امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ندا جان بعد یکسال کم کم میشه یه نوبت خواب روز یک تا دو ساعت
بعد دوسال یه تایم ۴۵ دقیقه ای
کار جدید یاد نگرفته؟
راه رفتن یا حرف زدن و ....
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaaa28
پاسخ
ندا خوابش خوبه به نظر من...
کلا انگار به این نوشته های کتابا نمیشه اعتماد کرد...
اون کتابا برای خارجیاست که خونه های ویلایی و کلی امکانات سرگرمی دارن نه خونه های قوطی کبریتی ما که بچه هیچ جوره راه برای بازی و فعالیت جسمی نداره... من دقیقا یادمه هر زمان که رفتیم بیرون و توی طبیعت و مثلا کنار رودخونه ای چیزی و پسرم سنگ پرت کرده یا مثلا اب بازی کرده، واقعا دو سه ساعت بیشتر هم خوابیده... حتی پارک هم این خاصیت رو نداره... فقط طبیعت و سرگرمی واقعی با چیزای طبیعی...

خواب هم کاملا درسته که بعد از 1 سال، هی دائم روزی یکی دو بار رو می خوابه و مثلا اگه درست یادم باشه پسر من 2.5 سالگی یه پارت روز شد و تا الانم همینه و خب درسته که توان نخوابیدن رو کامل داره و واقعا هم زودتر می خوابه، اما چون خیلی زود بیدار میشه، متاسفانه آخر شب دیگه قاطی می کنه و اور تایرد میشه از اونور هم توی مهدشون تایم خواب دارن که خب می تونه هم نخوابه ولی احتمالا اذیت میشه که همه خواب باشن و او بیدار...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Nedaaa28
پاسخ
پسر من قبل از دو سالگی خواب روز رو حذف کردSad
پاسخ
مینو پسر منم جند باری تا قبل از 2 سالگیش این کارو کرد... اما واقعیتش خودم نمی کشیدم که کل روز بیدار باشه چون فقط خودمون دو تا هم توی خونه بودیم داغونم می کرد... بعد توی به خواب رفتن واقعا مشکل داره بخصوص شب.... اگه توی روز نخوابه، می تونم 8 بخوابونمش، ولی متاسفانهههههه تا 12 شب که ما بخوابیم هیییی بیدار میشه... یعنی ترجیح میدم که زود نخوابونمش... ولی مثلا 9.5 تا 10.5 اینطورا که می خوابه تا خود صبح تکوووون هم نمی خوره Smile نمی دونم چه برنامه ایه که داره 3.5 سالش میشه اما باز ما این مشکلات خواب رو داریم............
با اینکه روز که نخوابه و بخصوص که الان که میره مهد و چندین ساعت وقتم آزاد میشه، اگه شب زود بخوابه شاید بشه از این شرایط خواهر برادری در اومد Smile حتی یکم بیشتر خوابید... ولی خب نیم ساعتم بخوابه همون 10-11 می خوابه یعنی به ضرر ما... ولی خب الان که مهد میره، من دلم براش خیلی تنگ میشه باورم نمیشه که کلا 2-3 ساعت از بیداریش رو فقط ببینمش.....................
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • مینو
پاسخ
برای منم خیلی سخت بود مخصوصا اینکه باردار بودم ولی هزار راه رو امتحان کردم نشد.بچه های منم اگه ۸ بخوابن حتما تا ۱۲ بیدار میشن.
  • Rose
پاسخ
وااای منم با خوابش خیلی مشکل دارم. تازه از شب تا صبح هم چند بار بلند می شه یا پسونکشو می خواد یا اب.
بچه ها من از کرم زینک اکساید فیروز استفاده می کنم. تازگی متوجه شد موهاش داره سیاه می شه. توی فکر افتادم کرمشو عوض کنم. چه کرمی پیشنهاد می دید؟

رز جان اسکرین تایم چیه؟ چه کانال و برنامه هایی بچه تون تلویزیون می بینه و کدوم ها را پیشنهاد می دید.
پاسخ
سلام قشنگا
من نتونستم بیام جوابگو تند دیدم مرسی ک جواب دادین
رز جون استرس گرفتم دخترم چهار دست و پا دوس نداره انگار بره خب
ببین شده مثلا ۵ دقه هم ب حالت شکم بوده سر و بازو کامل بالا ولی حرکت نمیکنه زیاد ی چیزی جلوش باشه خودشو میکشه بهش برسه ولی نمیتونه
میتونه بشینه ولی بازم مراقبش هستیم ک نیفته
ولی کلا با نشستن هم حال نمیکنه فقط پاهاشو سیخ میکنه ک بایسته
روروئک هم دوس نداشت اما امروز ک گذاشتمش توش دیدم چند قدم راه رفت و کم کم شروع کرد ب سمت چیزایی ک دوس داره قدم برداشتن
ذوق کردم

سوال دومم اینکه دخترم کلا کته دوس نداره
عاشق سوپه فقط
نمیدونم مشکلی پیش میاد من کته مثلا هفته دوبار بدم بقیشم سوپ و فرنی و عدسی و اینا باشه؟
میانوعده چند مدل میگین بهم؟ موندم چی بپزم
صبحانه هم ک پنیر لب نمیزنه فقط فرنی با شیر درست میکنم میخوره
کلا صبحانه گرم باشه دوس داره
کوکو رو اعصابم چجوری بپزم براش یبار درست کردم خورد ناهار در حد دو لقمه
شب دل‌درد شد
حالا نمیدونم بخاطر سفیده تخم مرغ تو کوکو بود یا برنج دونه سرسفره ک چند دونه مادرشوهرم بهش داد !
پاسخ
بچه ها ما واسه اولین بار رفتیم شمال و دختر شب سوم دل درد شد و چند بار حالش بد شد صبحش خوب بود و ما برگشتیم و تو راه هم حالش بد شد
دیروز میخواستم ببرمش که تا شب خوب بود و آخر شب شیر رو غذا خورد و دوباره حالش بد شد
الانم زنگ زدم خوبه
میگن آب به آب شده!
شماها تجربه ای ندارید
امروزم همسرم با بدن درد و سر درد شدید بیدار شد و الان رفت دکتر
ویروس جدید اومده؟
پاسخ
پروانه جون متاسفانه آنفولانزا اومده و میگن بچه ها را درگیر میکنه
  • پروانه ابریشم
پاسخ
بچه ها شما هم حس میکنید آنفولانزا نیست و جهش جدید کروناست؟
  • پروانه ابریشم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان