امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
بروفن نمی‌دونم یوتاب جان اما من پسرم مریض شده بود هر چی استامینوفن می‌دادیم بالا می آورد، من برنامه کودک گذاشتم حواسش به اون پرت شد دادم خورد. میخوای این راه هم تست کن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • خانم فسقلی
پاسخ
مرسی بچه ها
دختر خ ش دیروز واکسن 4ماهگی زده امروز تب کرده هرنوعم استا داده بالا اورده شیاف گذاشته دستشویی کرده فوری بعدش
حالا خوابوندش و شیاف گذاشت بهتر شد فعلا
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Bonsai، liyane، خانم فسقلی
پاسخ
?شاید برای بسیاری از پدر و مادرها نکته ی غافلگیرکننده ای نباشد، اما داشتن پسر ممکن است واقعاً کار سخت تری باشد.

?دانشمندان می گویند به نظر می رسد داشتن پسر باعث می شود مغز والدین زودتر پیر شود. پژوهشی بر روی بیش از ۳۰ هزار زن و مرد بالای ۵۰ سال در آمریکا نشان داد والدینی که دست کم یک پسر داشتند، در مقایسه با آن هایی که هیچ پسری نداشتند، افت شناختی سریع تری را تجربه می کردند. و آن هایی که بیشتر از یک پسر داشتند، در مقایسه با آن هایی که تنها دختر داشتند، توانایی های شناختی خود را سریع تر از دست می دادند.

?این محققان علت این مسأله را مورد بررسی قرار نداده اند، اما می گویند ممکن است به این دلیل باشد که احتمال نگهداری از والدین در سنین پیری و داشتن حمایت عاطفی از آن ها در دخترها بیشتر است، امری که به حفظ سلامتی والدین با بالا رفتن سن شان کمک می کند.

?در عین حال، احتمال داشتن یک سبک زندگی سالم در والدینی پسردار کمتر است. برای مثال، تحقیقات نشان داده احتمال مصرف الکل، مواد مخدر و سیگار در والدین دختردار کمتر است. از سویی دیگر، احتمال داشتن اضافه وزن در مادران پسردار بیشتر است./روزیاتو

اینم فرستادم واسه تقویت (تضعیف) روحیه پسردارها خخخ
خودمون که با گوشت و خون حس کردیم Smile
  • Rose
پاسخ
آی مری جووووووون Undecided Confused
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Mari90
پاسخ
ای بابا خدا کنه دختر دار شم Sad
پاسخ