امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
بچه‌ها من امروز خواستم شروع کنم کم کم خونمو تمیز کنم  دوست دارم آخر تابستونا گردگیری کنم ،امسالم دوست دارم مثه هرسال تمیزی کنم ولی نمیتونم انگار،  ۳ تا کشو دراورمو مرتب کردم و کف کشوهاشو جارو کردم الان کمرم درد میکنه،آخه کشو چیه که اینجوری خسته شم! شوهرم این چند ماه جارو وطی خونمو کشیده، من هیچ کاری جز ناهار و نهایتا ظرف شستن و گاز پاک کردن نکردم این چند ماهه، نمیدونم چی کنم
کاربینم بخاطر کرونا جرئت ندارم بیارم Sad
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Hami99، lili_61، Nedaa28، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بن سای جان
خیلیم امیدوار باش.پسر من نه زردی داشت نه رفلاکس.کولیکشم اینقدر خفیف و کوتاه مدت بود که عملا هیچی حساب نمیشد.یه خورده قرمز میشد و بدنشو پیچ و تاب میداد،همین.نمیدونم شاید اصلا این کولیک به حساب نیاد.
  • (کژال)، 2015، Hami99، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۴، ۰۵:۱۹ عصر)Seti69 نوشته است: بچه‌ها من امروز خواستم شروع کنم کم کم خونمو تمیز کنم  دوست دارم آخر تابستونا گردگیری کنم ،امسالم دوست دارم مثه هرسال تمیزی کنم ولی نمیتونم انگار،  ۳ تا کشو دراورمو مرتب کردم و کف کشوهاشو جارو کردم الان کمرم درد میکنه،آخه کشو چیه که اینجوری خسته شم! شوهرم این چند ماه جارو وطی خونمو کشیده، من هیچ کاری جز ناهار و نهایتا ظرف شستن و گاز پاک کردن نکردم این چند ماهه، نمیدونم چی کنم
کاربینم بخاطر کرونا جرئت ندارم بیارم Sad

ستی جان منم همینطورم الان از صبحه دارم چنتا تیکه لباس تا میکنم میزارم تو کشوها هی وسطاش استراحت میکنم
از دیگران کمک بگیر برای خونه تکونی مادر خواهر خواهرشوهر همسرت دوروز مرخصی بگیره کمک کنه
حالا شرایطمون خاصه خیلی نمیخواد وسواس بخرج بدی
منم چون کمددیواری زدم خیلی خونم بهم ریخته شد خونه تکونی کردم البته خودم دست نزدما وگرنه نمیکردم
سلامتی خودت و تو راهیت مهمتره

(۱۴۰۰/۶/۱۴، ۰۵:۲۶ عصر)Bonsay نوشته است: من همه امیدم به اینه که بعد از زایمان نی نی خوب و آروم و سلامت داشته باشم
یعنی تنها چیزی که از خدا میخوام همینه
نه کولیک داشته باشه نه رفلاکس نه زردی ....
البته که به هرکسی که میگم همه میگن به همین امید باااااش
شما هم واسم دعا کنین بچه ها
واقعا بارداری من خیلی بد و سخت بود

بنسای جان حتما همینطوره انرژی مثبت بفرست همینجوری میشه بلاخره خدا خودش دیده چقدر سختی کشیدی مطمینا بعدش برات اسون میشه?
  • (کژال)، 2015، Hami99، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم پسرم زردی داشت
کولیک شدید داشت
رفلاکس خفیف
بدغذاییییی زیااااد بدخوابی زیاد خخخخخ
الان شب و روز هی میگم خدا کنه دختری زردی و کولیک و رفلاکس نداشته باشه
بدخوابی و بدغذایی رو دیگه عادت کردم ?
  • (کژال)، 2015، Hami99، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها این تمایلتون به تمیزکاری و آماده کردن خونه خیلی طبیعیه و بهش میگن نستینگ... مثل همه ی حیوانات که برای اومدن بچه یه محلی رو در نظر می گیرن انسان هم همونطوره و یه حالت ذاتیه و اصلا مشکلی هم نداره فقط به خودتون فشار نیارید...

من یه سری فکر کنم توی 7 ماهگی، وسایلای پسرمو خریده بودیم ولی کمد خالی نشده بود که بچینم... صبح بیدار شدم کلی گریه کردم که هیچکس برای بچه ی من ارزش قائل نیست Confused چرا کمک نمی کنی خونه رو مرتب کنیم و وسایلاشو بچینیم Huh و هزار جور حرف این مدلی که الان خنده دار به نظر میاد اما اون موقع خیلی خیلی هم منطقی به نظر می رسید Big Grin !!! خلاصه که تقریبا اکثر خانما این حالت رو دارن و تجربه می کنن فقط شاید دلیل حساسیتشون رو نفهمن... که چیز خاصی نیست و فقط بهش آگاه باشید که چیزی نیست و استرسی نداره اصلا... اصلا به خودتون فشار وارد نکنید... واقعا ارزشش رو نداره... این یه حس درونیه که فکر می کنید باید باید تمیزکاری کنید... 

نکته ی دیگه هم که میخوام بگم اینه که بچه ها الان بدن شما داره یه موجود جدید رو از صفر تا صد می سازه... یه کار حیرت انگیز که فقط مال ما جنس مونث هست و هرچ مذکری نمی تونه همچین کار بزرگ و حیرت انگیزی انجام بده... پس به بدنتون حق بدید و باهاش با ملایمت برخورد کنید چون در حال انجام یه معجزه اس و داره از تقریبا هیچی، یه کپی از شما و همسرتون رو به دنیا تقدیم می کنه... قدردان بدنتون باشید و ازش خیلی کار نکشید و به ندای درونی بدن احترام بذارید که خیلی جاها داره با خستگی نشونتون میده که حواست باشه ها من فقط تنها نیستم، دارم ژنت رو هم روی زمین میارم... کمتر فشار وارد کن... کلا با بدنتون در صلح باشید... الان بدنتون نه مثل قبل بارداریه نه بعد از بارداری شبیه به قبل خواهد شد... این رو بپذیرید و بذارید بدنتون با هوش ذاتیش کار درست رو انجام بده Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Elhamgoli، Hami99، lili_61، Mari90، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، ستی‌لیته، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، پری سیما، کتایون خانم
پاسخ
رز جان من خودم که نستینگ دارم هیچی مامانمم داره!!
تو تابستون همیشه یه خونه تکونی جزیی میکرد الان میخواد کلی کنه البته خب من میخوام بعد بیمارستان برم اونجا

یعنی بعد بارداری هم توان گذشتمونو نخواهیم داشت؟من همش فکر میکنم بدن دردام درد کمر و زانوم همیشه باهام خواهد موندSad
  • Elhamgoli، Hami99، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۴، ۰۶:۴۲ عصر)سحر بانی نوشته است: رز جان من خودم که نستینگ دارم هیچی مامانمم داره!!
تو تابستون همیشه یه خونه تکونی جزیی میکرد الان میخواد کلی کنه البته خب من میخوام بعد بیمارستان برم اونجا

یعنی بعد بارداری هم توان گذشتمونو نخواهیم داشت؟من همش فکر میکنم بدن دردام درد کمر و زانوم همیشه باهام خواهد موندSad

Big Grin Big Grin Big Grin خوبه دیگه Cool بذار مامانت کمکت کنه Wink Big Grin

توان گذشته که بعیده بشه بهش رسید... چون یه سری ذخایری از بدن کسر شده... خون از دست رفته... دوسال شیردهی و کاهش بیشتر ذخایر بدن در راهه... ممکنه تغییرات دائمی روی پوستتون، شکمتون، سینه و... داشته باشه... بدن یک خانمی که مادر شده دیگه با قبل یکی نیست هیچوقت...

ولی این دردهایی که میگی حتما به مرور بهتر میشه... درد زانو و کمر و اینها که بخاطر افزایش وزنه و حتما میره مثل خط سیاه زیر ناف توی مامانای پسر دار Cool من فکر نمی کردم اون خطه بره اما تقریبا 1-2 هفته بعد اثری ازش نبود!!!!
اما برای برگشتن به نزدیکای قدرت سابق و حتی بهتر شدن، میشه با تغذیه ی مناسب، با ورزش های قدرتی و افزایش قدرت ماهیچه ها و بازیابی توانشون... با خواب خوب.... به قدرت خوبی رسید...
که اینها تقریبا تا چند سال بعد از اومدن بچه در دسترس مادر نیست... 
پس به قدرتمند شدنه فکر نکنید... این مدت رو فقط دووم بیارید و به فکر خودتون و بدنتون باشید... هر جوری که میشه... بعدش که بچه بره مهد یا حرف بفهمه و حرف بزنه و پوشک و شیر و اینها تموم شه، خیلییییی کارتون سبک تر میشه و می تونید به خودتون برسید...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، Elhamgoli، Hami99، lili_61، Mari90، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، ستی‌لیته، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحر بانی متأسفانه مامانمم مریض شده تو این اوضاع، پی گیر آزمایش و اینجور چیزاس، خواهر و م ش هم اصلا رو نمی‌بینم که بگم
يعني حس میکنم بگم بیاین کمک یه بهونه از جیبشون درمیارن
عجیبه که استرس‌ گرفتتم ، همش انگار رو دور تنده همه چی ، ۳ ماه و خورده ای مونده تا زایمانم و انگار من هییییییچ کاری نکردم

رز پاراگراف آخر حرفات خیلی تسلی بخش بود،ممنون
  • (کژال)، 2015، Hami99، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها تحقیقات نشون داده میانگین زمان برای برگشت بدن به شرایط قبل بارداری بیشتر وزن منظوره، ٣ ساله.
پس از همین الان خودتون را آماده کنید که بعد هی به خودتون استرس وارد نکنید که وای شکمم اینجوره وای وزنم اونجوره. بعد من دیدم مادر شیرده همش نگران وزنشه و رژیم لاغری داغون میگیره ( اونایی که زیر نظر دکتر هستن منظورم نیست) این رژیم ها فقط بدن مادر تازه زایمان کرده و شیرده را نابود می‌کنه لاغری به چه قیمتی؟!!!
تغذیه خوب و خواب مناسب باید اولویت مادر باشه تا ریکاوری بشه
لباس گشاد. اندازه خودتون هم بخرید به امید اینکه لاغر میشم اونایی که دارم اندازه ام میشن نباشید.
چون همین لباس یه عالمه استرس به آدم میده
من یه کمد لباس دارم ولی تو دو سال و نیم گذشته اندازه ام نشدن، ٣-۴ تا مانتو خریدم ٣ تا شلوار و اصلا به اونایی که تنگ شدن فکر نکردم
الان که دارم وزنم کم میکنم کم کم قدیمی ها هم اندازه میشن.
البته این موارد شامل حال افرادی مثل خودم میشه که با شیردهی چاق میشن ، چون بعضی ها بر خلاف بقیه که در دوران شیردهی لاغر میشن بدنشون ذخیره می‌کنه چون ماده غذایی از دست میده و بدن همینجور ذخیره می‌کنه . بعد که شیردهی تموم میشه تازه می افته روی کاهش وزن یا روال قبل بارداری.
  • (کژال)، 2015، Elhamgoli، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، آیسان، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
سلام دوستان
یه سوال داشتم شما وقتی فهمیدید باردار هستید عدد تیتر بتا تون چند بود؟

من روز ٢٣ سیکل عدد بتا ١٢٣ بود طبیعیه به نظرتون؟
  • lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان