امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
لی لی جون اگر میگی از قبل این مشکلات رو داری تو بارداری خیلی باید حواست رو جمع کنی و کلا تو فاز پیشگیری باشی.منم مثل شما بودم.یه دوره ۶ روز سفکسیم هم دکتر داد برای عفونتم  بدنم خشک شد و یک هفته بیچاره بودم و پشتم زخم شد.بعد اون حواسم رو بیشتر جمع کردم.حتما هر روز انجیر خیس کن و فردا صبح ناشتا بخور.اب گرم فراموشت نشه.اب زیاد بخور.میوه های ملین خیلی خوبه.کلا حواست به تغذیت باشه.اصلا زور نزن چیزی هم سر خود نخور چون خطرناکه.حتی داروخانه بفهمه حامله هستی ملین نمیدن .و حتما باید دکتر بگه.انشالله که با اینا و هندونه شکمت کار میکنه.ببین رو هر کسی یه چیزی جواب میده.زیتون.کیوی.الو.واسه من انجیر خوب بود و هندونه.
من اینجوری نیستم که مثلا چند روز دستشویی نکنم.ولی پشتم از سالهای قبل زخم هست(شقاق) و اگر یه کم مدفوعم سفت بشه داستان دارم.(ببخشید با جزئیات گفتم).اون یک هفته ای که مشکل داشتم با اجازه دکترم یه شربت ملین خوردم که نسبتا ضعیف بود و خطری نداشت.اگر حاد شد از دکترت بپرس و بعد استفاده کن .
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی یوتاب جان حتما امتحان میکنم منم خیلی آلو و انجیر خوردم اما اثری نداشت حالا آب هندونه میخورم انشالله که رفع بشه
انشالله که بیام خبر خوب بدم البته فردا فقط سونو هست جواب آزمایش یه هفته بعد میاد اما تو سونو هم خیلی چیزا معلوم میشه توکل به خدا
مرسی سروناز جان ممنون که دقیق راهنمایی کردی الان با همون زور زدن کم هر روز کار میکنه قبلنا واقعا تنها چیزی که جواب میداد روی من انجیر بود متاسفانه اونم جواب نمیده آب خیلی میخورم اما آب گرم نه! آب معمولی
من فکر میکردم هندوانه چون خودش ادرار آورده باعث کم آبی میشه حالا که میگین خوبه حتما امتحان میکنم امروز میگیرم فردا هم میرم دکترم که ببینم پروژسترون رو چطوری قطعش کنم این موضوع رو هم بهش میگم
  • 2015، liyane، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره عزیزم سروناز جون درست میگه سرخود دارو اینا نخوری
هر دکتری یه نظری داره
اب گرم ناشتا خیلی خوبه
راستی درست میگه سروناز یادم نبود من کیوی نرم هم خیلی خوردم صبحا
Heart
  • lili_61، liyane، nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الان متاسفانه کیوی نیست! اگه پیدا کنم حتما میخورم بازم از راهنماییتون ممنونم
  • nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب,نونا و لیانه دوستای خوب و عزیزم مامانای مهربون Heart
از نوعروس ممنونم که شما رو به من معرفی کرد از اول بارداری هاتون بودم و خوندم حرفاتون رو بعضی وقتا خاموش بودم و بعضی وقتا هم حرفی میزدم Big Grin
خداروشکر که شما دارید به سلامتی به اخر بارداری هاتون میرسید و ارزو میکنم به خوبی و راحتی زایمان کنین و نی نی هاتون سالم و سلامت بغل بگیرید.
_______
بچه ها اگر قراره همینجا بمونیم به منم بگین .یه جا ثابت بمونیم برا همیشه
----
لیلی جان برای یبوست منم مشکل تو رو دارم ولی دیگه خودم رو بستم به روزی یه لیوان شیر بزرگ.الو و انجیر و اب گرم ناشتا.
اگر باز هم موفق نشدی به دکترت بگو بهت شربت بده . دکترم به من شربت منیزیم هیدروکسید رو داد خوب بوده برام ولی سعی میکنم زیاد وابسته بهش نشم
-----
بچه ها یه سوال دارم من فکز کنم دچار عفونت شدم ببخشید ها ولی خیلی خارش دارم و ترشحاتم زیاد شده و موقع رابطه با همسرخان هم درد دارم.دکترمم تا دوهفته دیگه نیست حالا به نظرتون صبر کنم تا بیاد برم پیشش یا نه خطرناکه زودتر برم پیش یه متخصص دیگه دارو بگیرم؟؟

۱.Nona/هفته 39/دختر
2.Arezoo1984/هفته 37/دختر
3. liyane/هفته36/پسر
4. Targol/هفته 33/دختر-دختر
5.Youtab/هفته 32/پسر
6.سروناز/هفته 31/دختر
7.زهره جون/هفته 29/دختر
8. روناک/ هفته 29/پسر
9.Nedaa. هفته ی 25/پسر
2015.10.هفته۲۶/ پسر
11. آذرقیزی.هفته 22/دختر
‌12.خانم فسقلی /هفته ٢٥ / دختر
13.الهام گلی /هفته 23/دختر
14. کژال / هفته 22 / پسر
15. Sahraa71 /هفته 21/ پسر
16. بن سای/هفته 19
17. سحر بانی /هفته 17
18. شاینینگ دیاموند /هفته 15
19.roshanak7367/هفته 14
20. کتایون خانم/ هفته 12
21.**مینو** / هفته 9

منم درست کردم هفته م رو
  • lili_61، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
۱.Nona/هفته 39/دختر
3. liyane/هفته36/پسر
5.Youtab/هفته 32/پسر
6.سروناز/هفته 32/دختر
7.زهره جون/هفته 29/دختر
8. روناک/ هفته 29/پسر
9.Nedaa. هفته ی 25/پسر
2015.10.هفته۲۶/ پسر
11. آذرقیزی.هفته 22/دختر
14. کژال / هفته 22 / پسر
16. بن سای/هفته 19
17. سحر بانی /هفته 17
19.roshanak7367/هفته 14
20. کتایون خانم/ هفته 12
21.**مینو** / هفته 9

2015 جون فکر کنم لیست اشتباهی رو کپی کردی‌.حالا من باز هفتم رو درست کردم ولی نمیدونم هفته بقیه چجوری شد الان درسته یا نه.حالا مشکلی نیست اگه اشتباه بود بعد درستش میکنن  Heart
در مورد عفونت من اگر جات بودم میرفتم دکتر.چون عفونت خطریه دوست جان .
و اینکه ما ها که اینجا پیام میزاریم دیگه همین جا هستیم گلم . Heart
  • 2015، lili_61، liyane، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
2015 جان منم اینجا میمونم Heart در ضمن بهتره بری پیش دکتر ولی برو پیش دکتر خودت به منشیش بگو ضروریه Heart بعدم فعلا رابطه نداشته باش عزیزم Heart
  • 2015، lili_61، شماره مجازی تیندر
پاسخ
قربونت بشم ۲۰۱۵ عزیزم
الهی برای شماهم همینطور باشه Heart
به نظر منم برو یه دمتر موقت تا مشکلت حل بشه خدایی نکرده مشکل دیگه ای پیش نیاد

بچهها یه سوال 
من اگر بخوام با همسرم رابطه داشته باشم که مشکلی نیست؟
خیلی اروم و یواش و رعایت مسایل بهداشتی و جانبی
از دیشب اخساس میکنم طاقتش تموم شده ددیگه و بدشم نمیاد با اینکه فوبیا داره

راستی عزیزم منم همینجا خواهم ماند  Heart
  • 2015، lili_61، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ای جانم یوتاب جان  Big Grin ببین من خودم از اول بارداری رابطه داشتم .البته تو سه ماهه اول نه چون حالم خوب نبود ولی بعدش مداوم بوده .اما ..... رابطه ما بدون دخول بوده نمیدونم چجوری توضیح بدم  Blush خلاصه جفتمون با روش های دیگه ارضا شدیم‌.اتفاقا میخواستم بپرسم تا چه زمانی من میتونم ارضا بشم چون فکر کنم زیاد از حدش باعث انقباضات رحم میشه و تو ماه اخر خوب نباشه.نمیدونم دقیق.
خلاصه من و همسرم چون با دخول راحت نبودیم مدلای دیگه انجام دادیم  کلا منم بیشتر میخواستم تا همسر اون همش میگه اذیت میشی .
در کل  الان نمیتونم روش اصلیش رو به شما پیشنهاد بدم چون خودمم انجام ندادم اصلا .شاید بهتر باشه از دکترت هم بپرسی.دکتر من سه ماهه اول تا انومالی گفت با احتیاط .بعدش اوکی بود دیگه.
  • 2015، lili_61، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
۱.Nona/هفته 39/دختر
3. liyane/هفته3٧/پسر
5.Youtab/هفته 32/پسر
6.سروناز/هفته 32/دختر
7.زهره جون/هفته 29/دختر
8. روناک/ هفته 29/پسر
9.Nedaa. هفته ی 25/پسر
2015.10.هفته۲۶/ پسر
11. آذرقیزی.هفته 22/دختر
14. کژال / هفته 22 / پسر
16. بن سای/هفته 19
17. سحر بانی /هفته 17
19.roshanak7367/هفته 14
20. کتایون خانم/ هفته 12
21.**مینو** / هفته 9

دوستاي عزيزم ممنون از محبتتون و دعاها و انرژي هاي مثبتي كه هر وقت من حالم بد بود به سمتم سرازير ميشد و تاثيرشو كاملا حس ميكردم
توي روزاي سخت باعث آرامشم بوديد
عاشق تك تك شماهام
2015 عزيز من جاتون بودم دو هفته صبر نميكردم و حتما ميرفتم پيش يه متخصص عفونت براي بارداري اصلا خوب نيست
لي لي جون آب هندونه كه عاليه اين دفعه كنار انجير ، آلو بخارا هم خيس كن صبح ناشتا آبشو بخور خيلي موثره
انشالله كه زود مشكلت حل بشه
  • 2015، lili_61، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان