امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
مرسی بنسای جونم که گفتی، منم بهش فکر کرده بودم، یه سریاش سبدش کنفی یا تریکو هست...ولی از استحکام چوب و پایه و اینا مطمئن نیستم که مثلا طراحیش اصولی بلشه یا نه...تو مغازه هم ندیدم که از نزدیک بشه دید همش اینترنتی،
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Bonsai
پاسخ
بچه ها کسی تا حالا از این استیکرای دیواری واسه اتاق بچه استفاده کرده؟ بنظرم خیلی خوشگلن ولی همسرم میگه شبیه استیکرایی میشه که خود بچه ها میچسبونن و جالب نیست!
پاسخ
من نزدم سوفب جون اما توی سهروردی انقدر مدلای خوشگل هست برو با همسرت اگه خیلی دوست داری نظرش عوض میشه مطمئنم خخخخخ
  • Sufii
پاسخ
مرسی یوتاب نازنین، اره فکر کنم باید از نزدیک ببینه❤️
  • youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۶/۲۰، ۰۹:۰۶ صبح)Sufii نوشته است: بچه ها کسی تا حالا از این استیکرای دیواری واسه اتاق بچه استفاده کرده؟ بنظرم خیلی خوشگلن ولی همسرم میگه شبیه استیکرایی میشه که خود بچه ها میچسبونن و جالب نیست!

من اتاق دخترم داره، کامل یه جوری تو جون دیوار رفته که انگار کشیده شده و خوبه کاملا و بعدا میشه با رنگ کردن کردن پوشوندش و نیاز به کندنشم نیست

سوفی جان منظورت برای سبد دقیقا نمی دونم کدومهاست. اگه جنس حصیری منظورته، جنسش خوب باشه نباید مشکلی باشه. دلوان و نیوان بچه های شبنم شاهرخی داشتن و دختر بتسابه هم فکر کنم داره. ولی خب یه مدت کوتاهی نهایت استفاده بشه و فکر نکنم جنس خوبش ارزون باشه. اگه منظورت ازیناس که عکسشو گذاشتم اینجا دیدم بعضیها دارن و نباید جنسش بد باشه یا بچه رو اذیت کنه. ازینا لیانه هم برای پسرش گرفته بود.
https://www.uplooder.net/img/image/39/e9...56EFD.jpeg
  • Sufii، خانم فسقلی
پاسخ
مرسی مریم جون دقیق این نبود ولی یه چیزی شبیه این که حتی بچه رونالدو هم داشت، مسئله اینجاست که جاییکه از نزدیک بشه دیدو نمیشناسم، میخام از کیفیتش چه حصیر یا کنف یا تریکو چه از استحکام پایه ها و طراحی اصولی مطمئن باشم...
پس استیکرها نباید اونچیزی که همسرم میگه باشه و شبیه کاغذ دیواری میشه
  • خانم فسقلی
پاسخ
شاید سیسمونی فروشیهای نزدیک پارک ساعی داشته باشن. می خوای ازین پیج بپرس شاید داشتن و اگه داشت حضوری برو ببین. manini_ valiasr2
  • Sufii، خانم فسقلی
پاسخ
بچه ها پرده اتاق نی نی بنظرتون از این شیدها بهتره؟ که میشه روش طرح بچگونه هم زد یا پرده رومن پارچه ای؟
  • خانم فسقلی
پاسخ
سلام بچه ها
میگم ازین سرویس خواب های مسافرتی به نظرتون به درد میخوره؟
زده تا یکسال میشه استفاده کرد
شما استفاده نکردین؟
https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲...m_yu4o.jpg
  • خانم فسقلی
پاسخ
تینا من گرفتم فقط سه چهار بار استفاده کردم . تو مسافرت. دقیقا مسافرتی. یعنی اگر اهل سفر رفتن هستی خوب پتو و دشک داره راحتی. یا مثلا ی بار من میخواستم برم پیک نیک بردم زیر پسرم انداختم که نرم باشه. استفاده دیگه ای من ازش نکردم. به نظرم خیلی واجب نیست.
  • tinaaa91، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان