امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
قربونت بشم خدا نکنه لیانه مهربونم...
... 
اره سلین میبینی
م ش دختراشم خل کرده
یکیو از این سوییت هوما فالو داره اسمش یادم نیست هی میکوبه تو سر اینا اینام همش دارن اعتراض میکنن خخخخ...
... 
راست میگی نونا جون
این دادن شیر خشک که گفتی چقدر به نظرت درسته
من قصد دارم تا دوسال بدم فقط بهش
میخوام از یکم دیگه ام شیر پاستوریزه رو توی شیشش بیشتر بدم بهش
الانم میدما اما با چیزای دیگه مخلوط میکنم
ممنون میشم بچه ها در مورد شیر دادن و تایمش اگه جیزی میدونین بگین
مووووووووچ محکم
پاسخ
حالا بچه ها این بحث که شد برام سوال پیش اومد.یعنی یه سوال قدیمیه که همیشه توی ذهنمه.
به نظرم منم دیگه خیلی یه جاهایی مته به خشخاش گذاشتن ممکنه باعث بشه نتیجه های عکس ببینیم مثلا بچه حساس بار بیاد، یا به مادر انقدری فشار بیاد که از جای دیگه کم بذاره و ... مخصوصا اینکه در ظاهر که نگاه میکنیم میگیم قدیما هیچ کدوم این کارا انجام نمیشد چه ا نظر مراقبت جسمی چه روحی و روانی مثلا جدا کردن جای بچه و نکات تربیتی که خودتون بهتر میدونین و بچه ها زنده ن و در ظاهر سالم و موفق ...( منظورم ۳۰ ۴۰ سال اخیره البته) اما من حس میکنم درسته که کسی با تلویزیون دیدن اتفاق ناگواری براش نیفتاده یا مثلا با نخوردن گوشت از بین نرفته یا تو کوچه بزرگ شده ولی بیکار و علاف نشده و شغل خوبی داره ولی خیلی خیلی مریضیای شاید جسمی و گره های شخصیتی هست که از همونجاها نشات گرفته یعنی در عین حال که شما داری یه آقای مدیر خوشتیپ و با کلاس و موفق رو میبینی در واقع نمیدونی درون خودش چه خبره؟ یا مثلا رفتارش با خانوادش چطوره چه کمبودا و عقده هایی داره و ... پس به نظرم اینکه بگیم قدیما راحت میگرفتن و میگذشت هم شاید صد در صد درست نباشه.
ببینین مثلا الان برای یکی از دوستای من که از روز اول به بچش نبات داغ میداد، پستونکش که میفته زمین فقط زیر آب شیر میگیره، توی سروصدا مخصوصا میخوابونتش که عادت کنه، توی همه جور سروصدایی میبرتش و کلا به قول خودش آسون میگیره هم میگذره برای شما که سعی میکنین طبق اصول درست بچتونو بزرگ کنین هم میگذره اما به نظرتون نتیجش یکیه ؟ من خودم فکر نمیکنم ولیی اگر نتیجه ش یکی باشه که دیگه چه کاریه انقدر سختی؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، آیسان ۹۶
پاسخ
یوتاب جون شیر خشک بهتر از شیر پاستوریزه هست عجله نکن برای شیر پاستوریزه کم کم آشناش کن
در مجموع کل ابنیات که میدی در حد ۵۰۰ سی سی نگه دار
صنوبر واقعیت نتیجه یکی نیست خالا این پیجای درپیت یا پیجای بازارگرم کن رو بذاریم کنار رو‌یه سری چیزا مثل ممنوعیت نمک، شکر زیر یک سال، مضرات تلویزیون ، ضبط ببش از یک ساعت ، عدم استفاده از مکمل ها سر خود، تایم صحیح خواب سالها تو دنیا توسط معتبرترین مراکز تحقیق شده واقعا تا حد امکان باید رعایت کرد. حالا به بچه ذاتا مسیر درست رو راحتتر میره به بچه ای هم مثل دختر من با خودکشی مادرش Smile
  • youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
نونا جان جدیدترین دستورالعمل آکادمی متخصصین اطفال آمریکا گفته تا پایان ۲۴ ماهگی

دکتر پسر من نظرش تو هر مرحله این بود همه چیز رو به بچه بسپار
ربات نیست طبق برنامه ما پیش بره
میگفت مثه خودت یه بار میلت به غذا نیست یه بار نمیتونی سر وقت بخوابی تو شرابط رو محیا کن اما به خودت و بچه استرس نده
سر قطع شیر شب و شیر ۲۴ ماهگی هم نظرش متفاوت با دکتر ظریفی بود (نمیگم سو تفاهم نشه) واقعا هم درست بود خیلی راحت شیر شب قطع شد شیرش هم نزدیک ۲۵ ماهگی بی دردسر قطع کرد
  • nona، youtab
پاسخ
صنوبر جان به نظرم تو همه چیز حدوسط باید باشه هیچ ۰ و ۱۰۰ مطلق خوب نیست.نه مثل قدیمیا راحت نه مثل پیج اینستا حساس.در کل شخصیت هر کس به جز تو خونه تو مدرسه و خیابون هم شکل میگیره عوض میشه پس نمیشه گفت چون بچه من مثلا تلویزیون دیده اینجوری شده(دراینده) اگه نمی‌دید نمیشد
  • Celin، liyane، youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
مرسی سلین جون اره میخواستم آذر شیرو قطع کنم دیدم دستورالعمل سازمان بهداشت و سی دی سی آپدیت شده ۲۴ ماه باید ادامه بدم گویا
نه اینکه خوشم نیاد اتفاقا عاشق شیردهیم میخواستم عادت شیر شب از سرش بیفته یکمم خودم تقویت شم برای دومی ایشالا

نظر دکترتم بگی ممنون میشم اینقدر دیگه بی جنبه نیستم Smile خب هر کسی قاعدتا باید طبق نظر دکتر خودش پیش بره
  • Celin، youtab
پاسخ
یه مشکل دیگم این پیجا دارن اینه که خیلی دروغ میگن اونم فقط وایه تبلیغ.مامانم میگه دروغگو کم حافظه است دقیقا چند ماه بعد یه چیز دیگه میگن آدم میفهمه اون موقع الکی بود.من خودم پیج یه ماما که بچه همسن پسرم داشتو فالو داشتم یه بار پیج سوده که آموزش خواب داشت رو تبلیغ میخواست بکنه گفت تو ۳روز آموزش دادم درست شد عالی بود برید ازش آموزش بگیرید اصلا یه چیز غیر ممکن .پیج این دکتر هم الکی هی اینجا گفته میشه طرف اصلا بجه داری بلد نیست فقط حرف میزنه با یه دکتر مرد هم هست نمیدونم اسمش چز بو اونم فقط حرف الکی میزنه.مثلا میگن از اون اول بچه ای کا شیر مادر میخوره زیر سینه نخوا بونی آخه مگه میشه همیچین چیزی طرف یه بار هم شیر نداده به بچه اش نمیدونه هورمون خواب ترشح میشه خوابش میگیره مادر چه برسه بچه
  • 2015، Celin، liyane، Nedaaa28، nona، youtab
پاسخ
نونا جان فدات شم منظورم شما نبودی
آخه یه بار گفتم مورد لطف قرار گرفتم
نظرش اینه بچه خودش تشخیص میده کی باید شیر شب نخوره نیازش نیست یا خودش دیگه تصمیم میگیره شیر نخوره کلا قطع کنه
میگه برای همه نمیشه یه نسخه واحد پیچید فقط باید درست تشخیص بدی شب برای چی بیدار شده سریع سینه رو نذاری دهنش
اصلا هم خراب شدن دندون بخاطر شیر شب رو قبول نداره ،فقط گفت بعدش یه کم اب بده بخوره خیالت راحت باشه

سر شیر شب پسرم از ۸ ماهگی شروع به حذف وعده کرد اگر درست یادم باشه اوخر ۱۱ ماهگی قطع شد
دو هفته بعد تولد دو سالگی هم خودش وعده شب رو نخورد و کم کم تایمش کم شد
کلا من دکترش رو قبول دارم جز اد و آهن تا حالا هیچ دارویی به پسرم نداده دوبار مجبور شدم برم دوتا دکتر دیگه یه عالمه دارو براش نوشتن
در مورد زیر سینه خوابیدن هم میگفت چرا نگرانی کدوم بچه ای رو دیدی تا ابد با سینه مادر بخوابه اگر خودت سختته یه حرف دیگه اس
واقعا هم درست گفت پسرم خودش دیگه با شیر نخوابید

گفت اگر تا ۱سال یا ۱.۵ سالگی دقیق یادم نیست شیر شبش قطع نشد روز رو کم و قطع میکنیم که تو غذا خوردنش اختلال پیش نیاد شب تو خواب بهش شیر بده

به نظرم ما تو سخت ترین شرایط مادر شدیم
هرکس یه پیج زده و دوره و کتاب و ...خودشو تبلیغ کنه و بفروشه
من که همه رو آنفالو کردم
سوالی هم داشته باشم از مامانای اینجا میپرسم بهتر هم به جواب میرسم
مثلا سر سوختگی پای پسرم لیانه جان کرم معرفی کرد عالی بود
نونا جان که همیشه بهش زحمت دادم سر دندون پسرم اگر نونا جان به دادم نرسیده بود با حرف دکتر اولیه شاید بچه رو بیهوش هم کرده بود برای مثلا ترمیم !!!
من فقط گوشت تو شیشه پختم ،اما از یوتاب جان یاد گرفتم همه چیز میشه پخت
ماری جان چند وقت پیش نظرش رو در مورد رویکرد انسانگرایانه گفت باعث شد کمتر حساس بشم
م همه مامانای اینجا ،چون مطمئنم از سر دلسوزی مینویسن و خودشون بچه دارن و تو شرایط من هستن
  • 2015، Almam، liyane، Nedaaa28، nona، Sufii، youtab، ندایا
پاسخ
سلین جان منم برادرم که واقعا یه دندانپزشک کاردرسته ( اولین باره دارم از یکی از اعضای خانواده تعریف میکنم Smile ) دقیقا حرف دکتر شما رو در مورد شیر شب بهم گفت کاملا درسته
اره دکتر دختر منم بجز آهن و آد هیچی نمیده دختر منم چون شب بلاخره پا میشه عملا شیر روزشو خیلی کم کردم
مرسی سلین جان از لطفت
  • Celin
پاسخ
شمیم جونم راجع به خوابیدن زیر سینه البته نمیدونم دقیقا کیو میگی ساید دکتر صادقی ، چون اکثر دکترا دیدم میگن تو اینستا اما متاسفانه این اشتباهیه که منم انجام دادم منظور از زیر سینه خوابوندن، اینه که میخوایی بچه رو بخوابونی عادت کنه شیر بخوره همونجا خوابش ببره بعد بذاری سر جاش. البته نمیدونم چقدر اشتباهه ولی خودم متاسفانه به تین روش عادتش دادم یعنی اگر باباش نباشه با لالایی بخوابوندش خودم با لالایی سنگین میکنم و زیر سینه میخوابونمش بعد میذارم سر جاش
از نظر خودم حالا خیلیم روش افتضاحی نبود Smile برای همین گوش ندادم کامل بدونم چرا میگن این کار اشتباهه

فکر کنم به این خاطره که راحت نمیشه شیر شب رو قطع کرد راحت نمیشه بچه رو از خواب گرفت خواب بچه هم مختل میشه اینا برداشت خودمه بهرحال من نتونستم عمل کنم متاسفانه مخصوصا چند ماه اول تولد که نگم کلا روش خوابیدن صرفا همین بود
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان