امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
سوفی جان حوله چندتایی ها زیاد جنس نرمی ندارن.من تکی خریدم برندشم نمیدونم حالا صبح نگاه میکنم میگم.دوتا خریدم یکی هم تو سرویس حوله حموم بود.دستمال دهن هم دارن میتونی بگیری خیلی نرم و خوبه از جنس همین لباساشونه واسه بعد شیر دادن و آب دهن واسه دندون درآوردن و غذا دادن من استفاده میکردم. بچه ها دستمال کاغذی زیاد خوب نیستا واسه بچه کوچیک اونم واسه دهنش.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، Sufii
پاسخ
شمیم جان من موقع خرید سیسمونی سرویس حوله هاییکه دیدم ایناییکه توی توره یا جعبه ای ها همشون اغلب ۵ تیکه بودن دوتا دمپایی یه دورپیچ یه لیف و یه حوله پالتویی! جالبه رو سرویس شما بود
به منم خیلی بزرگترها میگفتن دستمال پارچه ای استفاده کن اما بعد هر بار استفاده باید بشوری بزاری باز خشک بشه خوب زحمت بیشتری میخواد
اما دستمال کاغذی اگه نرم باشه بهداشتی تره استفاده میکنی و میندازه دور فکر کنم واسه مامانهای تنبل مثل من این بهتره Smile
  • Sufii
پاسخ
مرسی بچه ها اون خشک کنای لطیف فلانل رو گرفتم چندتا هم هستند، پس دیگه دنبال اون سفیدا نگردم. شمیم جان دستمال دهن میشه بگی چه مارکی گرفتی؟
پاسخ
سوفی جون
منم 2تا بسته 4تایی خشک کن مارک بیبی 4لایف گرفتم خیلی راصیم و کاربردیه برام حتی گاهی روش میندازم جای پتو
یا زیرش میندازم خونه نباشیم بشینه روش چیزی بخوره که عمرا بشینه خخخ
اما خیلی کارایی داره برام اما اونیکه من دارم خیلی نرم و لطیفه خ ش به توصیه من گرفت 3بسته اصل نبود یکم خشکه بعد از شستشو
دیگه دستمال صورت هم یه بسته گرفتم از بهار مارکشو میگم بهت نگاه کنم خیلی. نرم و لطیفه و خیلی به کارم اومد ترکه فکر کنم ابعادشم حدود15 در 15 عه
حوله منم از این ستا گرفتم که پالتویی و یه مربع بزرگ که کلاه داره و یه لیف طوری و یه صورت خشک کنی داره با 1جفت پاپوش  خیلیییی نرم نیست اما بدم نبود
مارک اونم میگم بهت
فعلا گل پسر از ساعت 4 رو پامه میذارمش گریه میکنه
  • Sufii
پاسخ
ممنون یوتاب جونم، عزیزم عجله نکن هروقت گل پسرت اروم شد و فرصت کردی برام بگو❤️
پاسخ
قربونت خواهش میکنم  Tongue

مارک اون دستمالای صورت isiz هست
مارک حولش رو نزده بود روش سوفی جون ببخشید  روی کاور و بسته بندیش بوده که من ریختم رفته
اما تو بهار و عبدل اباد پر بود ازش
  • Sufii
پاسخ
مرسی گل دخترا❤️
پاسخ
لی لی ست حوله رز برن گرفتم داشت
حوله صورت تک هم مارکش آیدین
دستمال دهن نمیدونم اسمش چیه تو جعبه کوچیکه ۵ تا یا ۶تا توش بود از عبدل آباد گرفته بودم
  • Sufii
پاسخ
سوفی جان منم خشک کن ازین بسته ایهای کارترز برای دخترم گرفته بودم از ایران که هنوزم همون جور موندن بعد پنج سالو الانم میره دستشویی خودشو با اونا خشک می کنه.
حوله هم از همون مدلها که یوتاب گفت گرفتم ولی از ایران نگرفتم که مارکش به کارت بیاد ولی الا، هم حوله داره و هم خشک کن. حوله اشو نمی دونم ولی خشک کنهاش از کارترز جنسش بهتر بود و خیلییی لطیف بودن من از نزدیک تو مغازه دیدمشون.
صورتم من بیشتر از دستمال مرطوب بدون عطر‌ مخصوص نوزاد استفاده می کردم و هنوزم می کنم.
پاسخ
دخترا تا حالا کسی از شماها از این گهواره های چوبی که روشون یه سبد حصیر/کنفی میخوره داشتین؟ یا اطرافیانتون؟من فقط تو اینستا دیدم اما چون خرید حضوری نداشتن نتونستم اطمینان کنم از کیفیت و امنیتشون...
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان