ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
شیدا جان من پیشنهاد سوپ سفید رو دادم چون خوشمزه میشه اما خودم راستش کلا در پختن سوپ مهارتی ندارم و نهایت سوپام معمولی بشه، اینه که بذار اونا که رسپیای مطمين دارن بیان اینجا بگن❤️
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
نه سلین جان اتفاقا خیلیم خوب میشه فقط مرغ یا قلقلیتو فرداش بنداز تو خورش یعنی شب قبل گردوتو بذار جا بیفته حسابی فقط مرغ یا گوشتتو توش ننداز
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Celin
ارسالها: 4,058
موضوعها: 1
تشکر Received:
13,879 in 2,542 posts
تشکر Given: 6,759
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
15,307
سلین جان تجربه من اینه وقتی جایی با قالی پلو با گوشت و مرغ بریان هست، بقیه غذاها در سایه قرار میگیرند و خورده نمیشن.
بنظرم میز دسر بذار و دیگه فسنجون و غذای دیگری تدارک نبین.
برای میز دسر هم تجربه من خرید شیرینی تر، درست کردن کیک دارچین شکلات آماده رشد، درست کردن دسر عربی و پان اسپانیا هست.
یه میز هیجان انگیز که اگر حوصله دار هم هستی میتونی با شمع و گل تزیینش کنی و قبل خوردن با مهمونهات جلوی میز عکس بندازی..
اگر قوری ورامر دار داری، برای روی میز دسر خیلی عالیه.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Celin
ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
مرسی دنیا جان از پیشنهادت
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Donya
ارسالها: 8,455
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
35,283
وای سلین فسنجون رو برای دل من بذار، کلا جایی که فسنجون باشه من به غذای دیگه لب نمیزنم
به به
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Celin
ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
نونا جان اگر وقت داشتی دستور فسنجونت رو بنویس
از دستور ته چین شهمیرزادی حدس میزنم دستورای غذایت خیلی کامله و دقیقه
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• nona
ارسالها: 4,457
موضوعها: 1
تشکر Received:
9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,743
آره نونا جون اگه دستور فسنجونتو بنویسی خیلی خوبه
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• nona
ارسالها: 8,455
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
35,283
چشمفردا حتما مینویسم نه بابا اونقدرام کامل نبست ولی بدم نمیشه فسنجونام معمولا همه خوششون میاد
الان تازه کارای شرکتو جمع کردم دیگه تا دقایقی دیگه دخترمم پا میشه باید بگردونمش
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Celin، صنوبر۷۱
ارسالها: 613
موضوعها: 0
تشکر Received:
640 in 314 posts
تشکر Given: 392
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۱
اعتبار:
882
۱۴۰۱/۶/۳۰، ۰۵:۴۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۶/۳۰، ۰۵:۴۵ عصر، توسط maryam_na.)
سلین جون برای دسر، ژله، کاسترد هم خوبه. کیک هم اگه حوصله داشته باشی خوبه. یه کیک توت فرنگی هست هم خیلییی راحته و هم از دید من و هر کی که تا حالا پختم خورده چه ایرانی و چه خارجی خیلی خوشمزه است. دستورش تو پیج atena_dashtii بچه هام خیلی می پسندنش اگه بچه ایم بین مهمونها هست. کیک یخچالیم خوشمزه است ولی این کیک توت فرنگی راحتتره کاملا از دید من.
پای سیبم این دستور خیلی خوشمزه میشه تو پیج elichef_de
پیش غذا به نظر منم سوپ گزینه خوبیه. فسنجون هم به نظرم خیلی سلیقه ایه و بعضیها خیلی دوست دارن و بعضیها مثل من دوست ندارن. من خودم قرمه سبزی و قیمه نثار خیلی بیشتر دوست دارم. قیمه نثار از فسنجون و قرمه راحتترم هست حتی و قیافه اشم خوشگلتره
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Celin