امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
شیدا جان من پیشنهاد سوپ سفید رو دادم چون خوشمزه میشه اما خودم راستش کلا در پختن سوپ مهارتی ندارم و نهایت سوپام معمولی بشه، اینه که بذار اونا که رسپیای مطمين دارن بیان اینجا بگن❤️
پاسخ
سوفی جان وقت که همیشه کم دارم Big Grin
سوپ هم گزینه خوبیه
فسنجون رو اگر شب قبل آماده کنم بد میشه؟

مرسی صنوبر جان
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii، صنوبر۷۱
پاسخ
نه سلین جان اتفاقا خیلیم خوب میشه فقط مرغ یا قلقلیتو فرداش بنداز تو خورش یعنی شب قبل گردوتو بذار جا بیفته حسابی فقط مرغ یا گوشتتو توش ننداز
  • Celin
پاسخ
سلین جان تجربه من اینه وقتی جایی با قالی پلو با گوشت و مرغ بریان هست، بقیه غذاها در سایه قرار میگیرند و خورده نمیشن.

بنظرم میز دسر بذار و دیگه فسنجون و غذای دیگری تدارک نبین.

برای میز دسر هم تجربه من خرید شیرینی تر، درست کردن کیک دارچین شکلات آماده رشد، درست کردن دسر عربی و پان اسپانیا هست.
یه میز هیجان انگیز که اگر حوصله دار هم هستی میتونی با شمع و گل تزیینش کنی و قبل خوردن با مهمونهات جلوی میز عکس بندازی..
اگر قوری ورامر دار داری، برای روی میز دسر خیلی عالیه.
  • Celin
پاسخ
مرسی دنیا جان از پیشنهادت
  • Donya
پاسخ
وای سلین فسنجون رو برای دل من بذار، کلا جایی که فسنجون باشه من به غذای دیگه لب نمیزنم
به به
  • Celin
پاسخ
نونا جان اگر وقت داشتی دستور فسنجونت رو بنویس
از دستور ته چین شهمیرزادی حدس میزنم دستورای غذایت خیلی کامله و دقیقه
  • nona
پاسخ
آره نونا جون اگه دستور فسنجونتو بنویسی خیلی خوبه
  • nona
پاسخ
چشم‌فردا حتما مینویسم نه بابا اونقدرام کامل نبست ولی بدم نمیشه فسنجونام معمولا همه خوششون میاد
الان تازه کارای شرکتو جمع کردم دیگه تا دقایقی دیگه دخترمم پا میشه باید بگردونمش
  • Celin، صنوبر۷۱
پاسخ
سلین جون برای دسر، ژله، کاسترد هم خوبه. کیک هم اگه حوصله داشته باشی خوبه. یه کیک توت فرنگی هست هم خیلییی راحته و هم از دید من و هر کی که تا حالا پختم خورده چه ایرانی و چه خارجی خیلی خوشمزه است. دستورش تو پیج atena_dashtii بچه هام خیلی می پسندنش اگه بچه ایم بین مهمونها هست. کیک یخچالیم خوشمزه است ولی این کیک توت فرنگی راحتتره کاملا از دید من.
پای سیبم این دستور خیلی خوشمزه میشه تو پیج elichef_de
پیش غذا به نظر منم سوپ گزینه خوبیه. فسنجون هم به نظرم خیلی سلیقه ایه و بعضیها خیلی دوست دارن و بعضیها مثل من دوست ندارن. من خودم قرمه سبزی و قیمه نثار خیلی بیشتر دوست دارم. قیمه نثار از فسنجون و قرمه راحتترم هست حتی و قیافه اشم خوشگلتره
  • Celin
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان