امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چی رو از کجا بخرم؟
سلام دوستان
شما حوله چه مارکی میخرید راضی هستید؟
من میخوام همه حوله هامونو عوض کنم
از تاچ و ازدیلک راضی نیستم اصصصصلا
آذرریس تبریز به نسبت اون دو تا بهتره ولی زود زبر میشه حوله هاش.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • خانم فسقلی
پاسخ
برق لامع، البته اونم باید مطمئن باشی برق لامع هست. یه وقتایی حتی خود مغازه‌های برق لامع هم حوله‌های مارک‌های دیگه هم می‌فروشن در کنار مارک خودشون.
حوله‌هاش انقدر عمر می‌کنن که آخرش به خاطر پوسیدگی می‌ندازیشون دور، نه زبر شدن.
  • (کژال)، خانم فسقلی
پاسخ
کژال جان چرا از تاچ و ازدلیک راضی نیستی؟
  • خانم فسقلی
پاسخ
اره کژال ستی خوب گفت برق لامع فوق العادس
دقیقا ازش خسته میشی میریزی بره
یه نمایندگی قدیمی میدون فردوسی داره سالهاست من یادمه مامانیم و مامانم و همه از اونجا همیشه خرید میکردن منم همینطور امیدوارم هنوزم باشه مغازش
  • خانم فسقلی
پاسخ
آرتاتام جان من یه سری حوله پالتویی از تاچ گرفتم. انقدددددر پرز میداد که هربار از حموم میومدیم باید یه بار کل خونه رو جارو برقی میکشیدم
کنج دیوارها همینجوری پرز بنفش و سرخابی بود. خیلی زود هم قسمت پشتش نازک شد. کلا مندرس شد. شوهرم میگفت همینروزا تموم میشن حوله ها انقد که پرزاشون ریخت.
ازدیلک هم حوله هاش لطیف و خوبه. ولی دو بار بشوری مثل دستمال کهنه میشه. خیلی زود شل شد و رنگ و روش رفت.
آذرریس تبریز برای حوله پالتویی که زیاد نمیشورم خیلی راضیم. ولی حوله های دستی که زیاد میشورم خیییلی زبر شده. با اینکه حواسم به دمای ماشین و اینا هست. ولی خدایی رنگشون مثل ازدیلک ها داغون نشده و ظاهرشون خوبه.

مرسی ستی و یوتاب جان
یوتاب فکر کنم اونجا دیدم برق لامع. البته سایت هم دارن. الان رفتم تو سایتشون.
البته قیمتارو که دیدم برگام ریخت. یه حوله دستی 170 تومن؟؟؟!!! اینجوری باید چند میلیون حوله بخرم فقط
چرا همه چی اینجوری شده؟؟!
  • youtab، خانم فسقلی
پاسخ
بچه ها من یکم توی برند وسایل خونه و آشپزخونه ضعیفم. میشه کمکم کنین؟ بهترین برند سرویس قابلمه خارجی چیه؟ میخوام کاملا کاملا نچسب و بسیار با کیفیت باشه. فکر کنم باید گرانیتی بگیرم، درسته؟ قیمتش هم خب مهم که هست ولی اگه کیفیتش عالی باشه حاضرم براش پول خرج کنم.
  • maryam_na، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
کژال جونم 170 خوبه دختر من 300 پرسیدم بدون مارک
یه حوله دست و رو خشک کنی فقط
... 
ماهوری منم دنبال سرویس قابلمه خوبم اما اصلا نمیشناسم دورو بریامم همیشه هرچی گرفتن ناراضي بودن
همسایمون یه سرویس داره میگه از وقتی اینو استفاده کردم فهمیدم قابلمه چیه
مارکشو یادم رفته بزار اومد میپرسم بهت میگم
میگفت از نمایندگی بوش توی شریعتی گرفته
  • خانم فسقلی
پاسخ
قربون دستت یوتاب جون. بپرسی ممنونت میشم. آره والا کیفیت قابلمه خیلی روی لذت آشپزی تاثیر داره. کیفیت غذا رو هم میبره بالا. الان من خیلی وقته به دلم مونده یه کوکو سبزی درسته توی تابه هام درست کنم. همش یه تیکش میچسبه و بیریخت میشه. قبلا اینجوری نبودا، تازگیا اینطوری شده. دلم واقعا سرویس قابلمه خوب میخواد.
  • youtab، خانم فسقلی
پاسخ
دخترا من سرویس جهیزیم گراتیت رژکالا بود. و الان بعد 5 سال هنوز عالیه
اصلا نمیچسبه
فقط من رنگ فیروزه ای گرفته بود که به وسایلم بیاد. بیرونش بد شده. رنگش تیره شده. برای همین میخوام عوض کنم اگه پول بمونه البته.
یه سرویس استیل برگهفم داره. که تابه هاش تفلون هستن و واقعا نچسبه. همه چی توش لیز میخوره از شدت نچسبی. از اینم خیلی راضیم
  • **ماهور**، Sufii، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
ماهور جون، برای تفلون تفال خوبه. البته از هر چیزی مهمتر نگهداری تفلون. مثلا من خودم چندین بار ماهیتابه هی تفلون یا مارکهای معقول دیگه می گرفتم ولی بعد نهایت یکسال خاصیتشو از دست می داد. بعد فکر می کردم مشکل از مارکه بعد می رفتم تو گروهها می دیدم افراد از همون مارکها راضین و آخرش متوجه شدم دلیل زود خراب شدنشون اینه که من بلافاصله بعد پختن غذام همون جور داغ داغ تفلونو می برم زیر شیر آب.
من با پخت کوکو سبزی که از ساده ترین غذاهاست، هم سالها مشکل داشتم و تو نوعروس و جاهای دیگه هم پرسیده بودم و کسی نتونسته بود کمکم کنه. آخر سر یه بار تو یوتیوب رفتم نحوه پخت کوکورو دیدم و فهمیدم مشکل کارم این بوده که طرف اول کوکو رو باید در تابه رو بذارم تا سرخ بشه و اون جوری خوب و تر و تمیز درمیاد. قبلش برگردوندن کوکو یه چالشی بود برام
  • **ماهور**، youtab، خانم فسقلی، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان