امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
چ جالب
20 21 22 سه روز پشت هم  Big Grin
من ی دوستی دارم ک باهم بارداربم دکترمونم یکیه بخاطر اون میگم شاید 23 بذارم ک ی روز باشه زایمانمون
فاطمه جان من نظز خودم بی حسی زایمان اولمم بی حسی بود حالا باز تو شرایط اتاق عمل چی پیش بیاد نمیدونم
من صبح دم از درد شبیه پریود بیدار شدم خبلی ترسیدم گفتم دردم شروع شده خداروشکر الان بهترم ولی دیگه چشمم ترسیده امیدوارم این ی هفنه هم طاقت بیاره بمونه اون تو
عاطفه جان بارداری و نوسانای هورمونی و خلقیش 
انشاله نی نی ت هر چی هست صحبح و سالم باشه Heart

روشنک جان من صبح عمل شده بودم شب ساعت 10 11 گفتن راه برم ی چند قدم راه رفتم
راستش اصلا یادم نیست سوند کی دراوردن
سوند برام گذاشتن و برداشتنش اصلا سخت و ازاردهنده نبود برا همین تو ذهنم نمونده
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، lili_61، Nedaa28، Rose، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۴، ۰۲:۰۳ عصر)Roshanak7367 نوشته است: بچه هایی که تجربه دارید یا میدونید سوندو کی در میارن؟؟؟
چند ساعت بعد عمل؟
بعد راجع به بیهوشی و بی حسی نظر بدین همه من خیلی دو به شکم...
یعنی اولین بار که میگن از رو تخت بلند شو راه برو چند ساعت بعده؟ اون موقع سوند هنوز وصله؟؟؟
من حدود 12 بود عمل کردن، حدود 9-10 سوند رو درآوردن و پیاده کردن بردن دستشویی... فکر نکنم که سوند وصل بود و یادمه خوابیده بودم که سوند رو درآوردن... چون با پد و اینها اصلا نمیشد اون هم آویزون باشه... واقعا خاطراتش برام محوه... موقعی که خواستی بلند شی، با یه دستت با یه بالش کوچیک روی زخم رو بگیری خیلی کمکت می کنه که به عضلات فشار نیاد... بعد زایمان هم اگه مثلا یهو سرفه یا عطسه اینها گرفت با گرفتن بالش روی زخم خیلییییی درد کمتر میشه...

بیهوشی و بی حسی چیزی نیست که شما انتخاب کنی، مشاوره ی بیهوشی توسط متخصص انجام میشه و توسط متخصص هم بیهوش میشی و بالاسرت می مونه... نرمال اپیدورال انجام میدن که هشیاری، اگه مورد خاصی مثل حساسیت یا چیزی باشه (من آشنایی ندارم)، ممکنه اسپاینال شی...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، lili_61، Nedaa28، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۴، ۰۲:۰۳ عصر)Roshanak7367 نوشته است: بچه هایی که تجربه دارید یا میدونید سوندو کی در میارن؟؟؟
چند ساعت بعد عمل؟
یعنی اولین بار که میگن از رو تخت بلند شو راه برو چند ساعت بعده؟ اون موقع سوند هنوز وصله؟؟؟

من ۱۲ ظهر عمل شدم ۱۲ شب سوند دراوردن بلند شدم راه رفتم..از ۳ ساعت قبل راه رفتن پرستار اومد بهم گفت چه حرکتایی انجام بدم که بلند شدنم راحت باشه.۸ شب هم غذا خوردن شروع شد.
من بیحسی بودم.خودم انتخاب نکردم دکتر تعیین میکنه چی واست خوبه
  • (کژال)، lili_61، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چند ساعت بعد عمل؟
من ۸ صبح عمل شدم.حدودا ۳ الی ۴ بعد از ظهر سوند رو در اوردن و گفتن راه برو.
من بیحسی بودم و راضیم.
  • lili_61، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من دکترم گفت هرکدوم که خودت میخوای بیهوشی یا بی حسی...
منم سر دخترم بی حسی بودم دیروز دکترم گفت من الان به خاطر کرونا به همه میگم بی حسی چون ماسک روی صورتتون هست ولی اگر بیهوش بشین ماسک زو برمیدارند تا وقتی که بیارنتون تو اتاق..
منم دو دلم سر این قضیه
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، lili_61، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۴، ۰۲:۱۸ عصر)Sh96.shamim نوشته است:
چند ساعت بعد عمل؟

من ۱۲ ظهر عمل شدم ۱۲ شب سوند دراوردن بلند شدم راه رفتم..از ۳ ساعت قبل راه رفتن پرستار اومد بهم گفت چه حرکتایی انجام بدم که بلند شدنم راحت باشه.۸ شب هم غذا خوردن شروع شد.
من بیحسی بودم.خودم انتخاب نکردم دکتر تعیین میکنه چی واست خوبه

ممنون عزیزم آخه دکتر من میزاره به انتخاب خودمون...ولی اونم میگه بی حسی چون بچتو همون لحظه میبینی بهتره
بچه ها کی مثل من انقدررر بد ویار بوده خوب نمیشه نه؟؟؟؟ من ماه هفتم هنوز گلاب به روتون بالا میارم خسته شدم دیگه
بعد بچه ها ببخشید حستون وقتی برگرده بخواید جیش کنید ولی سوند هنوز باشه اون تو جیش میکردین؟ حس بدی نیست؟
  • 2015، lili_61، Nedaa28، nona، Rose، Sahraa71، Seti69، Sh96.shamim، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستای خوبم سلام
بی نهایت ممنونم از پیام های تبریک همتون. انشالله نی نی های همتون به سلامتی به دنیا بیاد
من میام شرح زایمان رو کامل براتون مینویسم. الان لپ تاپم پیشم نیست و با گوشی سختمه.
اما چون از همه جدیدتر زایمان کردم چند تا چیزی که تو ارسال های آخر دوستان پرسیده بودن و میگم
برای بیهوشی از من سوال نشد. دکتر بیهوشی بهم گفت بی حسی برات بهتره. منم گفتم هرچی خودتون صلاح میدونید. البته بعد از بی حس شدن گفت میخوای یه دارو بهت بزنم بخوابی یکم؟ که من گفتم لازم نیست. خوبم. کلا آنقدر آروم بودم تو اون لحظات که پیش خودم گفتم نکنه دارم میمیرم که انقد به آرامش رسیدم. فضای اتاق عمل اصلا ترسناک نیست. هیچ صدایی نمیاد. همه افراد هم خیلی خوشحال و پرانرژی هستن. من با اینکه شرایطم خیلی خاص و اورژانسی بود انقد قبل از عمل خندیدم که اشکم اومد برام دستمال کاغذی آوردن. اون آمپول کمر هم انقدددددر درد نداره که خندتون میگیره. یک درصد هم بهش فکر نکنید. اصلا درد نداره. این که میگن بعدش آدم احساس میکنه برق میگیرتش و سوزن سوزن میشه که من هیچی حس نکردم. تا 5_6 عصر هم بی حس بودم
کلا سزارین ساده تر از چیزی بود که فکر میکردم.
نگران نباشید
  • 2015، Hami99، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، ستی‌لیته، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، پری سیما، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۴، ۰۲:۴۱ عصر)Roshanak7367 نوشته است: ممنون عزیزم آخه دکتر من میزاره به انتخاب خودمون...ولی اونم میگه بی حسی چون بچتو همون لحظه میبینی بهتره
بچه ها کی مثل من انقدررر بد ویار بوده خوب نمیشه نه؟؟؟؟ من ماه هفتم هنوز گلاب به روتون بالا میارم خسته شدم دیگه
بعد بچه ها ببخشید حستون وقتی برگرده بخواید جیش کنید ولی سوند هنوز باشه اون تو جیش میکردین؟ حس بدی نیست؟

عزیزم انتخاب اول معمولا اپیدوراله چون با فاصله ی بیشتری از نخاع تزریق میشه... در نتیجه هشیار می مونی... دوم اینکه قبل از اینکه مواد بیهوشی به بچه برسه، بچه خارج شده و بیحال دنیا نمیاد که آپگارش پایین بشه خدای نکرده...

بدویاری هم بله منم تا روز آخر نمی تونستم گوشت و برنج بخورم... تا خود زمانی که اپیدورال زدن هم گلاب به روتون بالا میاوردم......

حس برگرده هم چیزی حس نمی کنی و اصلا حس دستشویی نداری چون اون سوند میره توی مثانه و خود بخود تخلیه ش می کنه شما اصلا چیزی حس نمی کنی که Big Grin خیلی حس خوبیه یه 10-12 ساعت دستشویی نمیری هیچ حس جیشی هم نداری  Big Grin Big Grin Big Grin
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Hami99، lili_61، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی رز جون خیالمو راجع به سوند یکم راحت کردی....
پس ویار منم خوب نمیشه باید تحمل کنم...چقدر بددد
  • Hami99، lili_61، nona، Rose، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
روشنک و بنسای خیلی ناراحت شدم که هنوزم حالت تهوع هاتون تموم نشده واقعا ناراحت کنندس امیدوارم این روزهای باقیمونده براتون زودتر و راحت تر بگذره

کژال چقدر حرفات امیدوار کنندس مخصوصا که از فضا و محیط اون بیمارستان تعریف میکنی خودمو توش حس میکنم پر از ارامش میشم
من واسه بیمارستانم خیلی مردد بودم ولی با تعریفای تو اروم شدم و فهمیدم حتما نباید بیمارستانم یه بیمارستان معروف و شیکو نو باشه داشتن ارامش توش بخاطر پزشکا پرستارا کادرشو خلوتیش مهمتره چون الان فقط تو از ارامشی که توش داشتی حرف میزنی یعنی این از همه بیشتر به چشمت اومده
حالا من ازت سوال زیاد خواهم داشت!!! کم کم ازت میپرسم بعدا که روبراه شدی
  • (کژال)، 2015، Hami99، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان