امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
لی لی جان سرماخورده.پسر من روزئولا گرفت دوروز تب داشت روز سوم قطع شد.روز چهارم دست و پاهاش دونه قرمز برجسته زد تا روز۷هم دونه ها رفتن
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61
پاسخ
لی لی جون چطوره دخترت؟
... 
بچه ها راستی اوروز که رفتیم ممیشی گفت بتزم زیاد داره شیر میخوره اگن موقع از صبح تا موقع خواب شب حدود 700 تا میخورد
گفت کمش کن و کم کم شیر قبل خواب رو سعی کن حذف کنی
وای پسر من بدون شیر از صبح تا شبم هرچی بخوره که نمیخوره تا شیر نخوره همش گرسنس!!!
الان کم کم دارم کمشون میکنم و به روزی 3بار رسوندم اما دلم براش خیلی میسوزه
گفت شیر شبو خیلی جدی و فوری قطع کن
الان دوبار تا صبح پامیشه هرچیم اب میدم حتی پستونک جیغش میره هوا
از پستونک که متنفره کلا ابم دوتا میک میزنه میبینه ابه جیغ می‌زنه
  • lili_61، nona
پاسخ
لی لی جان به نظرم کروناست.اما نگران نباش.کرونایی که با ریختن دونه قرمز همراه باشه خفیفه و زود بهبود پیدا میکنه.طبق تجربه های قبلی
  • lili_61
پاسخ
یوتاب برای چی ممشی گفت شیر نده؟؟اضافه وزن داره یا برای دندونهاش میگه؟؟
فاطمه هستم
Heart
پاسخ
نصفه شبا رو به خاطر دندوناش و معدش و کیفیت خوابش
صبح تا شبم گفت باید نهایت توی این سن 450،500 تا بخورن پسر من از 700 گاهی میگذره
گفت الان اولویتش غذاشه
نه بابا بچم اصلا چاق نیست
  • 2015
پاسخ
منم هرکاری کردم نمیتونم شیر شب رو حذف کنم...همچین جیغ میزنه و همه رو بیدارمیکنه که شوهرم میگه بده بخوره...گناه داره حتما گرسنه ست خب..من از دندونهاش میترسم ولی حریف نشدم.
تو طول روز هم اونقدر نمیخوره البته چون شیر خودم رو میخوره نمیتونم دقیق بگم چقدرمیخوره
الهی عزیزم نه گل پسرت تپل نیست که.ولی پسر من از اخر ماه ۸تاالان که وارد۱۲ماهگی شده وزنش روی۸-۸٫۳۰۰مونده...
فاطمه هستم
Heart
پاسخ
من حذف کرده بودم شیر شبو فاطمه
دندونش باز باعث شد بخوره 
پسر منم 10 کیلوعه توی یکسال و 2ماهگی
نه اصلا چاق نیست معمولیه
اخه خیبیم غذاخور نیست بدبختی
پاسخ
منم والا نشده متاسفانه حذف کنم نمیخوره ها زیاد شاید کلا بیست ثانیه میک بزنه اما طول شب حتما سه بار باید بیاد زیر سینه اصلا هم با بغل و راه بردن آروم نمیشه
واقعا نگران دندوناشم. یوتاب تو‌سن بچه های ما شیر زیاد بچه رو لاغر میکنه نه تپل. کم خوتیم میاره

یوتاب جون ضمنا ماشالا هزار ماشالا گل پسرت کاملا طبیعیه تازه یک ماه از سن اصلیش باید بیایی عقبتر دختر من هنوز کلی مونده به همون ۱۰ برسه (خدا رو‌سکر بالای نمودار سبزه البته) اصلا نگو لاغر مهم اینه سالم باشه. من دخترم بجز پزشکاش ( پزشک اصلی یه پزشک رزرو هم نزدیک خونه برای شرایط اضطرار) زیر نظر متخصص تغذیه هم هست دیگه از بس چشممو دکتراش و متخصص تغذیه ترسوندن از تغذیه نادرست برای تپل کردن بچه به هر روش ممکن ( مصرف هله هوله و چربی و هر نوع شیرینی و شیرین کننده مصنوعی (طبیعی هم هر دو روز یکبار فقط یکدونه خرما مجازم) و هرچیز چاق کننده مثل خامه بستنی شرکتی و ازین دست تا دوسال) کلا رضایت دادم به وضع موجود. صرفا مجازم با مغزیجات و یک بار در روز استفاده از یک قاشق غذا خوری روغن زیتون یا کره ، جوانه ها ، چیا و ازین دست غنی سازی کنم غذا رو. بستنی رو هم با میوه یخزده بعلاوه ماست همزده خودم باید درست کنم که دخترمم اصلا دوست نداره میذاره آب شه همون ماست و میوه سادشو بخوره.
تنها خوبیش اینه ذایقش درست شکل گرفته تقریبا غذای چرب و شیرین دوست نداره اصلا.
خلاصه که نگران وزنش نباش مراقب تغذیش باش تا دچار بلوغ زودرس و فشار خون و دیابت و اینها دور از جونش بعدها نشه.
  • 2015، Celin، lili_61، Rose، youtab
پاسخ
نونا چقدر خوبه دخترت چیزای شیرین دوست نداره
با اینکه زیر یکسال حداکثر هفته ای دوتا خرما بهش دادم
بعد یکسالگی هم در حد همون خرما بوده اما شدیدا به چیزای شیرین علاقه داره
مهمونی شکلات خورده الان همش میگه شکلات
تو اثاث کشی چند بار خونه مامانم بوده بستنی خورده الان همش بستنی میخواد
همچین هم خودش رو مظلوم میکنه میگه مامان یدونه بستنی که دلم میسوزه
با میوه و ...براش درست میکنم میگه یکی دیگه منظورش از اون مدل خوشمزه هاس
سر جمع کلا ۱۰ شکلات هم نخورده
اما سابقه خراب خودم که معتاد شکلات بودم نگرانم کرده

قطع شیردهی میتونه باعث تغییرات تو پریود بشه؟
تو پروسه قطع کردنم الان کلا یه وعده ۵ دقیقه ای مونده این ماه زودتر و با شدت زیاد پریود شدم
به نظرتون برم آزمایش و سونوگرافی یا بزارم ماه بعد؟

یه سوال دیگه
خودم و همسرم تا جایی که بتونیم از کلمات آفرین و تشویق و تنبیه استفاده نمیکنیم
اما اطرافیان تا یه کاری میکنه آفرین و تشویق و ...میکنن
باعث دوگانگی نمیشه؟بعد نمیگه چرا مامان و بابام بهم آفرین نمیگن یا نوع تشویقشون چرا فرق داره؟
  • nona
پاسخ
بچه ها ممنون از راهنمایی هاتون
یوتاب جان حالش تعریفی نیست هیچی نمیخوره عطسه و سرفه زیاد! شبها هم خوب نمیتونه بخوابه فکر کنم بخاطر خلطه!
بچه ها فکر کنم همون کروناست آخه روز عاشورا هرکیو دیدیم آندازه ۳ دقیقه همشون کرونا گرفتن مامانم دوستم خواهرم!
خودمم که گلوم گرفته فکر میکنم همون کروناست
الان این دکترش زندیه هست که اونروزم تو مطبش نوشته بود بچه با علایم کرونا رو نمی‌بینه با یه دکتر دیگه که نزدیک خونمونه اما تعریفی نیست! البته دکتر دوتا خواهرزاده هام بوده اونا خیلی ازش راضی بودن اما داروهاییکه میده سرچ میکنم همش واسه زیر یک سال ممنوعه!
بچه ها اینجا یبار شنیدم از دکتر مقداری میگفتین فکر کنم بیانه جان بود دکتر خوبیه؟!
ببرمش پیش اون!؟
طفلی بچم مثل یه جوجه شده تازه داشت یکم جون می‌گرفت نمودار زیر سبزه هست نمودارش الان فکر کنم از اونم پایینتر اومده! بخدا حاضرم بمیرم این بچه رو تو این حال نبینم!
  • nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان