امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
نونا جون از ۳ ماهگی ریزش مو شروع میشه..من تو بارداری موهام خشک شد قبلش چرب بود موهام.از ۳.۵ ماهگی ریزش شروع شد الان کمتر شده.من هنوز قرص های مختلف میخورم دکترم تا ۶ ماهگی بهم قرص داده بود...وای رز جون چقدر طول کشید..من نگران جلو موهامم فقط
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، lili_61، mona70، nona، Rose، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من قبل بارداری خییییلی ریزش مو داشتم با اینکه انواع و اقسام مولتی ویتامینارو میخوردم و تغذیه امم خیلی سالم بود ، یعنی من سالهاست ۸ لیوان آب میخورم پروتیین و سبزیجات و کلا تغذیه ام با الان هیچ فرقی نداشت
اما فقط الان که باردارم موهام عالی شده یعنی سه روزم نشورم موهامو یه دونه هم نمیریزه باورم نمیشه قبلا کف حموم سیاه میشد از موهام
البته میدونم بعدش باز همونجوری میشه ولی کاش یه راهی بود هورمونا در همین سطح میموندن ، عاشق موهامم الان
دانشمندا چرا کاری نمیکنن واسه این مورد Sad
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، nona، Rose، Sahraa71، Seti69، Sh96.shamim، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
۱.روناک/ هفته 39/پسر
۲. Nedaa/ هفته ۳۶/پسر
۳. 2015/هفته۳۶/ پسر
۴. الهام گلی /هفته 35/دختر
۵. کژال / هفته 33/ پسر
۶. Sahraa71 /هفته ۳۲/ پسر
۷. بن سای/هفته ۳۰/پسر
۸. سحر بانی /هفته ۳۰/ پسر
۹.shiningdiamond/ هفته 27/ پسر
1۰. roshanak7367/هفته ۲۵/دختر
۱۱. کتایون خانم/ هفته ۲۲/دختر
۱۲. ستی ۶۹/ هفته ۲۳/ دختر
۱۳. لی لی /هفته ۲1/ دختر
۱۴.نوعروس قدیمی /هفته 13
۱۵. **مینو** / هفته ۲۰ /دختر
۱۶.♡بهاره♡ / هفته ۱۸/پسر
۱۷.atefejjj/ هفته ۱6
  • 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، Rose، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها موها ی مدت بعد زایمان میریزه بعدش دوباره ریز ریز درمیاد
پروسه اش سخت و ناراحت کننده اس ولی چاره ای نیست دیگه 
موهای من تو بارداری اول خیلی پر و خوشگل شده بود بعدش چنان ریخت ک جلو موهام کلی خالی شد ولی کم کم دراومد
این سری ولی خیلی خوشگل موشگل نشد  Big Grin
.........
من برا زایمان قراره برم خونه مامانم اینا
از زمان شروع علایمشون تا رفتن من تصمیم گرفتم یک ماه بشه 
کافیه برا کرونا دلتا؟ همه جا میگن سه هفته ولی باز میترسم گفتم یک ماه بشه 
هر چند بنده های خدا اینقد ضعیف شدن ک فک کنم من باید برم بهشون برسم 
دلم براشون واقعا تنگ شده
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Sahraa71، Seti69، Sh96.shamim، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شمیم جون پس هیچی از الان باید منتظر ریزش باشم Sad
عاطفه جان دیگه نمیدونم چی بگم برای یه خانواده دارید آشپزی میکنید به کنار ( همسرتون پدرهمسرتون‌خواهرشون نمیتونن بخشی از کار رو به عهده بگیرند؟ الان یعنی سه وعده اصلی رو‌شما تهیه میکنید؟) مگه نرفته بودید خونه مادرتون، دوباره برگشتید تو خونه ای که دو نفر مریض کرونایی هست و شرایط قرنطینه هم رعایت نمیشه، آخه چرا دختر خوب؟ حداقل خونه مادرتون تعارف نداشتید با کسی کار هم نمیکردی‌
شوخی نگیر کرونا رو تو دوره بارداری

الهام جان یه ماه کاملا کافیه
  • (کژال)، Elhamgoli، lili_61، mona70، Nedaa28، Rose، Sahraa71، Seti69، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱، ۰۶:۱۳ عصر)Elhamgoli نوشته است: بچه ها موها ی مدت بعد زایمان میریزه بعدش دوباره ریز ریز درمیاد
پروسه اش سخت و ناراحت کننده اس ولی چاره ای نیست دیگه 
موهای من تو بارداری اول خیلی پر و خوشگل شده بود بعدش چنان ریخت ک جلو موهام کلی خالی شد ولی کم کم دراومد
این سری ولی خیلی خوشگل موشگل نشد  Big Grin
.........
من برا زایمان قراره برم خونه مامانم اینا
از زمان شروع علایمشون تا رفتن من تصمیم گرفتم یک ماه بشه 
کافیه برا کرونا دلتا؟ همه جا میگن سه هفته ولی باز میترسم گفتم یک ماه بشه 
هر چند بنده های خدا اینقد ضعیف شدن ک فک کنم من باید برم بهشون برسم 
دلم براشون واقعا تنگ شده
الهام جان من همسرم سه هفته که از کروناش گذشت رفت تست داد باز هم مثبت بود به دکترش گفتیم گفت اختمالا مثبت کاذبه ولی چون کرونا دلتا یکم هنوز ناشناخته هست و همسرت هم بارداره یک هفته دیگه هم قرنطینه باش یعنی کلا یک ماه

(۱۴۰۰/۶/۱، ۰۶:۰۳ عصر)♡بهاره♡ نوشته است: سلام . منم امروز رفتم آنومالی. جنسیت هم همونطور که تو غربالگری گفته بود پسر شد.
خداروشکر برخلاف کاهش وزن خودم ، رشد جنین خوب بوده . البته من چون با اضافه وزن باردار شدم زیاد ناراحت نیستم از بابت لاغر شدنم

به سلامتی بهاره جون پسر دار شدنت
خداروشکر که نی نی خوب بوده
  • Elhamgoli، lili_61، mona70، nona، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر، ♡بهاره♡
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱، ۰۵:۳۵ عصر)Sh96.shamim نوشته است: نونا جون از ۳ ماهگی ریزش مو شروع میشه..من تو بارداری موهام خشک شد قبلش چرب بود موهام.از ۳.۵ ماهگی ریزش شروع شد الان کمتر شده.من هنوز قرص های مختلف میخورم دکترم تا ۶ ماهگی بهم قرص داده بود...وای رز جون چقدر طول کشید..من نگران جلو موهامم فقط

عزیزم من اصلا تا یک سال درست غذا نخوردم...
تا 10 ماهگی حتی داروی ریفلاکسش ادامه داشت...
بعد حتی بخاطر این بد غذا خوردن، دیدید که کیسه سنگ صفرا گرفتم و عمل کردم کلا درش آوردم کیسه رو... 
مولتی و اینها هم نخوردم...
واقعیتش این بارداری و بچه داری دست تنها من رو خرد کرد...

آن شرلی جون آره تازه دیدم قبل پست من پست گذاشتن Heart دل به دل راه داره... هفته شون 3-4 هفته بود 16 مونده بود Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، *آن‌شرلی*، lili_61، mona70، nona، Sahraa71، Seti69، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
عاطفه جون منم واقعا نمی دونم چی بگم واقعا... گفتنی ها رو گفتم... دیگه انتخاب خودته که کجا باشی، چیکار کنی، چی بخوری، رودربایستی داشته باشی یا نه... خودتی و بچه... واقعا ما دیگه چی بگیم خواهرم؟ حتی داری برای همه شون هم غذا درست می کنی یه وعده زیاد درست کن، بصورت نظارتی هم کمک کن... از همسرت توی کارها کمک بگیر... بقیه ش رو هم آجیل و میوه و آبمیوه دائم آماده بخرید و دم دست باشه که میان وعده اونها رو بخورن... به فکر سلامت آدمهای عاقل و بالغی ولی فکر بچه ای که نیازش از وجودت تامین میشه نیستی؟ الان که همه شون کرونا گرفتن احتمالا خونه پر از مواد مقویه دیگه... قشنگ برو یه کاسه پر کن ببر توی اتاق هر از گاهی بخور... میوه بذار توی اتاق دم دستت باشه بخور... آب بخور... آبمیوه بخور... غذای مقوی که برای اونا درست می کنی بخور... گوشت توی شیشه درست می کنی یه دونه هم برای خودت بذار... قشنگ یه روز همین گوشت شیشه ای عصر بذار تا فردا ظهر واسه خودش بپزه، دیگه شب هم همونا رو بده بخورن... بدون آشپزی یا پای گاز ایستادن... خودتم از همون مواد مقوی بخور...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • *آن‌شرلی*، Elhamgoli، lili_61، mona70، nona، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من امروز رفتم دکتر و دکترم گفت 37 هفته ختم بارداری و سزارین
احساس میکنم بچم خیلی ریزه
گناه داره
هفته پیش تازه 2100 بود
تا 3 هفته دیگه وزنی نمیگیره
خیلی ناراحتشم
  • 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، Rose، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اگه تغذیه و استراحتت مناسب باشه هفته ای ۲۰۰،۲۵۰ گرم اضافه میشه که به بالای ۲۵۰۰ میرسه و تو رنج طبیعی قرار می گیره.نگران نباش.
پسر من با وزن ۲۵۰۰ به دنیا اومد و خدا رو شکر زردی هم نگرفت.
  • (کژال)، lili_61، mona70، Nedaa28، Rose، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان