ارسالها: 4,548
موضوعها: 48
تشکر Received:
15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
18,810
جوجه جان
سیب زمینی هارو تفت دادم با نمک و زعفرون،(نگینی یا نیم خلالی)
بعد سینه مرغو ریش ریش کردم (سوسیس نزدم امشب ولی با سوسیس هم خیلی خوشمزه میشه)
قارچ و فلفل دلمه ای و دو تا پیاز و مرغ ریش ریش هم با زعفرون و نمک تفت دادم و بهش دارچین و زردچوبه و پودر سیر زدم
بعد سیب زمینی ها و موادمو مخلوط کردم و ۳ تا تخم مرغ زدم، بعد دو طرفشو سرخ کردم
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
ارسالها: 3,061
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,261 in 2,167 posts
تشکر Given: 5,726
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
7,049
زرشک پلو با مرغ و گوشت . و خیار جان همیشه همراه
مسیر جهان دوره گردیست
ارسالها: 3,061
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,261 in 2,167 posts
تشکر Given: 5,726
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
7,049
موافق پیشنهاد شما هستم دنیا جوووووون
شام حاضری داریم ولی دلم همبرگر و سیب زمینی میخاد با زولبیاااااااااااااااااااااااا جان جانم
مسیر جهان دوره گردیست
ارسالها: 1,993
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
9,290
فسنجون پسته. برای اولین بار پختم. پستهی بودادهای رو که به خاطر موندن جلوی کولر کمی رطوبت گرفته بود و ترد نبود از پوست جدا کردم و آسیاب کردم و به جای گردو توی فسنجون ریختم. نتیجه عالی شده. البته خوب تفتش دادم با کلی پیاز و ادویه که بوی رطوبت نده. من تابستون خیلی با این موضوع مشکل پیدا میکنم که آجیلی که بیرون یخچال میذارم (چون میخوام زیاد بخوریم و دم دست باشه) مرطوب میشه، و با این روش دیگه لازم نیست دور بریزمشون. هر مغزی رو میشه به این صورت خوشمزهش کرد.