ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
دنیا اگه میتونی اینستا بری برو پیج فینگر فود خوش من چندبار خوردم برای شرکت و مهمونی یکی از همکارا بود از فینگرفوداش عالیه مزه هاش خیلیم تمیزه
کیلویی هم سفارش میگیره چیزایی مثل انواع سالاد و کشک بادمجون و اینجور چیزارو

پسر دو ساله من
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Donya
ارسالها: 4,058
موضوعها: 1
تشکر Received:
13,879 in 2,542 posts
تشکر Given: 6,759
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
15,307
مرسی یوتاب جونی، الان به امیر گفتم میره سوپر خمیر هزارلا بگیره رولت درست کنم. هی میخوام از خودم کار نکشم آخرشم دست خودمو بوسید.. اگر چیز راحت بلد بودید بهم بگید خودم درست کنم..
میخواستم کیک مرغ به صورت تک نفره ، یعنی هر دوتا نون تست و یه برش مثلثی وسطش بدم، حالت کلاب درست کنم که دیدم حوصله جعفری خورد کردن و غاطی کردن با پنیر و ندارم، ازونطرف هم ترسیدم روشو سس نمالم، نان ها از صبح تا شب شبیه نان خشک بشه.
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
دنیا جان اگه روش سلفون بکشید، خشک نمیشه اصلا، نگران نباش
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
دنیا جان اسپرینگ رول ژامبون هم آسونه
یا یک کیلو بادمجون سرخ شده یا کبابی بگیر کشک و بادمجون درست کن
علی نازیک هم آسونه میتونی بورانی بادمجون آماده بخری فقط مواد روش رو حاضر کنی
حمص هم میتونی کنسرو نخود بگیری راحت حاضر میشه
ارسالها: 4,058
موضوعها: 1
تشکر Received:
13,879 in 2,542 posts
تشکر Given: 6,759
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
15,307
مرسی نسیمه جون.
سلین جون مرسی..
حمص بد درست میکنم، برای اسپرینک رول بجز ژامبون چی بگیرم؟
ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
دنیا جان
خمیر یوفکا و پنیر ورقه ای گودا
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Donya
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
دنیا سوسیس انگشتی هم خوبه یه دور دورش خمیر هزارلا بپیچ بزار تو فر بیزحمت و بی دردسر
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Donya
ارسالها: 4,058
موضوعها: 1
تشکر Received:
13,879 in 2,542 posts
تشکر Given: 6,759
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
15,307
۱۴۰۱/۷/۶، ۰۶:۵۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۷/۶، ۰۶:۵۵ عصر، توسط Donya.)
مرسی صوفی جون یعنی سوسیس ها رو سرخ کنم بذارم لای هزارلا؟؟
سلین بعد باید سرخ بشه؟ خودت چکار میکنی سرخ؟
فعلا که جای هزارلای غذا،. هزارلا برا شیرینی خریدن آقای مهندس...
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
نه دنیا جون همونجوری خام، یه نوار هزارلا بنداز دورش بعد بذار تو فر ده دقیقه
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Donya