امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ستی من روروئک گرفتم برای دخترم شاید نهایت نیم ساعت در روز توش میموند.پسرمم که اصلا استقبال نکرد به زور یک ربع.الانم وسط خونه ست بلا استفاده..‌
بستگی به بچه داره البته.پسر خ ش یکسره باروروئک راه میره.
اگر میخوای خیلی هزینه نکنی یه جنس ارزون بردار یا نو یا دست دوم توی دیوار زیاده

وای لیانه پسر منم همینطور بود...تب که قطع شد دست و پاش دونه هاش ریخت بیرون.ولی بیقراره خیلی.یعنی سه روزه من هلاک شدم همش بغلم ه و راه میرم تا میشینم گریه میکنه..انقده اذیت شدم این یک هفته اون یه شب عروسی از دماغم دراومد،یک هفته هم زودتر پ ر ی و د شدم...انقدر داغون!
حالا خداکنه منم مایعات زیاد بهش میدم ولی اصلا میل به غذا خوردن نداره همون شیر رو هم به زور میخوره
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، Seti69، youtab
پاسخ
سلام به همه
بچه ها دیشب جواب ازمایش پسرمو گرفتیم
زینکش قبلا کم بود الان باید تا 110 باشه 165 بود دیگه نمیدم تا ببرمش دکتر 18ام
فسفرش هم بالا بود 
فسفر چرا به نظرتون؟
خداروشکر سی بی سی و بقیه چیزاش نرمال بود

سرچکردم بالا بودن فسفر اصلا خوب نیست
اخه بر اثر چیه که رفته بالا
کنارشم H زده
  • 2015، liyane
پاسخ
یوتاب جانم هیچی نیست نگران نباش،ممکنه توی قطره مولتی فسفر بوده که اونم رفته بالا؟
فاطمه هستم
Heart
پاسخ
مرسی فاطمه جونم
اخه سرچ کردم نوشته ممکنه خدایی نکرده مشکل کلیه و استخووانی باشه
پاسخ
ستی جان، من برای دخترم مثل لیانه جامپرو گرفتم مارک فیشر پرایس. خوب بود و مشکلی نداره. روروک ولی میگن چون دسترسی بچه به وسایل بیشتره باهاش خطرناک می تونه باشه. یکیم بچه چون رو زمین نمی چرخه باعث میشه به اندازه کافی رو زمین تجسس نکنه و تو رشدش و میدان بیناییش می تونه اختلال ایجاد کنه.

فاطمه جان، دختر من دست، دهن و پا گرفته بود یک سالش بود. اولش تب شدید داشت یه روز و نیم که براش شیاف میذاشتم و گاهیم شربت پروفن می دادم. دکتر گفت پروفن بهتره چون ممکنه درد داشته باشه گلوش چون تو گلوشم جوش زده بود و گفت برای تسکین درد ایبوپروفن بهتر از استاست. رو صورتش جوش خاصی نزد و یکم رو دست و پاش زد که دکتر گفت ازین کرمهای سوختگی محل پوشک بپانتن بزنم که من فکر کنم نهایت یکی دو بار زدم چون زود محوشدن دونه هاش
ان شاالله مال کوچولوی شما هم سبکه و زودی خوب خوب میشه
  • liyane، Seti69
پاسخ
فاطمه الان مولتی ویتامین و ا د و زینک و کلسیمشو دیدم هیچکدوم فسفر ندارن جز شیر خشکش که ببلاکه
توی هر 100 گرم زده 416 میلیگرم فسفر
  • 2015
پاسخ
سلاام بچه ها
یوتاب جان مشکل کلیه و استخوان و ... به هرحال توی فاکتورای دیگه هم اثر میذاره دیگه. مشکل اینجاست اینترنت کامل و جامع بررسی نمیکنه بله فسفر بالا ممکنهههه(اطلاعات خود منم در حد اینترنته ها با توجه به حرف خودت میگم ) علتش همچین مشکلی باشه ولیی به شرطی که مثلا چندتا مورد دیگه هم تاییدش کنه تازه اونم شاید و تستای تکمیلی داره. توام که به دکترش نشون میدی و پشت گوش نمیندازی پس تا وقتی که میخوای ببری نشون بدی اعصابتو الکیی خورد نکن.
  • 2015، youtab
پاسخ
فدای تو بشم صنوبری 
راست میگی 18 ام میبرمش دکتر
انشالا که خیره Heart
  • صنوبر۷۱
پاسخ
اصللا فکرتو مشعول نکن چون دکترا اصلا مثل اینترنت عمل نمیکنن و چندین تا فاکتور و حتی شرایط بالینی و حال آدم رو مد نظر قرار میدن .
خداروشکر که گل پسرت همه چیش خوب خوب بوده )(اومدم بنویسم نینی یادم افتاد دیگه مردی شده ماشاالله Smile )
  • 2015، youtab
پاسخ
اره نمیدونم به خدا هرچیزی براش یکم بالا و پایین میشه من تا تهشو میرم عین خل و چلااره ماشالا خالش
کلی بزرگ شده پسرم
  • صنوبر۷۱
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان