امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
سلین از شانس من بعدی هم پسر کپی باباش میشه Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، youtab
پاسخ
برای من که بارداری پسر کاملا سختتر از دختر بود دیگه بچه داریش بماند.
خدا منو ببخشه و مهم سلامتیه بچه است ولی تینا منم دختر کلا بیشتر دوست دارم از پسربچه (خجالت) حالا شاید پسر خودم برام فرق کنه

(۱۴۰۱/۸/۱۱، ۰۱:۳۵ عصر)youtab نوشته است: ندایی 3شنبه 17 ام انشالا Big Grin

به سلامتی بیاد بغلش، ای جانم چه خوب پسرت بازم هم بازی دار میشه.
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۱۱، ۰۱:۲۲ عصر)youtab نوشته است: اما من هنوزم دلم نمیخواد دختر داشتم و خوشحالم که پسر دارم خخخ

مثل من
البته اگر اروپا زندگي ميكردم ترجيحم دختر بود چون توي كشوراي اروپايي به خاطر حمايت از زنان ، بهتره زن باشي تا مرد
ولي توي خاورميانه و كشوراي زن ستيز منم ترجيحم پسر بود و براي پسردار شدن هر رژيمي كه بگي گرفتم و در نهايت موفق شدم خخخ
  • Rose، youtab
پاسخ
مری خوبه دیگه تیمشون ۳ نفره میشه Big Grin

من قبلا میگفتم یکی کمه
دوست داشتم یه پسر بعد هم یه دختر داشته باشم
حتی به سرم زد با دکترم مشورت کنم اگر میشه دوقلو باردار بشم که کلا پسرم هول بود وقت نداد

اما الان میگم پسرمو بزرگ کنم بتونم آینده اش رو تامین کنم بسه
به اونایی هم که بچه ندارن کلا میگم بی خیال بچه بشید خیلی مسولیت داره من و همسرم واقعا پیر شدیم
تازه نه کولیک و رفلاکس داشت نه بچه اذیت کنی بود بماند که الان انقدر شیطنت میکنه که آمپرم میره بالا
  • Mari90، maryam_na، Rose
پاسخ
لیانه خدارو شکر که کوچولوت جنسیتی شد که دوست داشتی. تو ایران که مرد و زن نداره، هر دو گرفتار کلی مشکلاتن.
طبق تجربه من بیشترین چیزی که باعث میشه بچه پسر بشه اینه که اسپرمی قبل تخمک گذاری تو رحم نباشه. من سر هیچ کدوم از بچه هام رژیم یا کار خاصی نکردم ولی سر دخترم مرتب رابطه داشتیم از قبل تخمک گذاری تا روز بیست دوره ام. قبل همسرم ارضا شدم و یه لوبریکانتیم استفاده می کردم که برای کمک به باروری بود و واژنو یه مقدار قلیایی می کرد و خب بچه ام دختر شد. سر پسرم دیگه حال نداشتم و فقط وسط دوره رابطه داشتم و شبیم که تخمک گذاریم بود خوابم برد و نشد رابطه داشته باشیم و اون ماه کلا یه بار رابطه داشتیم که بعد تخمک گذاریم بود. منم بعد همسرم ارضا شدم و تقریبا مطمئنم که محیط اون ناحیه امم اسیدی بوده (خجالت)

سلین منم اگه ایران زندگی می کردم همون یکی بسم بود. دیگه با یه بچه حس مادری آدم ارضا میشه و بعد خب تو ایران خب فامیل و اطرافیان هستن که بچه تنها نباشه. بعد هم من اصلا دوست ندارم بچه ام چیزهایی که من تو بچگیم و نوجوونیم تو ایران و خصوصا دوران مدرسه تجربه کردم تجربه کنه. ولی خب اینجا شرایط زندگی عادیه و بعد هم اگه یه بچه می آوردم دخترم در آینده تنها بود.
  • Celin، liyane
پاسخ
مریم جان شرایط زندگی شما فرق داره نگرانیایی که ما تو ایران داریم نداری تصمیم خوبی گرفتی برای بچه دوم

تو استرس و نگرانیا من کرونا بی تاثیر نبود من جواب غربالگری دومو که گرفتم تازه چند روز بود ویارای وحشتناکم تموم شده بود به خیال خودم میخواستم به زندگی عادی برگردم فرداش اعلام کردن کرونا امده!!!
واقعا استرس کرونا خیلی فشار روحی برام داشت مخصوصا که فوتی دور و برم زیاد بود
طفلکی بچه من فقط خونه مامان خودم و گاهی خونه مامان همسرم رفته
جز خانواده هامون هیچ کس نتونست بیاد دیدنش
الان مشکلم با پسرم اینه نسبت به خونه بقیه گارد داره نمیخواد جایی بیاد
من و همسرم اولین و آخرین دعوامون ۳ روزگی پسرم بود
همسرم کلا آرومه اما انقدر استرسی شده بود منتظر یه اشاره بود که از کوره در بره
  • maryam_na
پاسخ
بچه ها یعنی با یه بار چقدر امکان داره آدم باردار بشه؟ ما یه رابطه فوق پر خطر Smile تقریبا در حد اقدام داشتیم ولی دوست ندارم قرص اورژانسی بخورم همسرمم که با خوش خیالی همیشگیش میگه محال ممکنه با یه بار بشه من همه دوستام و همکارام میگن چندین ماه تلاش کردیم :|
پاسخ
عزیزم امکانش خیلی زیاده ،بیا منو ببین واسه نمونه Smile
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • صنوبر۷۱
پاسخ
سر دوراهی سختی گیر کردم
پسرم یک ساعته خوابیده موندم بیدارش کنم شب لااقل ۱۰ بخوابه یا خودمم بخوابم
امروز انقدر شیطنت کرده ظرفیت ندارم مجبورم کرده ۴تا فرش لوله شده رو باز کنم آقا ببینه تمیز شستن یا نه بعد هم لوله کنم!!!
  • Mari90
پاسخ
سلین بخواب Big Grin
  • Celin
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان