موضوعها: 0
تشکر Received:
640 in 314 posts
تشکر Given: 392
اعتبار:
882
۱۴۰۱/۸/۱۱، ۰۴:۲۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۸/۱۱، ۰۴:۳۰ عصر، توسط maryam_na.)
لیانه خدارو شکر که کوچولوت جنسیتی شد که دوست داشتی. تو ایران که مرد و زن نداره، هر دو گرفتار کلی مشکلاتن.
طبق تجربه من بیشترین چیزی که باعث میشه بچه پسر بشه اینه که اسپرمی قبل تخمک گذاری تو رحم نباشه. من سر هیچ کدوم از بچه هام رژیم یا کار خاصی نکردم ولی سر دخترم مرتب رابطه داشتیم از قبل تخمک گذاری تا روز بیست دوره ام. قبل همسرم ارضا شدم و یه لوبریکانتیم استفاده می کردم که برای کمک به باروری بود و واژنو یه مقدار قلیایی می کرد و خب بچه ام دختر شد. سر پسرم دیگه حال نداشتم و فقط وسط دوره رابطه داشتم و شبیم که تخمک گذاریم بود خوابم برد و نشد رابطه داشته باشیم و اون ماه کلا یه بار رابطه داشتیم که بعد تخمک گذاریم بود. منم بعد همسرم ارضا شدم و تقریبا مطمئنم که محیط اون ناحیه امم اسیدی بوده (خجالت)
سلین منم اگه ایران زندگی می کردم همون یکی بسم بود. دیگه با یه بچه حس مادری آدم ارضا میشه و بعد خب تو ایران خب فامیل و اطرافیان هستن که بچه تنها نباشه. بعد هم من اصلا دوست ندارم بچه ام چیزهایی که من تو بچگیم و نوجوونیم تو ایران و خصوصا دوران مدرسه تجربه کردم تجربه کنه. ولی خب اینجا شرایط زندگی عادیه و بعد هم اگه یه بچه می آوردم دخترم در آینده تنها بود.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Celin، liyane
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
اعتبار:
7,863
مریم جان شرایط زندگی شما فرق داره نگرانیایی که ما تو ایران داریم نداری تصمیم خوبی گرفتی برای بچه دوم
تو استرس و نگرانیا من کرونا بی تاثیر نبود من جواب غربالگری دومو که گرفتم تازه چند روز بود ویارای وحشتناکم تموم شده بود به خیال خودم میخواستم به زندگی عادی برگردم فرداش اعلام کردن کرونا امده!!!
واقعا استرس کرونا خیلی فشار روحی برام داشت مخصوصا که فوتی دور و برم زیاد بود
طفلکی بچه من فقط خونه مامان خودم و گاهی خونه مامان همسرم رفته
جز خانواده هامون هیچ کس نتونست بیاد دیدنش
الان مشکلم با پسرم اینه نسبت به خونه بقیه گارد داره نمیخواد جایی بیاد
من و همسرم اولین و آخرین دعوامون ۳ روزگی پسرم بود
همسرم کلا آرومه اما انقدر استرسی شده بود منتظر یه اشاره بود که از کوره در بره
• maryam_na
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
اعتبار:
24,701
عزیزم امکانش خیلی زیاده ،بیا منو ببین واسه نمونه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
• صنوبر۷۱
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
اعتبار:
7,863
سر دوراهی سختی گیر کردم
پسرم یک ساعته خوابیده موندم بیدارش کنم شب لااقل ۱۰ بخوابه یا خودمم بخوابم
امروز انقدر شیطنت کرده ظرفیت ندارم مجبورم کرده ۴تا فرش لوله شده رو باز کنم آقا ببینه تمیز شستن یا نه بعد هم لوله کنم!!!
• Mari90