امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
راستش سوفی جان من تجربه ی خوبی در این مورد ندارم و تا حالا ندیدم کیفیت یه جنس با این همه اختلاف قیمت یکی باشه.
پاسخ
مینو جون میدونم چی میگی، ولی نمیدونم چرا کلا به آمیسا چوب حس خوب ندارم حس میکنم الکی گرونه وگرنه مثلا برندای بالسا و بلسینو این حسو بهشون ندارم...بخاطر همین گفتم برو از نزدیک ببین...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، مینو
پاسخ
مرسی سوفی جان.منم کارشو از نزدیک ندیدم و تایید نمی کنم.حالت کلی رو گفتم.یکی دو مدلش رو پسندیدم.اگه برندای دیگه ای می شناسید که تو اون سبک کار می کنه ممنون میشم معرفی کنین.من این مدلا رو خوشم اومده.
[تصویر:  screenshot_20220801-190947_instagram_kjl.jpg]

[تصویر:  deed.ir-3124837cdda25985fa36919e593c7f6f..._m02r.jpeg]
  • Sufii، youtab
پاسخ
وای چه خوشگلن اینا
خیلی خوبه مدلش چه با سلیقه این ماشالا
  • youtab، مینو
پاسخ
مینو جان این مدل هایی که انتخاب کردی واسه زمانی خوبه که حداقل ۳ ساله باشه.چون قبلش امکان افتادن داره.
  • youtab
پاسخ
بله شمیم جان.پسر من تقریبا ۳ ساله ست.
  • youtab
پاسخ
مینو جان پیج aaradbaby. رو هم ببین ازین مدل تختا داره
  • youtab، مینو
پاسخ
دخترا سؤال بعدی! میشه بگید وسایل بهداشتی مثل کرم سوختگی، روغن بچه، شامپو، ناخن گیر، برس و شونه، پوار اینجور چیزا هر کدوم از چه برندی و از کدوم سایت بگیرم؟ کلی گیج کننده هست...اما مثلا سودوکرم میخوام مطمئن باشم اصله یا چمیدونم برس و شونه چیکو یا برند دیگه از کجا بگیرم که مطمئن باشه؟
  • maryam_na
پاسخ
سوفی جان، ناخن گیر، دماسنجو … من ست فیلیپس اونت گرفتم و راضی بودم. پماد سوختگی کرم کالاندولا weleda عالیه ولی فکر کنم ایران نیست. سودوکرم خیلیها راضین و بعضا پیجها دارن. چون قاچاقه داروخونه ها معمولا ندارن.
شامپو و لوسیون اینا قبلا یادم بچه ها تو ایران موستلا می گرفتن و راضی بودن ولی الان سخت گیر میاد و ایروکس تو ایرانیها خوبه.
من خودم لوسیون پناتن استفاده می کنم و شامپو و روغن بچه اینا بوبشن. خواهرم دیدم از ترکیه بوبشنو سفارش میده ولی خب همون ایروکس اینا خوبه و روغن بچه هم همون فیروز اکیه.
ناخن گیر اینا فرست یرز هم زیاد دیده بودم بچه ها بگیرن و راضی بودن. دماسنج راستی ازین رکتالهاست و مال فیلیپس اونت خیلی دقیق و خوب بود ولی بزرگتر میشن تو گوشی خوبه و مارک براون عالیه. من هر دکتر و بیمارستانی رفتم هم همین براون دارن.
اینجا لوسیون و شامپو اینا یه سریهارو داره ظاهرا
https://instagram.com/sismoni_khane_va_k...mMyMTA2M2Y=

اینجا چیکو داره ولی اصل بودنشو نمی دونم و قیمت بگیر و از قیمتش حدودی میشه فهمید. چیکو فیک زیاد هست کلا تو ایران

https://instagram.com/sismoni_babylux?ig...mMyMTA2M2Y=
مایع شستشوی شیشه و پستونک هم نوک خوبه و من خودم همیشه اونا استفاده کردم ولی فروش هم هست و قاعدتا باید خوب باشه.
  • Sufii
پاسخ
مرسی مریم جون از توضیحات کاملت، دماسنج هم اتفاقا خواهرشوهرم برام همین براون فرستاده از اینها که نزدیک پیشونی میذاری، این ست ها اکثرا دماسنج دارن و بخاطر همون قیمتشون میره بالا من یه چیز میخوام جدا باشه یا دماسنج نداشته باشه...
اره متاسفانه چیکو فیکش خیلی زیاده اصلا جرات نمیکنم بخرم ایران...
  • maryam_na
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان