موضوعها: 0
تشکر Received:
1,323 in 293 posts
تشکر Given: 1,165
اعتبار:
1,325
سوفی جان حوله چندتایی ها زیاد جنس نرمی ندارن.من تکی خریدم برندشم نمیدونم حالا صبح نگاه میکنم میگم.دوتا خریدم یکی هم تو سرویس حوله حموم بود.دستمال دهن هم دارن میتونی بگیری خیلی نرم و خوبه از جنس همین لباساشونه واسه بعد شیر دادن و آب دهن واسه دندون درآوردن و غذا دادن من استفاده میکردم. بچه ها دستمال کاغذی زیاد خوب نیستا واسه بچه کوچیک اونم واسه دهنش.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• lili_61، Sufii
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
اعتبار:
6,842
۱۴۰۱/۶/۱۲، ۰۹:۳۷ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۶/۱۲، ۰۹:۳۷ صبح، توسط Sufii.)
مرسی بچه ها اون خشک کنای لطیف فلانل رو گرفتم چندتا هم هستند، پس دیگه دنبال اون سفیدا نگردم. شمیم جان دستمال دهن میشه بگی چه مارکی گرفتی؟
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
سوفی جون
منم 2تا بسته 4تایی خشک کن مارک بیبی 4لایف گرفتم خیلی راصیم و کاربردیه برام حتی گاهی روش میندازم جای پتو
یا زیرش میندازم خونه نباشیم بشینه روش چیزی بخوره که عمرا بشینه خخخ
اما خیلی کارایی داره برام اما اونیکه من دارم خیلی نرم و لطیفه خ ش به توصیه من گرفت 3بسته اصل نبود یکم خشکه بعد از شستشو
دیگه دستمال صورت هم یه بسته گرفتم از بهار مارکشو میگم بهت نگاه کنم خیلی. نرم و لطیفه و خیلی به کارم اومد ترکه فکر کنم ابعادشم حدود15 در 15 عه
حوله منم از این ستا گرفتم که پالتویی و یه مربع بزرگ که کلاه داره و یه لیف طوری و یه صورت خشک کنی داره با 1جفت پاپوش خیلیییی نرم نیست اما بدم نبود
مارک اونم میگم بهت
فعلا گل پسر از ساعت 4 رو پامه میذارمش گریه میکنه
• Sufii
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
اعتبار:
6,842
ممنون یوتاب جونم، عزیزم عجله نکن هروقت گل پسرت اروم شد و فرصت کردی برام بگو❤️
تشکر Received:
1,323 in 293 posts
تشکر Given: 1,165
اعتبار:
1,325
لی لی ست حوله رز برن گرفتم داشت
حوله صورت تک هم مارکش آیدین
دستمال دهن نمیدونم اسمش چیه تو جعبه کوچیکه ۵ تا یا ۶تا توش بود از عبدل آباد گرفته بودم
• Sufii
تشکر Received:
640 in 314 posts
تشکر Given: 392
اعتبار:
882
۱۴۰۱/۶/۱۴، ۰۶:۵۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۶/۱۴، ۰۶:۵۶ عصر، توسط maryam_na.)
سوفی جان منم خشک کن ازین بسته ایهای کارترز برای دخترم گرفته بودم از ایران که هنوزم همون جور موندن بعد پنج سالو الانم میره دستشویی خودشو با اونا خشک می کنه.
حوله هم از همون مدلها که یوتاب گفت گرفتم ولی از ایران نگرفتم که مارکش به کارت بیاد ولی الا، هم حوله داره و هم خشک کن. حوله اشو نمی دونم ولی خشک کنهاش از کارترز جنسش بهتر بود و خیلییی لطیف بودن من از نزدیک تو مغازه دیدمشون.
صورتم من بیشتر از دستمال مرطوب بدون عطر مخصوص نوزاد استفاده می کردم و هنوزم می کنم.
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
اعتبار:
6,842
دخترا تا حالا کسی از شماها از این گهواره های چوبی که روشون یه سبد حصیر/کنفی میخوره داشتین؟ یا اطرافیانتون؟من فقط تو اینستا دیدم اما چون خرید حضوری نداشتن نتونستم اطمینان کنم از کیفیت و امنیتشون...