امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
روناک جان سوند برای اینه که مثانه کامل خالی باشه که پایین بمونی طی عمل... تا نیاد بالا که یه وقت حین عمل بریده بشه... خاله تون احتمالا درست متوجه نشدن...
شیاف هم حتما به دکترت بگو و باهاش مشورت کن بخصوص اگه شیر خودت رو میدی.‌.
ولی منم اصلا متوجه ماساژ نشدم... شما احتمالا یا عملت سنگین بوده یا حساسیت بدنت بالاست که تا این حد متوجه شدی...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، lili_61، mona70، nona، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
روناک جان شیاف دیکلوفناک بجز بار اول تو بیمارستان منع مصرف داره.معمولا شیاف استامینوفن فقط تجویز میشه طبق نظر پزشک. اگر دکترتون داده دیکلوفناکو که هیچ اگر نداده ختما حتما اطلاع بده.
  • (کژال)، lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
من شیاف ۵۰ استفاده میکردم دکترم برام نوشته بود. شیاف ۱۰۰ فقط تو بیمارستان بود .
  • (کژال)، lili_61، mona70، nona، Rose، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه بن سای جون اولا شیاف حتما باید با تجویز پزشک باشه بدلیل احتمال خونریزی مقعدی. خود دیکلوفناک که اصلا بعد زایمان تجویز میشه تو سرم میزنن اما گویا شیاف دیکلوفناک بعد زایمان فقط در صورت تجویز پزشک تو بیمارستان قابل مصرفه و بعدش تحت نظارت باید باشه من دلیلش رو نمیدونم اما زایمان که کردم صبح روز ترهیصم درد زیاد داشتم و ببخشید شماره ۲ هم باید میکردم رفتن از دکترم پرسیدن ایشون مجوز یکبار استفاده از شیاف دیکلوفناکو دادن اینقدر قوی بود هم دردم خوب شد هم کارم انجام شد و ترخیض شدم بعد دیدم تو نسخم شیاف استامینوفن نوشتن. اومدم خونه درد داشتم زیاد. استامینوفن خب ضعیفتر بود خواهرشوهرم که دندانپزشکه گفتن دیکلوفناک بذار چیزی نمیشه اما برای اطمینان تماس گرفتیم بلوک زایمان بیمارستان پرسیدم گفتن نه منع مصرف داره. دوباره از خواهرم تلفنی پرسیدم گفتند شیاف دیکلوفناک فقط همون بیمارستان بعدش دیگه استفاده نکن و همون نسخه دکترت رو حلو برو اگه صلاح میدونستند تجویز میشد وقتی نیاز ندیدن نباید استفاده بشه.

بن سای جون منم میگرن دارم من تا قبل بستم شگم بند روزی سه تا با تجویز استفاده کردم تا چهارتام مجاز بودم. شکم بندو بستم روزی یدونه از دو روز بعد شکم بندم کلا قطع شد نیاز دیگه نبود

سروناز جون بله دبکلوفناکو اگه پزشکتون صلاح بدونن و تجویز کنن که کاملا اکی هست.
  • (کژال)، lili_61، mona70، Nedaa28، Rose، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
کتایون خانم منم از آنومالی تا الان که ۲۳ هفته م تموم شده برام سونو ننوشت، آزمایش هم نداده تا ویزیت بعدیم که ۲۲ شهریور میشه که ۲۷ هفته میشم ببینم چی میده
  • (کژال)، lili_61، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
اره نونا جون .شیاف ۵۰ اثرش کم بود .از دکترم پرسیدم که ۱۰۰ بزارم دوباره ولی اجازه ندادن.
  • lili_61، nona، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
rose جان خالم تخت کناریش شکم اولی بود و بدون سونداژ برده بودنش اطاق عمل و تو ریکاوری بهش سوند وصل کردن.اما خالم چون شکم دوم بوده همون قبل از زایمان بهش سوند وصل کردن.چیزی رو اشتباه متوجه نشده عزیزم.حالا دلیل این کار رو نمیدونم واقعا.ولی گفت از خانما سوال میکردن و اونایی که شکم اول بودن رو سوند نمیزدن بهشون قبل از عمل.بعد از عمل تو ریکاوری بهشون سوند میزدن.
راجع به درد فشار شکم به نظرم اینکه خیلی ها تجربش کردن و اینجور نیست که خیلی نادر باشه و به دلیل انجام جراحی سنگین بوده باشه.و اگه کسی بیحس نبوده باشه و تو فشار شکمی دردی نداشته باشه بیشتر چیز قابل تعجبی هستش.شاید اصلا خیلی ها نیاز به فشار شکمی نداشته باسه.دوست خود من رو داخل اطاق که اومده اومدن فشار دادن شکمشو و خوب درد و اینا...خود من تو ریکاوری در حد چند فشار اونم با انگشت...خالم با آرنج فشار دادن شکمشو اونم داخل اطاق نه ریکاوری.پس فکر کنم همه چیز بستگی به نوع خونریزی و شرایط بیمار در اون لحظه داره.نوع سبک یا سنگین بودن عمل ملاک نیست.
نونا جان من داخل بیمارستان برام هر ۴ساعت یک بار شیاف دیکلوفناک میذاشتن پرستارا.دوز ۵۰ یا ۱۰۰ رو نمیدونم ولی دیدم دیکلوفناکه. البته به اضافه پمپ درد.راجع مصرف داخل خونه هم دو روز اول روزی دوبار استفاده کردم یه صبح یدونه هم شب. از یه ماما پرسیدم و اون برای کنترل درد داخل خونه گفت دو روز اینو مصرف میتونم بکنم.
استفاده از شیاف دیکلوفناک هم کاملا از نظر پزشک ها سلیقه آیه.مثل بقیه مواردی مثل دادن یا ندادن شیر خشک به بچه..مثل مثلا ختنه بچه زیر ۴۰ روز یا بالای ۴۰ روز...
اما خوب بهتره هرکس از پزشک مورد اعتماد خودش بپرسه.چون من شخصا تجریه شخصی خودم و دکتر خودم رو مطرح کردم.
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
سلام به همه دوست جونام
چطورین؟
در مورد لرز بگم
منم به شدت لرز داشتم
اما من از قبل از ورود به اتاق عمل داستم
خب چون خیلی استرس داشتم
سوند منن بدون بی حسی و تند تند زدن اما من واقعا چیز خاصی نفهمیدم
نمیدونم چون استرس پسرمو و زود اومدنشو داشتم بود یا خیلی خوب زدن
لرز من انقدر زیاد بود مه بعد زایمان تو ریکاوری بهم دارو زدن
اومدم تو اتاق همسرم دو دستی شونه هامو گرفته بود و فقط میگفت مراقب زبونت باش نمونه بین دندونات
Big Grin
امامیگفتن طبیعیه
امیدوارم همتون به راحت ترین شکل ممکن زایمان کنین و نی نیهاتون سالم و سلامت و گوگولی و کپلی بیان تو بغل مامانای مهربونشون Heart Heart Heart

اهان راستی فشار شکم هم برای من فقط تو اتاق عمل انجام دادن که نفهمیدم هیچی فقط حس میکردم الان مرحله فشاره
اما تخت بغلیم رو اومدن تو اتاق هم انجام دادن براش
اون زایمان دومش بود و کلا بسیااار چاق بود و به بغل که میخوابید شکمش میوفتاد روی تشک
  • 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان من از صبح مرتب بالا میارم و احساس میکنم تکون پسرم ضعیفه.
تکون میخوره ها ولی اونجوری محکم نیست.
به نظرتون برم بیمارستان یا طبیعیه؟
  • lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چرا بالا میاری؟ به دکترت زنگ بزن یا برو بلوک زایمان بیمارستانت
  • (کژال)، lili_61، mona70، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان