امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
سلام بچه ها من پنجشنبه مهمون دارم. منو رو اینطوری چیدم که غذای اصلی از بیرون تهیه بشه و فینگر فود از قنادی های اطرافمون بگیرم. الان دیدم فینگر فودهای دو تا قنادی اطراف کیلویی 220-190 تومن هست و تنوعش هم بسیار بیخوده. همشون یه نان پنیر سبزی دارند، یه الویه و یکی شون هم کشته بود خودشو قارچ و بروکلی و پنیرپیتزا رو با آرد مخلوط کرده و مستطیلی برش زده! فکر نمیکنم خیلی جذاب باشن تازه اینقدر گرون!

اگر در زمینه فینگر فود اطلاعاتی دارید بدید.

خودم میتونم با خمیر هزار لا، رولت مرغ درست کنم و با کالباس و سس مایونز و نان ساندویچی رولت ژامبون، اما دلم نمیخواد براشون وقت بذارم.. Big Grin

خلاصه بیایید این رفیق بی انرژی تونو راهنمایی کنید.

مریم جون لطفا بگو کاسترد و چطوری درست میکنی؟

من میریزم تو شیر و میجوشنم تا غلیظ بشه بهش شکلات و خامه میزنم میریزم رو بیسکوییت پتی بور.
پاسخ
دنیا اگه میتونی اینستا بری برو پیج فینگر فود خوش من چندبار خوردم برای شرکت و مهمونی یکی از همکارا بود از فینگرفوداش عالیه مزه هاش خیلیم تمیزه
کیلویی هم سفارش میگیره چیزایی مثل انواع سالاد و کشک بادمجون و اینجور چیزارو
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya
پاسخ
مرسی یوتاب جونی، الان به امیر گفتم میره سوپر خمیر هزارلا بگیره رولت درست کنم. هی میخوام از خودم کار نکشم آخرشم دست خودمو بوسید.. اگر چیز راحت بلد بودید بهم بگید خودم درست کنم..
میخواستم کیک مرغ به صورت تک نفره ، یعنی هر دوتا نون تست و یه برش مثلثی وسطش بدم، حالت کلاب درست کنم که دیدم حوصله جعفری خورد کردن و غاطی کردن با پنیر و ندارم، ازونطرف هم ترسیدم روشو سس نمالم، نان ها از صبح تا شب شبیه نان خشک بشه.
پاسخ
دنیا جان اگه روش سلفون بکشید، خشک نمیشه اصلا، نگران نباش
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ
دنیا جان اسپرینگ رول ژامبون هم آسونه
یا یک کیلو بادمجون سرخ شده یا کبابی بگیر کشک و بادمجون درست کن
علی نازیک هم آسونه میتونی بورانی بادمجون آماده بخری فقط مواد روش رو حاضر کنی
حمص هم میتونی کنسرو نخود بگیری راحت حاضر میشه
پاسخ
مرسی نسیمه جون.

سلین جون مرسی..
حمص بد درست میکنم، برای اسپرینک رول بجز ژامبون چی بگیرم؟
پاسخ
دنیا جان
خمیر یوفکا و پنیر ورقه ای گودا
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya
پاسخ
دنیا سوسیس انگشتی هم خوبه یه دور دورش خمیر هزارلا بپیچ بزار تو فر بیزحمت و بی دردسر
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya
پاسخ
مرسی صوفی جون یعنی سوسیس ها رو سرخ کنم بذارم لای هزارلا؟؟


سلین بعد باید سرخ بشه؟ خودت چکار میکنی سرخ؟

فعلا که جای هزارلای غذا،. هزارلا برا شیرینی خریدن آقای مهندس...
پاسخ
نه دنیا جون همونجوری خام، یه نوار هزارلا بنداز دورش بعد بذار تو فر ده دقیقه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان