونه مامانم همین.دیکه هم بیرونی نرفتم انچنان.تازه الان که پسرم۱۱ماهشه دیشب رفتیم عروسی.
تو هم اون عروسی رو برو اگر میبینی که همه دارن میرن و تو بعدا باهاشون در ارتباطی پس چه فرقی میکنه بشینی خونه خودت رو محدود کنی...برو و یه کم رقص و شادی ببین باورکن حالت عوض میشه
فاطمه هستم
Heart
پاسخ
شمیم جان برای سوپ گفت هویج و سیب زمینی و برنج و گوشت یا مرغ و یکم عدس و ماش خیس خورده رو همه رو بریز رو حرارت کم ۴ یا ۵ ساعت بپزه گفت همون بهش سه وعده بده ۴ ماهش بود بدنش ریخت بیرون خیلی بد جور حالا با احتیاط بهش مواد غذایی میده
مرسی گفتی ندا جان زنگ میزنم ممنون که گفتی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaaa28، Sh96.shamim
پاسخ
لیلی جان پس سعی کن وعده هاشو بیشتر کنی.با همینا که تو سوپ می‌ریزی پوره هم میتونی درست کنی تنوع میشه. پوره های ترکیبی درست کن واسه میان وعده
  • lili_61
پاسخ
بچه ها تا جایی که میدونم از دیروز تامین اعتبار شد این وام. ما که بانکی هستیم هم نتونسته بودیم بگیریم
تازه دیروز به شوهرم گفتن مدارک بیار
فکر کنم این چند روزه همه بگیرن
خداکنه زودتر بدن. من چالشو کندم Big Grin
پاسخ
آقا من یه چیزی در مورد وام فرزندآوری بگم...
ما خیلی وقته ثبت‌نام کردیم و شعبه هم مشخص کردیم، همسرم روزی که رفت مدارک رو تحویل بده، فرداش بهش زنگزدن که با ضامن پاشو بیا.
مسئول اعتبارات، آدرس رو خونده بود، دیده بود یه کوچه با ما فاصله داره، خوشش اومده بود! پرونده رو جلو انداخت! چند ساعت بعد هم پولش واریز شد به حساب همسر
  • lili_61
پاسخ
اره ترگل تب داره 
کرونا گرفتیم همگی
اولم من 
امروز روز چهارم پسرم 
دخترم زودتر گرفت تبش قطع شده خداروشکر 
واقعا دوتا بچه با هم مربض شن خیلیییی سخته خدا بهت توان بده ترگل 
پوستم کنده شده تو این ی هفته
  • 2015، lili_61، لیموترش
پاسخ
عزیزم الهام. تبش کنترل شده الان؟ انشالله زودی خوب میشه. یهو قطع میشه نکران نباش. فقط دائم چک کن. شربت استا میدی یا قطره؟ شربت رو هر ۴ ساعت میتونی بدی. دکتر دوم به ما گفته بود اگه تو این فاصله بازم رفت بالا بروفن بدین. که خداروشکر بعد این دکتر دیگه نیاز نشد. وگرنه قبلش بعد ۳ ساعت باز تبش خیلی بالا بود. در حد ۳۸.
پاسخ
تبش اره با دارو خدازوشکر کنترله 
هم شریت استا میدم هم پروفن 
امروز خداروشکر خیلی سرحال و دایم مشغول بپر و بپر و بازی ولی خب قطع نشده هنوز  Dodgy
  • 2015، لیموترش
پاسخ
چه رییس شعبه خوبی! خدا خیرش بده
این شوهر من پوستمو کنده از بس گفتم برو ثبت نام کن نرفت!!!! میگه واسه بیست تومن ۲ تا ضامن میخواد!!! آره اینطوریه؟!
پاسخ
الهامی چطورین؟
حال بچه ها و خودت بهتری؟
... 
نه لی لی جون 1 ضامن میخواد
  • lili_61
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان