امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امروز غذا چی داری (۱) ++بدون عکس++
جوجه جان
سیب زمینی هارو تفت دادم با نمک و زعفرون،(نگینی یا نیم خلالی)
بعد سینه مرغو ریش ریش کردم (سوسیس نزدم امشب ولی با سوسیس هم خیلی خوشمزه میشه)
قارچ و فلفل دلمه ای و دو تا پیاز و مرغ ریش ریش هم با زعفرون و نمک تفت دادم و بهش دارچین و زردچوبه و پودر سیر زدم
بعد سیب زمینی ها و موادمو مخلوط کردم و ۳ تا تخم مرغ زدم، بعد دو طرفشو سرخ کردم
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • artatam، Elham67، ترانه خانوم، جوجه خوشگله، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
زرشک پلو با مرغ و گوشت . و خیار جان همیشه همراه
مسیر جهان دوره گردیست
  • Almam، Elham67، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
لوبیا پلو شوشتری
  • Almam، artatam، Sufii، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
دیشب نشد فیله مرغ گریل بخورم. یک پیراشکی کرمی بزرگ خوردم. تا صبح از گرسنگی مردم.

امروز نهار سالاد کاهو، خیار، زیتون سیاه و سبز، پیاز قرمز صورتی سرخابی خوشششگل، هویج خلالی سرخ شده، فلفل دلمه ای سرخ شده با بادام و گردو و کنجد و تخم کتان و مویز، بعلاوه دو تا ناگت مرغ کوچولو با چاشنی پنیر خامه ای کیبی و لیموترش تازه.

شب هم برای اولین بار میخوام خورشت هویج درست کنم.

بیایید یه ابتکار بزنیم دخترها! Big Grin غذایی هم که دلمون میخواد و گاهی بنویسیم: من دلم زرشک پلو با مرغ یا همبرگر میخواست برای نهار امروز  Tongue Huh
  • Almam، artatam، Samin، Sufii، ترانه خانوم، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
موافق پیشنهاد شما هستم دنیا جوووووون

شام حاضری داریم ولی دلم همبرگر و سیب زمینی میخاد با زولبیاااااااااااااااااااااااا جان جانم
مسیر جهان دوره گردیست
  • Almam، artatam، Samin، Sufii، ترانه خانوم، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
فسنجون پسته. برای اولین بار پختم. پسته‌ی بوداده‌ای رو که به خاطر موندن جلوی کولر کمی رطوبت گرفته بود و ترد نبود از پوست جدا کردم و آسیاب کردم و به جای گردو توی فسنجون ریختم. نتیجه عالی شده. البته خوب تفتش دادم با کلی پیاز و ادویه که بوی رطوبت نده. من تابستون خیلی با این موضوع مشکل پیدا می‌کنم که آجیلی که بیرون یخچال می‌ذارم (چون می‌خوام زیاد بخوریم و دم دست باشه) مرطوب می‌شه، و با این روش دیگه لازم نیست دور بریزمشون. هر مغزی رو می‌شه به این صورت خوشمزه‌ش کرد.
  • Almam، artatam، Samin، Sufii، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
خورشت قیمه
  • Almam، artatam، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
نیمرووو
  • Almam، Samin، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
ناهار نون و پنیر و ادامه کوکو دیشب

شام کباب تابه ای(امشبم شام تغییر کرد Big Grin و تبدیل به چیزبرگر هنر بنده Big Grin شد)

من دلم میخواد کرونا تموم شه برم رستورانی که سلف باشه، و همه چی بخورم!! انقدر کلیپ و عکس غذا میبینم که دیگه مخم درد میگیره! الان نزدیک ۲ ساله نرفتیم بیرون Sad
بچه ها شما ها رستورانی جایی میرید؟ یا بیرون بستنی و آبمیوه و ... میخورید؟! یا فقط من غیر عادی ام؟! :||||
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • Samin، Sufii، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
شام نون و پنیر و گوجه و چایی Big Grin
منم خیلی وقته بیرون غذا نخوردم.بیرو میرم به هیچ عنوان ماسکمو یه لحظه هم در نمیارم
  • Almam، Samin، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان