۱۴۰۰/۶/۶، ۰۱:۴۴ صبح
روناک جان تولد گل پسرتو تبریک میگم عزیزم.خداروشکر که همه چیز برای جفتتون خوب پیش رفته.ایشالا قدم پسرت خیر باشه و خدا زیر سایه پدر و مادر حفظش کنه
گپ خانم های باردار
|
۱۴۰۰/۶/۶، ۰۱:۴۴ صبح
روناک جان تولد گل پسرتو تبریک میگم عزیزم.خداروشکر که همه چیز برای جفتتون خوب پیش رفته.ایشالا قدم پسرت خیر باشه و خدا زیر سایه پدر و مادر حفظش کنه
۱۴۰۰/۶/۶، ۰۲:۳۱ صبح
(۱۴۰۰/۶/۶، ۱۲:۵۱ صبح)Bonsay نوشته است: خداروشکر کژال جان بنسای جان منم کلا آدم تماسی نیستم. ازین که کسی بهم دست بزنه حتی برای بغل و روبوسی خوشم نمیاد. ولی به نظرم چاره ای نداری. به این فکر کن که تو فرهنگ شرقی همه دوست دارن بخشی از یه اتفاق خوب باشن و اون بنده خدا هم از ذوقش اینکارو میکنه. میتونی بگی فقط وقتایی که خوابیدم تکون میخوره که دیگه تو مهمونی بهت دست نزنن. من این مدت با کسی در ارتباط نبودم و کسی دست نزده به شکمم ولی هر بار مادرشوهرم تماس میگیره(تصویری صحبت میکنیم) باید به پهلو وایسم و پیراهنمون از پشت جمع کنم که ببینه شکمم چه قدر شده شکم منم که بزرگ نیست. کلا باب میلش نیستم ![]() ![]() • *روناک*، 2015، lili_61، liyane، mona70، Sahraa71، Seti69،
۱۴۰۰/۶/۶، ۰۲:۴۰ صبح
مرسی صحرا جونم ایشالا به خودت بشه.واقعا خیلی حس شیرین و خوبیه مادر شدن.ایشالا خدا به هرکس میخواد یدونه سالمش بده.
۱۴۰۰/۶/۶، ۰۲:۴۶ صبح
دوستان nst چی هست؟ برای من تا حالا انجام ندادن
هربار میرم دکتر فقط صدای قلبو گوش میکنن
۱۴۰۰/۶/۶، ۱۰:۰۸ صبح
سلام بچه ها. خوبین؟
یه سوالی داشتم سما اولین نشانه ای که با دیدنش احساس کردین باردارین چی بود؟ کلا علایم ماه اول بارداریتون چیا بود و چه تغییراتی داشتین؟ آیا از همون ماه اول پریودیون قطع شد با نه ماه اول خونریزی داشتین؟ ببخشید که زیاد سوال کردم ولی لطفا برام بنویسید شرایطتون رو. خیلی مهمه برام. ممنونم
۱۴۰۰/۶/۶، ۱۲:۱۲ عصر
سلام مامانا
مینو جان من هردوبار علایم پریودی رو داشتم و پریود نشدم تست دادم مثبت بود بچه ها من صبح واکسن زدم سینوفارم فعلا ک خوبم ![]()
۱۴۰۰/۶/۶، ۱۲:۵۶ عصر
مرسی الهام جون و بنسای جون
۱۴۰۰/۶/۶، ۰۱:۱۷ عصر
مینو جان من هم وقتی یه هفته پریودم عقب افتاد بی بی چک گذاشتم و بعد هم آزمایش دادم
هیچ علائم خاصی هم نداشتم من هر چی به آخرش نزدیک شدن علائم با داریم بیشتر شد. ![]() • lili_61، Minoo1121، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69،
۱۴۰۰/۶/۶، ۰۱:۲۲ عصر
(۱۴۰۰/۶/۶، ۱۰:۰۸ صبح)Minoo1121 نوشته است: سلام بچه ها. خوبین؟ مینو من سیکل عادتم ۲۸،۲۹ روزه بود وقتی سرتاریخ پریود نشدم بی بی چک زدم و مثبت شد،فقط هم کار میکردم به شدت خسته میشدم علامت دیگه ای نداشتم ، مثلا حالت تهوع و سرگیجه و ... اصلا نداشتم الانم ندارم. خونریزی هم نداشتم ![]() • (کژال)، 2015، lili_61، Minoo1121، Roshanak7367، Sahraa71،
۱۴۰۰/۶/۶، ۰۱:۳۲ عصر
مینو جان من اولین باری که شک کردم حامله هستم هنوز حداقل یک هفته به پریودم مونده بود.از حموم اومدم و حس کردم هاله سینم تیره تر شده .البته اون لحظه این نشونه رو نزاشتم پای حاملگی ولی کاملا متوجه شدم که قسمت قهوه ای سینم متفاوت تر شده و به چشمم اومد.بقیه حالتهام شبیه پریودی بود.
![]() • (کژال)، 2015، lili_61، Minoo1121، Roshanak7367، Sahraa71، |