امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
(۱۴۰۰/۶/۲، ۰۳:۱۶ عصر)Seti69 نوشته است: سلام مامانا دندونگیر لازمه خارجی و مارک خاصی باشه؟
یا اینکه سیلیکونی باشه و خنک کننده و بی پی ای نداشته باشه کافیه؟

سلام عزیزم
من 3 تا خریدم... در سایزهای مختلف... ولی هیچوقت استفاده نشد... چه از اون ساده های تمام سیلیکونی کوچیک، چه اون بزرگترها که ماده ی خنک کننده توش دارن... و البته همیشه توجه می کردم که چیزی غیر از خوراکی دهنش نذاره که عادت نکنه و همیشه خودم یه میوه یا خوردنی تمیز و خنک داشتم که بهش بدم... واقعا آنچنان نیاز نشد... و واقعا هم تا 2 سالگیش فقط یه بار اسهال شد...
پسر من حتی پستونک یا شیشه شیر هم زیاد دوست نداشت... 

به نظرم یه دونه ساده سیلیکونی همینا که شکل قورباغه اس مثلا، از همونا بگیر و وقتی نیاز شد بذار یخچال و اگه واقعا بچه ت گرفت، برندهای دیگه رو میخری...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، nona، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام من اومدم با یه سوال دیگه
ظرف غذا چی بگیرم خوبه؟ بامبوهایی که تو بازار اومده خوبن؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همگی بچه ها ببخشد لباس برای نوزاد تازه متولد شده چه سایزی مناسبه کادو میخوام بدم. ۰ تا ۳ ماه باید بخرم؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بله صنوبر جان ۰ تا ۳ ماه بگیر مناسب فصلی که به دنیا میاد

میتونی سایزای دیگه هم بخری برای بعدترش که استفاده کنه

(۱۴۰۰/۶/۱۰، ۰۲:۳۷ عصر)Seti69 نوشته است: سلام من اومدم با یه سوال دیگه
ستی جون من چون برام خریدند و هنوزم استفاده نکردم نمیدونم خوبه یا نه مامانایی که می می بزرگتر دارند بهتر میتونند کمک بدن
  • Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
من بعد از کلی تحقیق ظروف بامبو گرفتم برای پسرم و خیلی راضیم. البته بامبو درجه ۱ و ۲ و ۳ داره. من یه ست باکیفیتشو گرفتم و بیشتر از ۱ ساله که استفاده میکنم هر روز. البته لیوانش شکست. ولی کلا ضربه خیلی محکم باید بهش بخوره که بشکنه. اینی که من گرفتم اسم مارکشو نمیدونم ولی طرح های محدودی داره. طرح اسب، شیر، نهنگ و فیله ?
  • nona، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۰، ۰۲:۵۱ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: سلام به همگی بچه ها ببخشد لباس برای نوزاد تازه متولد شده چه سایزی مناسبه کادو میخوام بدم. ۰ تا ۳ ماه باید بخرم؟

به نظر من توی بحث کادوی ازدواج، تولد یا کادو برای خونه، هر کس هر چی نیازش بوده رو خریده و حتی ممکنه چیزی که شما می خرید به سلیقه ی طرف مقابلتون نباشه... و معمولا توی این موقعیت ها که طرف خودش خرید کرده، پول نقد بدیم که طرف یا سرمایه کنه یا طبق سلیقه ی خودش خرید کنه... 
من خودم همیشه کارت هدیه یا طلا رو می دوستم و به بقیه هم همین رو کادو میدم حتی مقادیر کم... و بهترین کادوهایی هم که گرفتم همینها بودن Big Grin بخصوص هر چیزی هم به دلم نمیشینه و واقعا خیلی کادوها رو اصلا نمی پسندم... 

ولی اگه برات مهمه که لباس باشه، سایز بزرگتر بهتره چون هم اون سایزهای پایین در حد لازم خریداری میشه و اضافه میاد و هم زود کوچیک میشه...
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۰، ۰۲:۳۷ عصر)Seti69 نوشته است: سلام من اومدم با یه سوال دیگه
سلام عزیزم
من توی چینی بهش میدم... چینی خودمون... ولی برای خودش چینی هم داره که دلم نمیاد استفاده کنم... چینی بچگیای خودمم هست بازم استفاده نکردم Big Grin بزرگتر بشه بهش میدم
توی بامبو نهایتا میوه بهش میدم چون متوجه شدم رنگ می گیره، پس شاید آلودگی رو هم توی خودش نگهداره...
ظرف پلاستیکی هم زیاد برای آب خوردن و نوشیدنی داره
آرکوپال هم چون احتمال شکستن داره دستش ندادم....
و تا قبل ۲ سالگی که روی صندلی غذاش می نشست روی سینیش هم غذاش رو میخورد، بعد از اون توی چینی میریزم و میذارم یا خودش بخوره یا خودم بهش بدم... و راضی هستم اگرچه باید حواسم بهش باشه ولی خوبه?
  • nona، Paula، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
صنوبر جان من هم با رز موافقم درمورد هدیه
ولی اگر تاکید دارید که لباس باشه، سایز بزرگتر بگیرید که استفاده بشه. همه سایز 0 رو خودشون کامل میگیرن.
مثلا برای یک یا دو سالگی
با توجه به فصل
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
صنوبر جان
منم موافق بچه هام
مثلا برای خود پسر من کادو زیاد دادن و فرستادن
همه لباس
دو تا از عمه هاش نه گفتن اتاقش چی لازم داره بعد کلی عکس برام فرستادن تا خودم انتخاب کنم که عالی بود اینکار
اما یکیشون و بقیه که فرستادن نه
رفتن کلی لباس خریدن که من اصلا دوسشون ننندارم
خلاصه که نمیگم کسی بد سلیقس ها اما سلیقه ها متفاوته و من به عنوان مادرش ترجیح میدم یه کارت هدیه حالا هر مبلغی رو اسمشو روش بزنن یا ازم بپرسن و نظر بگیرن
اما اگر خواستی لباس بخری حتما به نظر منم سایز ۳.۴بگیر یا یه چیز خاص
راستی میتونی اسباب بازی اموزشی. یه چیز خووب هم برای مثلا ۶ماهگیش بخری

راستی بچه ها من خیلی اتفاقی چند وقت پیش شهرک غرب. روبروی لیدوما پاساژ جدیدی باز شده به اسم ستین
یه مغازه همکفش بود لباسای خوشگل داشت از ایرانی تا ترک
قیمتاش خیلی مناسب بود
خیلی لباسای ریز نوزادی نداشتا اما باحال بودن
کاپشن های خوبی هم داشت تو رنج ۳۰۰ تا ۴۰۰
پیجش اینه
Mimikids_clothing
گفتم شاید بهد کارتون بیاد
نونادجان به شما تزدیکه یه سر بزن دوست داشتی
  • (کژال)، nona، Rose، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
ممنونم بچه‌ها از راهنماییاتون ❤ راستش کادوی نقدی میدیم ولی من چون خیلی لباسای بچگونه دوست دارم خودم Smile دوست دارم یه چیز کوچیکم بگیرم
  • (کژال)، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان