امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نونا جان سوالت رو پیدا نکردم
جوابی که مشاور بهم داد رو برات میذارم
فقط اگر در حال دندون در آوردن هست باید جایگزین مناسب بهش بدی تا گاز بگیره

بهترین راه
درآوردن موقعیت هاییه که فرزندتون تمایل به گاز داره..
چند روز که دقت کنید..
می‌بينيد وقتی دورش شلوغ باشه، یا تی‌وی روشن باشه یا..
بعد دیگه تو اون موقعيت ها گوش به زنگ اید که داره میاد گاز بگیره،، دستتون رو پیش میکشید و احساسی که تو چهره اش هست رو بهش بازخورد میدید..
اوه مامان انگار بازم ذوق زده شدی.. میتونی بخندی،، میتونی دستاتو تکون بدی و آموزش ابراز احساسات رو بهش با کتاب و توصیف رفتار خودتون حین ابراز هیجانات مختلف، توی خونه بش نشون بدید
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، maryam_na، Nedaaa28، nona، آیسان ۹۶
پاسخ
سلین جونم ممنون
دقت کردم گاهی که خیلی خوشحاله میخواد بازی کنه یا ناراحته یا کلافه هست و هر موقع که پشتم بهشه حتی باهاش حرف میزنم هم فرق نداره میاد حتما ساق پام یا ران رو گاز میگیره یا نیشگون میگیره دردناک
یه مدت که تو خواب عمیق بعد اتمام شیر خوردن وقتی میخواد جدا شه هم گاز کوچولو ( حالبه میدونه سینه رو نباید گاز بگیره) میگرفت یه لبخند ریز تو خواب!!!!!میومد رو صورتش

سلین دختر من از چهار ماهگی مدام در حال دندون درآوردنه واقعا داغون شد بچم امروز اب به هیچی نزد جز ماست و میوه
شب دیدم باز دندون درآورده ( با قرچ قرچ بهم نشون میده دندون درآوردم ) ولی دیگه ۱۳ تا دندون واسه ۱۴ ماهگی زیاده
  • 2015، Celin، Nedaaa28
پاسخ
الهی نونا جان ۱۳تا دندون...طفلی چه اذیت شده ها..
فاطمه هستم
Heart
  • nona
پاسخ
سلین جان از بالا فقط سینه اتو فشار بده که شیرش بریزه بیرون موقعهایی که پر میشه سینه ات. به نوک سینه ات دست نزن چون شیرو زیاد می کنه. دم نوش پونه و مریم گلی هم به کم شدن شیر کمک می کنه ولی معمولا نیاز نمیشه. وقتی بچه شیر نخوره و همون شیر اضافه رو بریزی دور به مرور قطع میشه.
  • Celin
پاسخ
اره فاطمه ۱۳ تا!!! برادرمم میگه عجله داره اصلا مرتبم دراومده ۶ تای بالا ۴ تای پایین دو تا اسیاب یکی بالا یکی پایین چپ و راست وای یدونه هم دیشب از پایین دراومده کنار نیش
  • 2015
پاسخ
(۱۴۰۱/۵/۳۱، ۰۳:۱۰ عصر)Celin نوشته است: مامانای گل دندانپزشکای بچه هاتون فلوراید تراپی تجویز کردن؟
به نظرتون مفیده؟
هر چند ماه یکبار میبرید؟

اگه پوسیدگی نداره دندون بچه، نیاز نیست سلین جان. خمیردندون elmex خیلی خوبه. اگه اشتباه نکنم، پسرت دو سالشه. خمیر دندون مخصوص ۲-۶ ساله هم داره. حدود ۱۰۰۰ ppm فلوراید داره. مال ۰-۲ سالش، فلورایدش کمتره. ۵۰۰ppm
  • lady
پاسخ
مامانا پسر من از دیروز تب کرد
صبح هم بیدار شد آبریزش بینی و تک سرفه
یه بار دیشب و یه بار امروز بعد نهارش بالا آورد. اصلا سابقه نداره بالا بیاره
ممکنه کرونا باشه؟
راستش غیر از کرونا یه جایی فکرم نمیرسه. چون پسر خواهرم هم مریض شده و دو روز پیش خواهرم اینجا بود.
پاسخ
کمال جان پسر منم که ماه گذشته کرونا گرفت با علائم تب و تک سرفه و بالا آوردن بود (البته کلا دو بار فکر کنم بالا آورد) و بعد از دو روز هم تب قطع شد اما تب بدی بود به سختی بل دارو میومد پایین و سریع دوباره میرفت بالا. پسر من هم از خواهرزاده ام گرفت یعتی با فاصله یک روز هر دو مریض شدند. سعی کن پاشویه بدی اگر تب سختی داره. دادن مایعات هم خیلی خیلی کمک میکنه. من با قطره چکونه به پسرم آب میدادم که تبش زودتر قطع بشه
پاسخ
مرسی مریم جان
خداروشکر سینه ام خیلی سنگین نشده تدریجی قطع کردم فکر کنم بخاطر همینه

پوسیدگی نداره
پس نرم انجام بدم
تا حالا دوبار انجام داده، اون حجم از فلوراید وقتی بچه بلد نیست قورت بده به نظرم خطر داره
دندونش فقط جرم داره که گفتن قطره آهنه
اینم شانسه منه با اینکه هر بار با گاز تمیز کردم و بهش آب دادم
  • maryam_na
پاسخ
سلین انجام نده حساس نشو رو دندونش واقعا خیلی رسیدگی میکنی لابد جنسش همینه دیگه ایشالا سر دائمیا دیگه مسکلش رفع میشه
کژال حتما کروناست تب رو ۳۸ رفت استا بده چهار ساعت بعد تب داشت باز بده نداشت نده ( استا نباید روتین هر شش ساعت یا هر چهار ساعت داده بشه ) هرموقع تب کرد دوباره بده ولی زودتر از چهار ساعت نشه. دکتر هم ببر اما معمولا بی دارو ئه و درمان علامتیه. قطره سدیم کلراید یادت نره، غذای چرب اینا اصلا نده، مایعات شیر آب سوپ بده
همیناست فقط
  • 2015، Celin
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان