موضوعها: 0
تشکر Received: 6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
اعتبار:
7,863
ندا جان ۲۵ ماهه
من تصمیمم ۲۴ ماهگی بود که بخاطر جابه جایی خونه دکترش گفت صلاح نیست دوتا تغییر همزمان یک ماه بیشتر شد
راحتتر از اون چیزی بود که فکر میکردم
بعد یکسالگی کلا ۳ وعده شیر میخورد این اواخر هم تایمش کوتاه شده بود
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• nona
تشکر Received: 6,015 in 2,145 posts
تشکر Given: 4,518
اعتبار:
8,238
به سلامتی عزیزم خداروشکر
من احتمالا تا ۱۸ ماهگی شیر بدم اگه همکاری کنه
• 2015، Celin، nona
تشکر Received: 9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
ندا پسر منم همینطوره..بااینکه اب هم میخوره زیاد،ولی خیلی شیرخودمو میخوره یامن اینطور فکرمیکنم،توقع داشتم یکسالگی کمتر بخوره ولی این همش به من وصله!حالا حجم رو نمیدونم ولی دفعات بیشتر شده
فاطمه هستم
• Nedaaa28، nona
اعتبار:
8,238
فاطمه جان انگار واسه دندونه که همش شیر میخوان
باز هفته دیگه با دکترش چک میکنم
دیگه خودش میاد در میاره میخوره نمیتونم بشینم تا منو میبینه یه جا نشستم هدف میگیره حمللله
• 2015، nona
تشکر Received: 255 in 119 posts
تشکر Given: 181
اعتبار:
294
(۱۴۰۱/۵/۲۵، ۰۸:۱۵ عصر)nona نوشته است: لیلی دختر من کرونا کرفت این ماه تب هم کرد ترشح و ابریزش و خلط هم داشت دکترش هیچ دارویی نداد ( کلا دو تا دکترش دارویی نیستن) گفت اگر تب بعد سه روز قطع نشد بیایین
برای خلط و ترشح هم مدام قطره بینی بریز سدیم کلراید و فیزیوتراپی تنفسی انجام بده با مدفوع خلط و ترشح دفع میشن
حتما ولی دکتر ببرش عزیزم چون دختر من بعد سه روز تبش قطع شد بعد ۵ روز هم کامل خوب شد کلا بعد سه روز اگر بچه رو به بهبود نرفت باید مراجعه کرد
سلین جان اره خدارو شکر تو این مورد من الگوش نشدم که الان دوره شیردهی واقعا هر دوروز به نیم کیلویی شیرینی تر میخورم. به پدرش و خانوادش کشیده که واقعا با اینکه مادرشوهرم شیرینی پز حرفه ایه خودشون لب نمیزنن حتی یدونه همسرمم فقط شکلات تلخ میخوره اونم نه عین نقل و نبات هفته ای یکی دو تا ازین کوچولوها
دخترم بستنی بیرون که قشنگ تف میکنه ( چند بار امتحان کردم قدیما که غذا نمیخورد) الانم یبار مهمون داشتیم من حواسم نبود مهمون بستنی بهش داده بود همونجا تف کرد همرو دیگه هم سمتش نرفت با اینکه رو میز بود وای بجاش ماست میخوره خیلی دوست داره.
اون دوستی که گفت روزی یدونه خرما میدم اشکال نداره زیاد نیست اما خب تغذیه به منگفت روزانه هم میتونی یکی بدی اما ترجیح یک روز درمیونه.
ستی هیچکس اینجا به اندازه من با بدغذایی دست و پنجه نرم نکرده از نه ماهگی تا ۱۳ ماهگی با اع*تص*اب کامل روبرو بودم اما تمام این ۴ ماه رو عینا هر روز تمام وعده ها رو پختم و ارائه دادم و وظیفمو انجام دادم سر تایمم رو صندلی نشوندمش تا بدونه برنامه همیشگیه الان هم دو روز همراهی میکنه یروز نمیکنه اما من روتینم رو دارم و مهم اینه الان از تایم غذا لذت میبره اصلا دیگه ممانعت نمیکنه فقط نمیخواد بخوره میگه نه و سرشو برمیگردونه
مهمتر که خودش با قاشق غذا میخوره حداقل درسته نخورد ولی مهارت غذا خوردن رو کسب کرده شما هم خسته نشو مهم اینه آینده بدغذا نشن
ایلی جان حتی غذا نخورد با تلویزیون بهش غذا نده شده با رقص غذا بده ( کوتاه مدت و مقطعی) بغلش کنید برقصید اون وسط غذا بدید ( اشتباهه ها ولی بقول دکتر صدمه و آسیب نداره)
با قصه ای که تعریف میکنی غذا بده تلویزیون واقعا رو تکامل اثر میگذاره تکامل فقط گفتاری نیست بخش عمدش تمرکز هست که تو بزرگسالی نشون میده خودشو
البته صرفا پیشنهاد بود ( میدونم چی میکشی وقتی غذا نمیخوره همشو خودم کشیدم و میکشم) اما تلویزیون رو خط بکش
درسته ما قدیما گاها تلویزیون دیدیم ولی اصلا شرایطمون با بچه های یکی یکدونه تنهای الان قابل مقایسه نیست همونم نمیدیدیم الان پیشرفتمون به مراتب بیشتر بود نونا جان دکتر تغذیه دخترتان راضی هستید؟ دنبال دکتر تغذیه به خصوص برای قدش هستم، دکتر اطفال بردم و مولتی و شربت داده اما دلم می خواد پیش یک تغذیه ببرم که دستور و برنامه غذایی بده، کسی را پیشنهاد می دید؟
• nona
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۱/۵/۳۱، ۱۰:۵۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۵/۳۱، ۱۰:۵۲ صبح، توسط nona.)
لیدی جان بله راضیم البته کلا چون گفتن وضعیتش خوبه کار خاصی نکردن که بگم مثلا فلان تحول و اتفاق افتاده ولی از اینکه چیا ممنوعه و جیا خوبه دنبال بچه راه نیفتم اصرار نکنم توانمندیهاشو پرورش بدم راضیم دیدم باز شد و کاملا توجیه شدم بچه رو با تغذیه مامانای دیگه و نمودار رشدشون مقایسه نکنم بجز بحث تفاوت قد و وزن تولد و ژنتیک که خب میدونستم به قول دکترش شاید تغذیه بچه دیگه ای که داری مقایسش میکنی کلا اشتباهه و رژیم پر کالری بدون مواد مغذی داره که باعث میشه بچه در کودکی قد و وزن بالا داشته باشه از حدود ۸-۹ سالگی به بعد دچار مشکل بشه هم اینکه گفتن لزوما همه بچه ها محدوده سلز حرکت نمیکنن یه بچه ممکنه از اول رو نمودار ۲۵ درصد باشه که نباید کاریش داشته باشیم مهم یکنواختی حرکته
انلاین دکتر تغذیش دکتر بهاره ایمانیه که مشهده کارشناس تغذیه انلاینش ندا کلکته چی هست که البته تهرانم هست میتونم حضوری ببینمش مواقع ضروری که لازم نشده.
به من برنامه غذایی ندادن گفتن برای وضعیت های خاص میدیم گفتن همین وضعیت رو حفظ کن
بعدم گفتندنگاه نکن طول روز چقدر لبنیات دادی چقدر پروتیین چقدرکربو هیدرات چقدر میوه و سبزی نشمر استرس ایجاد نکن هرچی پیش اومد با توجه به درست بودن روتین تغذیت درست کن تا جایی که همکاری کرد بخوره نخورد رسدش اکی مبود دیگه باقیش به عهده ماست
• lady
تشکر Received: 7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
یوتاب به نظر من هم نباید نگران باشی. هر بچه ای یه جوره دیگه.
ببین الان پسر من یازده ماهشه. فقط سینه خیز میره. حالت چهاردست و پا میشه ها. یه قدم میره. ولی چون سرعتش کمه دوباره سینه خیز میره. الان دیدم ندا دنبال کفشه برگام ریخت. چون تا جایی که یادمه پسرش چند روزم کوچیکتر از پسر منه.چون خودمم خیلی دیر راه افتادم نگران این موضوع نیستم. پسر تو هم یک سالگیش راه میرفت فکر کنم. پسر من یکسالگیش فکر کنم وایسه حتی.
البته به جاش خیییییلی لغت میگه. دیگه تعداد کلماتی که میدونه رو نمیشمرم. زیاد شده. جمله های دو کلمه ای هم میگه.
کلا نمیشه همه کارارو به موقع انجام بدن. حتما باید یه حرصی بدن
اعتبار:
8,238
۱۴۰۱/۵/۳۱، ۰۱:۴۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۵/۳۱، ۰۱:۵۲ عصر، توسط Nedaaa28.)
کژال پسر من راه نمیره بابا
دستشو میگیره به دیوار و مبل چند قدم میره
خواستم یهو کفش مناسب بخرم میریم آتلیه عکسشم با همون بندازم
من اصلااا واسم مهم نیس یه کاری دیر انجام بده
دکتر هر ماه چک میکنه موردی باشه خودش حواسش هست
دلم میخواد همه چیو خودش کشف کنه و بهش برسه
وقتی ۲۰ سالشون بشه همشون راه میرن ، حرف میزنن ، دندون دارن ، غذا میخورن ایشالااا
ولی حس میکنم خیلی مواظبشم انگار
دیروز تو پارک یه نی نی ۱۰ ماهه بود مامانش گذاشت رو سرسره خودش چهاردست و پا رفت بالا من فکم افتاد گفتم چه بچه زبلیه ماشالا
بعد خودم پسرم گذاشتم دیدم اینم رفت !!
کاش بتونم جلو خودمو بگیرم ، ترسامو بهش منتقل نکنم
• 2015، liyane
تشکر Received: 7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
وای ندا دقیقا منم همین حسو دارم
حتی شوهرم و مامانم هم مثل خودم هستن و میترسن
ولی وقتی پسرم پیش داداشمه(این مدت هروقت کار نداشت میومد خونه ما که پسرمو نگه داره من جمع و جور کنم) میدیدم پسرم چه قدر توانایی داره من ازش خبر ندارم.
• 2015، liyane، Nedaaa28
تشکر Received: 6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
اعتبار:
7,863
مامانای گل دندانپزشکای بچه هاتون فلوراید تراپی تجویز کردن؟
به نظرتون مفیده؟
هر چند ماه یکبار میبرید؟
|