امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
قربونت نونا جون
بچه ها ازین کپسول کوچیکهای هلیوم برای پر کردن بادکنک، تا اون تعدادی که بادکنک روش نوشته رو پر نکنیم می مونه برامون یا به مرورم خودش خالی میشه؟ دخترم عشق بادکنک هلیومیه اینجا الکی گرون می گیرن پر می کنن. گفتم یه کپسولشو بگیریم و خودمون براش هر از گاهی یکی پر کنیم.
پاسخ
سلام
دخترم دیشب تب کرد باز شیاف گذاشتم
صبح دونه هاش بیشتر شد بردمش پیش دکترش گفت اولیه دیگه تب نمیکنه منتها گفت اگه تب ادامه دار بود نامه داد برا بستری

بچم از صبح عالی بود حالش باز ی ساعت پیش تب کرد من دمای خونه رو از صبح خنک داشتم حالا سوال من اینه ازاین تب سنج های دیجیتالی شما دارین دما رو درست نشون میده من الان دوباره خریدم جفت شون تقریبی ۳۷ درجه رو نشون میده ولی از نظرمن پیشونی و زیرگردن بچم خیلی گرمه دهنشم گرمه بنظرتون چیکار کنم
پاسخ
عاطفه جان من هیچ موقع از اونا نداشتم از این تب سنج های جیوه ای من همیشه میزارم. قیمتش هم ارزونه فکر کنم ۷۰ تومنه ولی خیلی دقیقه هر سری من میگیرم با دمایی که دکتر گرفته یکی بوده
پاسخ
دوستان من اینجا صندلی ماشین لورلی رو پیشنهاد دادم. فقط سرچ کرده بودم دربارش. خودم رفتم از نزدیک دیدم فهمیدم چه قددددر افتضاحه.
الان بین برندای موجود تو بازار ایون فلو و گراکو بهتریناس. که باز ایون فلو مدل سمفونی بهترین صندلی ماشین 2022 هست تست تصادفاش.و البته خیییییلی کمه تو بازار.
خلاصه ما که احتمالا مجبور شیم با 20 تومن وام صندلی ماشین بخریم دیگه.چاره ای نیست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، youtab
پاسخ
سلام بچه ها 
صبح بخیر  Heart
میگم شما برای جای لباس کثیف توی اتاق بچه ها چی دارین!؟
من از این باکس پارچه ایا دارم برای اسباب بازیاش اما بزرگه
میخوام یه جیز خوشگل و جمع و جور بگیرم 
اتاق پسرمم طوسی تیره و کرمه چوبیه دکورش
پاسخ
یوتاب جان من از اول لباس کثیف تو اتاق حودش نگه نداشتم. الان که دیگه به همه چیزم دست میزنه.اگه بزارم روزی 500 بار میخواد خالیش کنه SadBig Grin
من یه سبد دردار کوچیک گرفتم. میزارم روی سبد لباس کثیفای خودمون که جدا باشه
  • 2015، youtab
پاسخ
اهان کزال چه فکر خوبی
اره منم نذاشتم تو اتاقش
پسر منو ول کنی میخواد تخت و کمدشو بکنه تو دهنش
دستت درد نکنه Heart

سر 60 راهی گیر کردم... 

امروز چیکاره ای
  • Nedaaa28
پاسخ
یوتاب منم کار کژال رو کردم،یه سبد پلاستیکی گرفتم قیمتی هم نداشت،میذارم تو حموم روی سبد رخت چرکهای خودمون لباس بچه ها رو میذارم توش.
کژال جان۲۰ م برای صندلی ماشین؟! عزیزم خیلیه..
با این ماشینامون که هیچ کدوم استاندارد نیستن،صندلی ماشین هرچقدر هم استاندارد باشه چه فایده..نظرمنه..من دلیجان گرفته بودم برای دخترم،الان هم میخوام تازه برای پسرم دوباره نصبش کنیم.
فاطمه هستم
Heart
پاسخ
مامانا جواب آزمایش پسرم رو گرفتم
Wbc 5.2 رنج آزمایشگاه 6-17 اینجوری پایینه
خودم همین آزمایشگاه آزمایش دادم رنج رو زده 4.5-11
تا جایی که من خوندم بعد از دوسال رنج با بزرگسال یکیه
درسته؟
میشه آزمایشگاه چون سن رو زده ۲ سال رنج اشتباه باشه؟
پسرم ۲۵ ماه و نیمش بود آزمایش داد
پاسخ
سلین جان من سرچ انگلیسی کردم برای رنج ۲ تا ۴ سال، زده ۵.۵ تا ۱۵.۵.

کژال جان، برای صندلی ماشین فقط خیلییی حواست به زبونم لال دزدی هم باشه، دوستم سه بار صندلی ماشین خرید بس که هربار دزدیدنش.
  • Celin
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان