امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ستی جان
من برای دخترم کار خاصی نکردم و خودش از همون بیمارستان سرساعت می خوابید و سر ساعت بیدار میشد و ... منم با خودش هماهنگ شدم و همون ریتم رو ادامه دادم.از ۴۰ روزگی به بعدم شبا رو کامل میخوابه تا الان.من فقط سر یه ساعت مشخص شیر و شامشو میدم و خونه رو تاریک می کنم خودش میخوابه.بعضی وقتام بیرون بودیم یا به هر دلیلی نتونسته به موقع بخوابه از فرداش دوباره برنامه شو ادامه دادم.
برای پسرم یادم نیست کی شروع کردم ولی به راحتی دخترم نبوده و نیست.
به نظر من هرموقع شروع کنی می تونی جواب بگیری،فقط امیدوار و پیگیر باش.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Seti69، youtab
پاسخ
ستی جان اگر خواب بعد از ظهرش ساعت ۶ به بعد سعی کن نذاری بخوابه یعنی دیگه ۶ اینا بیدارش کن و باهاش خیلی بازی کن خسته یشه که ایشالاه ۱۱ اینا بخوابه. من این کار گرفتم اکثر مواقع نتیجه گرفتم
  • Seti69
پاسخ
یوتاب جون الهی Sad بچه طفل معصوم Sad
فردا روز چهارم دیگه باید تبش پایین بیاد اگر نیومد ببرش حتما
ایشالا تا فردا خوب خوب میشه تبشم قطع میشه عزیزم
دختر من که امروز روانیم کرد از صبح بعد بیدار شدن نق و غر غر مدام، صبحانه لب نزد نیمرو بود، نیم ساعت بعد فرنی دادم نخورد دوباره نیم ساعت بعد فرنچ تست دادم نخورد حتی یه اپسیلون
ناهار لوبیا پلو پختم فقط چهار تا دونه لوبیا خورد عصرونه ماست و پسته نخورد شامم پاستا فقط دو قاشق
این وسطا هم شیر نخورده که بگم مثلا سیر شده
خلاصه خدا رحم کنه به من معلوم نیست باز کدوم دندونش قراره دربیاد از فردا یه هفته هم همسرم ماموریته رسما بیچاره ام.
  • 2015، youtab، کتایون خانم ۲
پاسخ
الهی نونا چه سخته هیچی نخوره دخترت..
نوناجان برای سوختگی باسن دخترت یه بار گفتی چه شربتی میزدی بهش؟
باسن پسرم قرمز شده میخوام اونو بگیرم بزنم تا بدتر نشده
فاطمه هستم
Heart
  • nona
پاسخ
جکلا امروز دو تا دونه خیار خورده ! هر روزم که حداقل یک ساعت پیاده روی میبرمش و‌پارک رسما از ذخایر بدنش سوزونده امروز، خیارم که کالری نداره Smile

فاطمه جون دیگه اینطوری و‌به این شدت نیست حداقل یه مدته همکاری میکنه اینکه اصلا لب نزنه فقط مواقعیه که دندون درمیاره اونم مسخصه دستشو تا مچ میکنه تو دهنش ولی الان اصلا علامت نداره نمیدونم چرا قفل شد امروز
فقط رفت از یخچال خیار درآورد دو بار داد بهم پوست کنم بدم بهش!
فاطمه جون اون شربت آلومینیوم ام جی ( شربت معده هست) اما برای مواقعیه که سوختگی و قرمزی عامل اسیدی داشته باشه مثل اسهال که چون اسیدیه این شربت با خاصیت بازی خنثی میکنه، اینطوریم هست که بچه رو برای تعویض شستی هشک کردی با پنبه ازین شربت میمالی به ناحیه یکم صبر میکنی در حد سی ثانیه خشک شه کمی کرم محافظ عادی میزنی پوشک میکنی
اگر قرمزی پسرت بخاطر گرما یا حساسیت هست فکر نکنم موثر باشه یعنی منطقی ببینیم نباید موثر باشه
  • 2015، liyane
پاسخ
يوتاب جونممم خيلي نگران خودتو پسرتم
تب هم براي بچه سخته هم مادر بچه
دكتر پسر من براي تباي اينچنيني به من گفت وقتي تب مقاوم ميبيني شربت بروفن بده هر ٦ ساعت واقعا موثره
پسر منم وقتي تب ميكنه همينقدر مقاومه
رفتي دكتر خبر بده نتيجه رو عزيزم

من موضوع روتين رو خيلي رعايت ميكنم
چون نميدونم درست يا غلط عقيدمو
كلا فكر ميكنم روتين غذا و شير باعث ميشه بچه سر ساعت مشخص بدنش آلارم گرسنگي يا خواب رو بده
راجع به خودم هميشه اينطوري بوده
اون تايمي كه سركار ميرفتم بايد ساعت ١٢ ظهر محل كارم بودم و من صبح زود بيدار ميشدم و ناهار درست ميكردم و ناهارم رو ساعت ١٠:٣٠ صبح ميخوردم!!!
( دوست نداشتم سركار غذا بخورم) باورتون نميشه سرساعت ١٠:٣٠ من كاملا گرسنه بودم و اماده بودم كلي ناهار بخورم
حالا هر روز سعي ميكنم روتين رو حفظ كنم
بيرونم برم فلاكس غذا رو ميبرم
وسط صحبت با فاميل تايم غذا يا شير ازشون عذرخواهي ميكنم و ميرم به پسرم ميرسم
ولي حس ميكنم خودمم خيلي داغون شدم سر اين مقرراتم

نونا جون دندوناي پسر منم داره چندتا باهم درمياد
امروز داشت يخچال رو گاز ميگرفت طفلكم
فقط غذاهايي كه جويدن نميخواد رو بهتر قبول ميكنه
ولي سر ناهار و عصرونه كه جويدن لازم داره حتي حداعقل جويدن چون من برنج رو توي آب خورشت درست ميكنم ديگه ببين چقد له ميشه ولي همونم به سختي ميخوره
يا املت رو بيست دقيقه طول ميده ١٠ بار تف ميكنه
امروز گفتم فعلا املت نميدم اعصابم ضعيف شده
عصرونه هم قورت دادني درست ميكنم چاره اي نيست
  • Celin، nona، youtab
پاسخ
آره منم روتین رو‌ اجرا کردم و سعی میکنم کامل رعایت کنم حالا هر چند ماه خود دخترم روتین خوابش عوض میشه به تناسب روتین غذاشم تغییر میکنه
ولی کلا داشته باشید خوبه
لیانه جون امروز همه چیو امتحان کردم از فرنی و نیمرو تا لوبیا پلوی نرم و پاستای سفت تر
فعلا فاز خیار برداشته Sad Smile
  • 2015، liyane
پاسخ
نوناجان قرمزی پسرم از پوشکه،اسهالی نیست خداروشکر.
پس هیچی دیگه شربت نمیگیرم.برم سراغ پمادها
فاطمه هستم
Heart
  • nona
پاسخ
قربونتون نونا جون و لیانه جون Heart
بچه ها از دیشب دیگه حدود 9 تبش کامل قطع شده خداروشکر خداروشکر خداروشکر 
تا همین الان، تا صبح 300 بار چکش کردم تب سنج که همش حدود 36.4 تا 36.8 رو نشون داد
وای الهی شکر به خدا
کلا بچم دااغه داااغ بود
حالا به نظرتون بازم ببرم دکتر یا نه دیگه؟
اخه ببرم میخواد ازمایش بده قطعا الان تب نداره
... 
فاطمه جونم طفلی پسرت
ببین به جز کالاندولا ایرانی این ترکیبم عالیه، پماد زینک اکساید ساده و پماد ا د رو به نسبت 2 به 1 بزن به جای پوشکش
جفتشم ایرانی و ارزون بگیرا
والا خاک توسر این خارجیای توی بازار
انشالا زود خوب بشه قندو عسلت
... 
بچه ها منم همچنان و تقرییییبا رعایت میکنم روتینو، یعنی سعی میکنم
منم نظرم مثل لیانه جونه
به نظرم تا جایی که میشه بچه یه ساعتایی برای یه سری کارا داشته باشه بد نیست
منم اگه مثلا خونه م ش باشم مثلا منتظر کسی باشیم ناهارو دیرتر بخوان بخورن من جدا براش میکشم میدم یا بدونن دیر حاضر میشه براش با خودم میبرم
سر خوابشم خوب خواب روزش رو پسر من کرده یه دونه کلا
95 درصد روزاش رو یه بار میخوابه که دیگه از 5:نیم تا 6 بیشتر نمیذارم بخوابه
البته شباش دیر شده
هعیییی یادش بخیر 10:نیم که میشد چشماشو میمالید و 1ربع بعد خواب بود تا 6 صبح
الان طبق جدولی که دیدم بچه 15 ماهه حدود 13 ساعت خواب لازم داره توی 24 ساعت اگهدرست بگم که سعی میکنم کامل بشه
اممممممااااااا
بی نهایتمیخوام این روی پا خوابیدن رو حذف کنم
روی پام میخوابه حتی 2ساعت اما بذارم زمین اگه اول خوابش بذارم 40 دقیقه حدودا اگه بعد از نیم ساعت بذارم 3 دقیقه بعد بیدار میشه
  • liyane، Nedaaa28، nona
پاسخ
منم روتین رو رعایت میکنم اینجوری خیلی بهتره
از یک سالگی به بعد راحت‌تر روتین ایجاد کردن
یوتاب جان در مورد خواب بگم منم تا میزاشتم سرجاش میرفتم از پیشش سریع بیدار میشد ولی من ادامه دادم هرروز یاد گرفت ۵ دقیقه ۵ دقیقه خوابشو بی من بیشتر کنه بعدش راحت شدم دیگه البته اون موقع پسر من ۵ ۴ ماهه بود شروع کردم شما هم انجام بده بزار عادت کنه
  • nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان