امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
رز جان اول خیلی خوشحالم که برگشتی و دوباره مینویسی. میدونی که قلبا دوستت دارم و از تجربیاتت استفاده کردم همیشه.
راستش من به سر و صدا عادت دارم. اینجوری نیست که تو محیط ایزوله بوده باشم. خونمون که بودم داداشم کوچیک بود و همیشه سر و صدای خودش و صدای تلویزیون بود. بعدم که همیشه تو مدرسه کار کردم. محیط بزرگ و شلوغ و پر سر و صدا و بچه.
و ذاتا هم آدم باحوصله ای هستم. ولی واقعا این شرایط غیر قابل تحمله و من نمیدونم چند درصدش نرماله و چند درصد به پیگیری احتیاج داره
ببین پسر من اصلا اسباب بازی نمیدونه یعنی چی. یعنی امکان نداره خودش سرگرم بشه. وقتی بچه ها میگن بچم خودش بازی میکنه اصلا برای من یه مفهوم غریبس. پسر من از صبح زود تا شب که بخوابه یا تو بغلمه. یا زیر پام وایساده داره لباسمو میکشه که بغلش کنم.
چند روز پیش پیراهن رکابی پوشیده بودم. انقد آویزون شده بود به لباسم، بندش شونمو بریده بود.
کلا میگه بغلم کن. بعد تو ارتفاع یه چیزی میبینه و میخواد. یا بی خطره و میزارم دست بزنه. یا نمیشه و داستان درست میکنه.
جییییییییغ میزنه ها انقد که میلرزه و اشکاش میریزه. مثلا به خاطر اینکه موقع چای دم کردن کتری رو ندادم بهش.
یعنی کل روز ما اینجوری میگذره. قشنگ افتادیم تو لوپ معیوب.
حالا که تو خونه جدیدیم اگر یه اتاق مرتب بشه و درش باز بشه یا یه وسیله جدیو بیاریم یا یه کابینت جدید کشف کنه حداکثر 3_4 دقیقه مشغول اون میشه و ساکته. بیشتر نه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ
بچه ها به کمکتون احتیاج دارم روز شنبه ما پسرمونو بردیم بیمارستان بهمن برای غربالگری زردی و pku و اینها دکتر اطفال هم خانم دکتر میترا رادفر بودن، بعد ایشون پسرمو معاینه کردن و گفتن یکمقدار پوست بیضه هاش تیره هست و ازمایش 17_OHProgestrone نوشتن که گفتن هفته بعد انجام بدیم، حالا من تو نت سرچ کردم و نوشته بود که برای بیماری CAH یا هایپرپلازی مادرزادی ادرنال هست، خیلی ناراحت هستم و استرس گرفتم، نمیدونم تا شنبه صبر کنم برای آزمایش یا جای دیگه دکتر ببرم، شما تجربه اینجوری دارید؟
پاسخ
سوفی جان من اطلاعی درباره این بیماری ندارم عزیزم. تا الان نشنیدم. ولی اگر استرس داری تا هفته بعد، حتما برو پیش یه دکتر دیگه.
این فکر و خیال ها آدم رو خیلی اذیت میکنه.
نظر یک نفر دیگه خیلی کمکت میکنه آروم بشی.
دکتر پسر من رئیس ان آی سیو بیمارستان آبانه و به نظرم تجربش تو نوزادا خیلی زیاده. دوس داشتی فردا ببر پیشش.
دکتر بابک امیدوار. مطبش توانیر
انشالله که هیچی نیست و فقط حساسیت دکترا برای چکاپه
  • Sufii
پاسخ
مرسی کژال جون از عصری هزار جور فکر و خیال کردم و کلی گریه...دعا کن هیچی نباشه
پاسخ
سوفی جان قدم گل پسرت مبارک باشه عزیزم Heart
فعلا یه احتمال داده هنوز که هیچی مشخص نشده انشاالله که هیچ چی نیست به نظر من برو یه دکتر دیگه هم ببینه
  • Sufii
پاسخ
سوفی جان هیچی نیس اصلا سرچ نکن فقط فردا ببر پیش یه دکتر دیگه
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Sufii
پاسخ
سوفی جان نگران نباش، چون بچه کوچیکه، دکتراشون خیلی روی هر علامتی حساسن...
اگر می خوای هر دکتری برای کودک ببری، باید تخصص اون ارگان رو برای کودک انتخاب کنی... من فکر کنم مثلا اورولوژیست اطفال شاید باید ببری.... حالا من زیاد آشنایی ندارم ولی یه پرس و جو بکن ببر پیش یه دکتر خوب و مرتبط و خیالت راحت باشه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • maryam_na، Sufii
پاسخ
مرسی بچه ها فعلا فردا صبح میرم ازمایششو انجام میدم ان شالله که هیچی نباشه...بعدش به دکتر دیگه هم نشون میدم
  • Rose
پاسخ
سوفی جون انشالله ک هیچی نیس
حساسیت دکتراست و حق دارن چون کوچیکن
قدم گل پسرت مبارک باشه
  • Sufii
پاسخ
پسر من ۲۷ ماهشه ۲ ماهه روزا به خواست خودش پوشک نمیشه فعلا روزا پوشک نیست
برای پی پی خودش میره پوشک میاره
شبا دو ساعت بعد خوابش پوشکش میکردم
اما دو شبه صدام میزنه مامان بدو پوشک رو باز کرده میده دستم!!!!!دوباره میخوابه پوشکش میکنم با عصبانیت باز میکنه
موندم چه کار کنم
  • خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان