موضوعها: 0
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
لی لی جان جواب اون نظرسنجی هارو که افراد عادی و اکثرا بی اطلاع میدن. حتی خود دکترا هم جواب قطعی نمیدن
من دو تا دکتر دارم. یکیشون گفت بزن. یکیشون گفت نزن.
یعنی خود پزشک ها هم هنوز به جواب قطعی نرسیدن
البته من زیر 35 سال هستم و فهمیدم اصلا تو گروهی که واکسن میزنن نیستم.
اما من تو شیردهی 100% میزنم. تو اولین تایمی که ممکن باشه. احتمالا یه ماه دیگه میشه.
تشکر Received:
2,709 in 516 posts
تشکر Given: 3,776
اعتبار:
2,787
برای واکسن منم از دکترم سوال کردم بعد زدم ، اونکه گفت بزن.
به نظرم از دکترت سوال کن لی لی
منم زیر۳۵ سالم ولی خب بخاطر کم کاری تیروئید که داشتم ( یکی از شرایطش داشتن بیماری زمینه ای هستش) برام زدن.
اصلا علائمی چیزی هم نداشتم، عادی بودم
تو این شرایط میگن خانوم باردار کرونا بگیره خیلی خطرناکه و چند مورد شنیدم حتی از آب و غذا خوردن هم افتادن، بازم یه تصمیم شخصیه ولی از هرکی من پرسیدم گفتن زدنش بهتر از نزدنشه
دیگه توکل به خدا
تشکر Received:
5,626 in 1,212 posts
تشکر Given: 1,388
اعتبار:
6,224
کژال جان خدا زحم کرد تو بارداری مخصوصا اواخر تعادل ی کم بهم میخوره مواظب خودت باش
شما با گروه معلما میتونین واکسن بزنین فک کنم دبیر نیستین؟
.....
با توجه ب شرایط الان و اگه باردای کرونا بگیره میگن خطرش خیلی بیشتره از عوارض احتمالی
بازم تصمیم شخصی واقعا
همین واکسن انفولانزا ک چندین ساله میاد بعضی پزشکا زنان میگن نزنین ولی دکتر من میگفت بزن و من تو بارداری اولم زدم و خیلی راضی بودم
پارسالم ک قبل بارداری زده یودم
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
اعتبار:
7,886
۱۴۰۰/۶/۴، ۰۳:۴۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۶/۴، ۰۳:۴۰ عصر، توسط (کژال).)
الهام جان منطقه ها به نوبت اعلام میشن و وقتی منطقه ما اعلام شد این دستورالعمل خانم های باردار هنوز نیمده بود و گفتن نمیزنن برای من. الان هم که نوبت ما گذشته.خانه بهداشت هم زیر 35 سال رو قبول نمیکنه. احتمالا دوباره برای جامونده ها اعلام کنن، اون موقع میزنم حتما.
منم با نظر ستی موافقم که زدنش بهتر از نزدنشه
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
دکتر زنان منم گفت بزن
منم زیر ۳۵ ام
حالا بعد زایمان چیکار کنم بهم بزنن؟
کاش زودتر نوبتم بشه
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
اعتبار:
7,886
۱. 2015/هفته۳۷/ پسر
۲. Nedaa / هفته ۳۷ / پسر
۳. الهام گلی /هفته 35/دختر
۴. کژال / هفته 34/ پسر
۵. Sahraa71 /هفته ۳۲/ پسر
۶. بن سای/هفته ۳۰/پسر
۷. سحر بانی /هفته ۳۰/ پسر
۸.shiningdiamond/ هفته 27/ پسر
۹. roshanak7367/هفته ۲۵/دختر
۱۰. کتایون خانم/ هفته ۲۵/دختر
۱۱. ستی ۶۹/ هفته ۲۳/ دختر
۱۲. لی لی /هفته ۲2/ دختر
۱۳.نوعروس قدیمی /هفته 13
۱۴. **مینو** / هفته ۲۰ /دختر
۱۵.♡بهاره♡ / هفته ۱۸/پسر
۱۶.atefejjj/ هفته
تشکر Received:
449 in 57 posts
تشکر Given: 109
اعتبار:
449
۱۴۰۰/۶/۴، ۰۸:۵۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۶/۴، ۰۸:۵۵ عصر، توسط *روناک*.)
سلام بچه ها
منم ۲شهریور زایمان کردم.اگه بخوام از زایمان بگم
اول اینکه سونداژ برای من خیلی دردناک بود.خیلی سوزش داشتم و با اینکه ادرار داشت میرفت داخل کیسه اما به شدن احساس پری مثانه داشتم در حد ترکیدن اما هرچی گفتم پرستارا میگفتن طبیعیه و درست میشه اما تا زمانی که بیحسی کمر رو نزدن حس سوزش و پری برطرف نشد.بیحسی کمر دردی نداشت.یا بهتره بگم دردش خیلی کم بود.تازه من چون سوندم خیلی اذیتم میکرد پوزیشن مناسبی نداشتم روی تخت واسه بیحسی کمر.با این حال دردم نیومد.
بعد از دنیا اومدن پسرم دیکه یه نشون کوچیک دادن و بردنش واسه تمیزکاری چون خیلی چربو چیلی بود.عملم یک ساعت طول کشید چون مثل اینکه چسبندگی هم داشتم.
تو ریکاوری به شددددت میلرزیدم که حتی با وارمر هم خوب نشدم ایتقدر لرز داشتم که شونه چپم از بس لرزیده بود بیحس شده بود.با کلی عجز و ناله بالاخره اومدن یه دارویی زدن تو سرم که خوابم برد تا بیدار شدم خبری از لرز نبود.
بعد بچه رو گذاشتن تو بغلم و باهم رفتیم داخل اطاق. بماند که اطاق vip گرفته بودیم و چون آماده نبود نزدیک ۴ساعت منو تو یه اطاق دو تخته که اون تختشم کسی خوابیده بود بردن.فرداش ساعت۱۲ ظهر مرخص شدیم.تست شنوایی مرحله اول رو بیمارستان گرفت و مرحله دوم رو گفت ۲۳ روز بعد..
من گروه خونیمb+و شوهرم o+بود.بچه تا الان زرد نشده ولی خوب واسه احتياط شنبه میبرمش متخصص اطفال واسه غربالگری و چک کردن زردی .من اصفهان بودم.اگر باز سوالی داشتین بپرسین جواب میدم.
ایشالا همه زایمان خوبی داشته باشین.هزینه بیمارستان خصوصی با اطاق vip هم ۷۸۰۰ شد .و هزینه دیزاین اطاق هم ۵۰۰ تومن شد.
اینم بگم چون بعد از زایمان اومدم خونه خودم و مامانم اومد خونمون دیگه چون آدم تو خونه خودش میره اینور اونور و فعالیت داره اصلا دردم نصف شده و راه افتادم .البته شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ هم استفاده میکنم خیلی تو راه افتادیم تاثیر داشت.چون آدم بعد از سزارین اگه تحرک نداشته باشه به این زودیا راه نمیوفته