میس شین جان من عینا از صفحه دکتر مهدی یوسف پور که دکتر عفونی فوق العاده ای هست و از نزدیک میشناسمش ( نه مثل خیلی دکترای اینستایی) نقل قول میکنم
دادن انتی بیوتیک در کرونا هیچ جایگاهی نداره و در کودکان عین جنایته ( عینا همین رو نوشته و استوری کرده امیدوارم تو هایلایتاش باشه مخصوصا به ازیترومایسین اشاره داشته) دکتر قیم هم بارها گفته
زن داداش خودم هم که تو امریکا پزشکه سر دختر خودم که اسهال داشت و دکتر یه نوع انتی بیوتیک داده بود بدون آزمایش و من متوجه نشده بودم انتی بیوتیکه و متاسفانه استفاده کرده بودم دوروز ( ناچارا مجبور بودم دورشو تموم کنم وقتی شروع کردم) به حدی عصبانی شد که نگم و ازون موقع من دکتر رو عوض کردم چون اگر اسهالش بخاطر ویروس میبود تنها کاری که انتی بیوتیکه میکرد تمام باکتری های مفید معده و روده رو میکشت و دقیقا هم اسهال دختر من باکتریایی نبود
فقط و فقط در موارد خیلی شدید کرونا، اب یزش های فوق العاده زیاد و ترشحات زیاد که بچه قادر به تنفس نباشه و شک به درگیری و عفونت ریه هم بشه گاها تجویز میشه
برای همین اگر از دکترتون مطمئنید که سهمیه ای نیست

و بعد داروهای روتین و خوب نشدن انتی بیوتیک داده به کارش شک نکنید
اما الان مورد یوتاب و عاطفه خیلی جالب بوده همون ویزیت اول بدون ازمایش بدون تشخیص علت تب که اصلا به چه خاطره تجویز انتی بیوتیک صد درصد غلطه
سلین دکترت دکتر خوبیه شک نکن
الان دیدم میس شین جان که نوشتی قشنگ بعد آزمایش اینو تجویز کرده پس اکی هست