امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
لیلی جان من یه بار ویزیت انلاین با دکتر مقدادی شدم خوب بود
برای کرونا هم دکتر پسرم با اینکه بالای دوسال بود هیچ دارویی نداد
گفت فقط حواست به طبش باشه
روزی که تب کرد دکتر خودش نبود یه دکتر دیگه بردم یه عالمه دارو داد
به دکتر خودش زنگ زدم گفت هیچ کدوم لازم نیست فقط شیر بهش بده با غذا اونم اصرار نکن کم کم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، nona
پاسخ
سلین جان بچه شما هم سرفه و عطسه و خلط داشت؟!
یعنی میگی نبرمش دکتر؟! خودمم خیلی با دارو تو این سن موافق نیستم اما طفلی خیلی اذیته

سلین جان الان تبشو رد کرده فقط سرفه و عطسه و بی اشتهایی داره! دونه هاشم کمرنگتر شدن البته از اولشم پر رنگ نبودن خیلی اما الان کمتر هم شده
این عطسه و سرفه و آبریزش چقدر طول می‌کشه خوب بشه؟! الان ۳ روزه داره! دقیقا تبش که قطع شد اینا شروع شد
پاسخ
لی لی جان دکتر ببر حتما عزیزم
  • Celin، lili_61
پاسخ
(۱۴۰۱/۵/۲۵، ۱۲:۲۷ عصر)lili_61 نوشته است: بچه ها ممنون از راهنمایی هاتون
یوتاب جان حالش تعریفی نیست هیچی نمیخوره عطسه و سرفه زیاد! شبها هم خوب نمیتونه بخوابه فکر کنم بخاطر خلطه!
بچه ها فکر کنم همون کروناست آخه روز عاشورا هرکیو دیدیم آندازه ۳ دقیقه همشون کرونا گرفتن مامانم دوستم خواهرم!
خودمم که گلوم گرفته فکر میکنم همون کروناست
الان این دکترش زندیه هست که اونروزم تو مطبش نوشته بود بچه با علایم کرونا رو نمی‌بینه با یه دکتر دیگه که نزدیک خونمونه اما تعریفی نیست! البته دکتر دوتا خواهرزاده هام بوده اونا خیلی ازش راضی بودن اما داروهاییکه میده سرچ میکنم همش واسه زیر یک سال ممنوعه!
بچه ها اینجا یبار شنیدم از دکتر مقداری میگفتین فکر کنم بیانه جان بود دکتر خوبیه؟!
ببرمش پیش اون!؟
طفلی بچم مثل یه جوجه شده تازه داشت یکم جون می‌گرفت نمودار زیر سبزه هست نمودارش الان فکر کنم از اونم پایینتر اومده! بخدا حاضرم بمیرم این بچه رو تو این حال نبینم!

لي لي جون بگردم براي خودتو بچه ت
براي مادر خيلي سخته ببينه بچه ش تب داره و مريض شده
من كه هربار پسرم مريض ميشه داغون ميشم
ببين حتما ببر دكتر
پسرم وقتي اميكرون گرفت ٦ ماهه بود و يهو ديديم شير و غذا امتناع ميكنه
برديم دكتر حلقشو نگاه كرد گفت التهاب داره واسه همينم نميتونه چيزي بخوره گلوش درد ميگيره 
شربت داد ( اسمشو نميگم كه شمام حتما ببري دكتر زير نظرش دارو بگيري) سريع التهاب گلو ازبين رفت زينك هم داد يهو اشتهاش برگشت
ولي در دكتر بردن اصلا شك نكن
  • Celin، lili_61
پاسخ
لی لی جان دکتر که حتما ببر اما دکتری که مطمئنی
منظورم این بود به هر دکتری اطمینان نکن
دکتری که من بردم الکی یه سری دارو داد که فقط هم داروخانه کنار مطبش داشت و خارجی اما هیچ کدوم به درد پسر من نمیخورد
اما چون پنجشنبه عصر بود جز اون دکتر دیگه پیدا نکردم تازه با اکراه و ناراحتی پسرمو ویزیت کرد
جمعه باز پیش یه دکتر بردم اصلا اون داروها رو تایید نکرد
باز شنبه اش رفتم پیش دکتر خودش
بچه ها رو نمیشه خود درمانی کرد
پسر من فقط تب کرد و دور روز عطسه داشت
کوچولو شما یه ویزیت میخواد
  • lili_61
پاسخ
من روزی یه دونه خرما میدم بهش Sad
البته تو اوتمیل میکس میشه طعم شیرینی زیادی نداره
  • nona
پاسخ
سلین جان ندا جان لیانه جونم ممنونم راستش چهارشنبه پیش همون اولین روزی که تب کرد بردمش دکتر! اون موقع علایم نداشت دکترش گفت اگه تبش سه روز طول کشید و دونه ریخت بعدش دیفن هیدرامین بده اگه تا ۵ روز طول کشید خوب نشد با آزمایش بیا پیشم
تبش بعد ۳ روز قطع شد و دونه ریخت که من دیفن هیدرامینو دادم اما سرفه و عطسه هم داره! دایی شوهرم متخصص اطفاله از اونم پرسیدیم و علایمشو گفتیم, گفت همون دیفن هیدرامین بده اما دیگه نبردمش حضوری! ببینم اگه دکتر مقدادی وقت بده حتما عصر میبرمش
بخدا خودم این یه هفته دو کیلو لاغر شدم اینقدر بهم سخت گذشت
  • Celin، Nedaaa28
پاسخ
مامانا من اومدم با یه عالمه غر
چرا این دختره من نمیخوره عذاشو!!! نمیدونم چی درست کنم براش بخوره، الان ۸ ماهشه ولی نشده ۱۰ تا قاشق بخوره، بخدا شبا موقع خواب میگم کاش شب کششششش‌ بیاد صبح نشه باز روز از نو، واقعا مستاصل شدم، اعصابمو به هم ریخته نمیتونم بهش فکرنکنم، از طرفی نمیشه بریم جایی برای تفریح ، شده فقط خونه مامان باباها، دلم آزادی میخواد، تابستون اومد رفت من یه استخر حسرتش موند به دلم برم
هییییی
تموم اینا تلانبار شده تو دلم، غذا نمیخوره میخوام سرمو بکوبم به دیوار
میگم همه اینا بخاطر توئه آخرم نمیخوری غذاتو
فقط عاشق نونه، یعنی‌ نون ببینه فقط دهنشو باز میکنه همین ۴ -۵ قاشقی هم که میدم با نون گولش میزنم

ببخشید بچه ها
دلم پر بود
  • Celin، lili_61، liyane، Nedaaa28، youtab
پاسخ
لیلی جان پسر من هم غذا خیای کم میشه خودش دلش بخواد بخوره. من وقتی حس کنم گرسنه است میبرم جلوی ماکروفر )روشن نمیکنما( اما ی دکمه میکنم همه لامپاش روشن میشه بعد تا تو تعجب اون بهش غدا میدم یا درش باز میکنم کف میکنه خخخ بعد غذا میدم . یا میرم تو بالکن با طی سرش گرم میکنم غذا میخوره . بچم عاشق طی شده تازگی. یا اگر کسی پیشم باشه براش شعر میخونه میرقصه. سرش گرم میکنه میخوره. این راه ها رو تست کن ایشالاه جواب بده.

پ ن: طی درسته یا تی ؟!
  • lili_61
پاسخ
شیطون خانم تی و تِی هم خونده نمیشه و T خونده میشه ولی خب متاسفانه چون اینجوری جا افتاده من خوندم اعتماد به نفس ندارم درستشو بگم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان