امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۶/۶، ۱۰:۰۸ صبح)Minoo1121 نوشته است: سلام بچه ها. خوبین؟
یه سوالی داشتم
سما اولین نشانه ای که با دیدنش احساس کردین باردارین چی بود؟
کلا علایم ماه اول بارداریتون چیا بود و چه تغییراتی داشتین؟
آیا از همون ماه اول پریودیون قطع شد با نه ماه اول خونریزی داشتین؟
ببخشید که زیاد سوال کردم ولی لطفا برام بنویسید شرایطتون رو. خیلی مهمه برام. ممنونم

سلام مینو جان
من حدود 1-2 روز قبل پری بود... سینه هام به شددددت حساس شده بود و حالت خارش داشت انگار!!! و سردرد هم داشتم... و همون روز هم بیبی چک زدم و مثبت شد...
کلا توی منابع هم نوشته کل بارداری انگار توی روزای قبل از پریودی هستیم Big Grin و با زایمان انگار پریود شده و راحت میشیم Shy

من از همون اول قطع شد و هیچوقت به جز بلادی شو خودن ندیدم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، lili_61، Minoo1121، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مینو جان منم تا جایی که یادمه علائمم دقیقاً علائم پریود بود.فقط نوک سینه هام یه مقدار حساس و دردناک شده بودن(همیشه قبل از پریودم کل سینه هام دردناک میشد؛موقع بارداری فقط نوکش درد داشت).دیگه خونریزی هم نداشتم و روز موعدم یا فرداش بی بی چکم مثبت شد
  • (کژال)، 2015، lili_61، Minoo1121، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم از جوابتون دوستای مهربونم.
یه سواا دیگه که اگر دوست داشتین جواب بدین. شما خودتون در حال اقدام بودین یا یهو با بارداری ناگهانی غافلگیر شدین؟

من چهار روز موعدم عقب افتاده بود و با اینکه رابطه پرخطر نداشتیم و همیشه پیشگیری دقیق داریم خیلی خیلی نگران بودم. چون دلدرد و حس سنگینی زیر دلم داشتم ولی خونریزی نه‌. اصلا هم آمادگی بارداری و فرزند نداریم. به شدت نگران بودم. که خوشبختانه امروز مشکلم حل شد. البته دوبار زعفران دم کردم و خوردم. دیروز و امروز
  • (کژال)، lili_61، mona70، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همه
از کی باید امادگی زایمان زودرس رو داشته باشیم بچه ها؟ من دیروز خواهرم بهم گفت کم کم ساک بیمارستانتو اماده کنم یهویی استرس گرفتم یعنی انقدر زود هم ممکنه؟

مینو جون من چون در حال اقدام بودم رو حالتهام حساس بودم اشتهام به شدت زیاد شده بود و تغییر تو رنگ سینه و اندازه سینه ونفخ معده که هیچوقت نداشتم منو به شک انداخت یه روز قبل موعدم تست زدم مثبت شد
  • lili_61، Rose، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۴:۴۴ عصر)Minoo1121 نوشته است: ممنونم از جوابتون دوستای مهربونم.
یه سواا دیگه که اگر دوست داشتین جواب بدین. شما خودتون در حال اقدام بودین یا یهو با بارداری ناگهانی غافلگیر شدین؟

من چهار روز موعدم عقب افتاده بود و با اینکه رابطه پرخطر نداشتیم و همیشه پیشگیری دقیق داریم خیلی خیلی نگران بودم. چون دلدرد و حس سنگینی زیر دلم داشتم ولی خونریزی نه‌. اصلا هم آمادگی بارداری و فرزند نداریم. به شدت نگران بودم. که خوشبختانه امروز مشکلم حل شد. البته دوبار زعفران دم کردم و خوردم. دیروز و امروز

مینو جان من تو اقدام اول باردار شدم.
منظورم ماه اول هست.
ولی باز هم غافلگیر شدم. فکر میکردم باید مرتب تر و با برنامه تر باشه

(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۴:۴۸ عصر)سحر بانی نوشته است: سلام به همه
از کی باید امادگی زایمان زودرس رو داشته باشیم بچه ها؟ من دیروز خواهرم بهم گفت کم کم ساک بیمارستانتو اماده کنم یهویی استرس گرفتم یعنی انقدر زود هم ممکنه؟

مینو جون من چون در حال اقدام بودم رو حالتهام حساس بودم اشتهام به شدت زیاد شده بود و تغییر تو رنگ سینه و اندازه سینه ونفخ معده که هیچوقت نداشتم منو به شک انداخت یه روز قبل موعدم تست زدم مثبت شد
سحر جان من بهش فکر نمیکنم
ساک هم جمع نکردم هنوز
کلا به نظرم اگر خدایی نکرده همچین مشکلی پیش بیاد آخرین چیزی که اهمیت داره ساک بیمارستانه
الان که بیمارستانا تقریبا همه چیز خودشون میدن و اکثرا میگن ساکمون رو باز نکرده برگردوندیم. اگر هم چیزی لازم شد میگیم همراه همون موقع بره بخره دیگه از مغازه های اطراف. فوقش یکم گرون تر
اگر همه کاراتو کردی و اتاق نی نی رو چیدی ساکتم جمع کن. ولی با فکر زایمان زودرس نه
  • lili_61، Nedaa28، Rose، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۴:۴۴ عصر)Minoo1121 نوشته است: ممنونم از جوابتون دوستای مهربونم.

من ماه اول باردار شدم...
آمادگی ها هم که خب از اول ازدواج من حواسم به تاریخ پریود بود و می نوشتم که اگه مشکلی هست حل کنم... ولی از 3 ماه قبل آمادگی ها رو شروع کرده بودیم و مواد لازم رو می خوردیم و آز و سونو و ... دادیم

حالا می خوای یه بیبی چک بزن
  • (کژال)، lili_61، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۴:۴۸ عصر)سحر بانی نوشته است: سلام به همه

زایمان زودرس که بهش فکر نکن... ولی به نظر من آدم از آماده بودن ضرر نمی کنه Big Grin یه ساکه با چیزایی که خراب نمیشن پر می کنی و میذاری یه گوشه Big Grin خرد خرد چیزی یادت بیاد هم اضافه می کنی دیگه چیزی نیست که استرس بده... من خودم بیشتر از اتاقش ذوق ساک رو داشتم Big Grin
  • (کژال)، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان اصلا به زایمان زودرس فکر نمیکنم ولی کلا ادمی هستم که از قبل همه چیز رو مرتب میکنم که کارهام یهویی و بی برنامه نشه کلا اینده نگرم
همون چون هنوز اتاقش اماده نیس یه مقدار از وسایلش خرید نشده و کارهای خودمم مونده استرس کرفتم وگرنه اماده کردن یه ساک کاری نداره
کرونای همسرمو یه ماه قرنطینه خودم خونه مامانم و همسرم خونه خودمون خیلی کارامو عقب انداخت وگرنه من خیلی رو برنامه هستم تصمیم داشتم دوماه اخرمو فقط اختصاص بدم به استراحتو کارهای پزشکیمو ... و تا قبلش همه چیز اماده باشه
متاسفانه این اخلاقمم اصلا خوب نیس

البته نی نی من اتاق جدا نداره چون خونمون یه خوابس من به جای کمد توی اتاقمون یه کمد دیواری بزرگ زدم که یه قسمتشو کاملا اختصاص به بچه بدم و جای تخت هم فعلا تخت کنار مادر گرفتم تا انشاالله بتونم خونه دوخوابه بگیرم براش اتاق جدا اماده کنم
  • (کژال)، lili_61، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۵:۴۹ عصر)سحر بانی نوشته است: کژال جان اصلا به زایمان زودرس فکر نمیکنم ولی کلا ادمی هستم که از قبل همه چیز رو مرتب میکنم که کارهام یهویی و بی برنامه نشه کلا اینده نگرم
همون چون هنوز اتاقش اماده نیس یه مقدار از وسایلش خرید نشده و کارهای خودمم مونده استرس کرفتم وگرنه اماده کردن یه ساک کاری نداره
کرونای همسرمو یه ماه قرنطینه خودم خونه مامانم و همسرم خونه خودمون خیلی کارامو عقب انداخت وگرنه من خیلی رو برنامه هستم تصمیم داشتم دوماه اخرمو فقط اختصاص بدم به استراحتو کارهای پزشکیمو ...  و تا قبلش همه چیز اماده باشه
متاسفانه این اخلاقمم اصلا خوب نیس

البته نی نی من اتاق جدا نداره چون خونمون یه خوابس من به جای کمد توی اتاقمون یه کمد دیواری بزرگ زدم که یه قسمتشو کاملا اختصاص به بچه بدم و جای تخت هم فعلا تخت کنار مادر گرفتم تا انشاالله بتونم خونه دوخوابه بگیرم براش اتاق جدا اماده کنم
پس با عشق و حال ساکتم جمع کن که خیالت از این بابت هم راحت باشه Heart

وقت زیاده هنوز به امید خدا همه ی چیزهای لازم رو میخری و کارهات رو انجام میدی Shy
  • 2015، lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون رز عزیز از دلگرمیت
  • lili_61، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن: