امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
چقدر خوب ازش میگیری
والا ما خیلی بی تجربه ایم
اولین نوه هم هست نمیدونیم چیو از کجا بخریم
ولی لباس و شنیدم کم بخریم مخصوصا سایز پایین و صفر

منم میخوام خودم یه چیزایی رو بخرم بابام اینا همون سویس چوب و بگیرن
ولی با این قیمتا حتما پول کم میارم

این جان نسیمه منم بعضی روزا لباس بچه ای که باهاش باباشو غافلگیر کردم بغل میکنم
اخه هنوز حس خاصی ندارم که دارم مامان میشم

صنوبرجان من هفته 9داره میشه
خیلی مونده تعیین جنسیت
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • صنوبر۷۱
پاسخ
فک کنم ۱۷ هفته ،ماه دیگه حدودا
بعضی ها میگن توی nt هم مشخص بوده
من فردا میرم nt
هر کی پیش این سونوگرافیست رفته ،اگه پسر بوده گفته
همکارام میگن اگه نگفت بدون دختره Smile
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • maryam_na، tinaaa91، صنوبر۷۱
پاسخ
من شنیدم پسر راحتتره تشخیص
اگه گفت پسره حتما پسره ولی دختر بگه 100درصد نیست

بیا خبرشو به بهمون
پاسخ
به سلامتی نسیمه جان و ان شاالله همه چی عالیه. رانی انبه بخور قبلش
ان تی من دخترمو گفت نود درصد دختره ولی پسرمو گفت فکر می کنم پسره. البته پسرم هی در می رفت و اولش گفت نمی تونم ببینم و یهو آخرهاش اینو گفت که البته خودمم اون لحظه نگاه کردم و دیدم پسره.
من سر هر دو فری سل هم داده بودم موقع غربال و نتیجه اونم عین سونو بود.
پاسخ
میگم شما جشن تعیین جنسیت داشتین؟
من زیاد روم نمیشه ازین کارا کنم Big Grin.

چه خوب زود میشه تعیین جنسیت کرد سخته ندونی جنسیت بچه چیه
  • maryam_na
پاسخ
من نه نداشتم. سر دخترم همون تو سونو گفت دیگه خبر بارداریمم دادنی می گفتم بچه دختره ولی پسرمو چون خواهرم تو ایران سونو ان تی گفت پسر و سل فری گفت دختره. می گفتم نکنه سل فری اشتباه باشه مال منم و سونوم دکتر گفته بود فکر می کنم پسره و قطعی نگفته بود. البته دکتر ازوناست که الکی حرف نمی زنه کلا و همه دکتر و ماماها تو برلین می شناسنشو خیلی قبولش دارن. مثلا اون چیزیو گفته بود دکترم می گفت هر چی اون گفته. خلاصه چهارده هفته رفته بودم سونو به دکتر خودم گفتم جنسیتشو چک کنه باز و بگه بهم که اونم گفت پسره.
  • tinaaa91
پاسخ
تینا جان من چون دیر به بقیه گفتم جشن نگرفتیم اما یه تزیین کوچولو انجام دادیم و کیک و بادکنک خریدیم خواهرم ازمون عکس گرفت الان نگاه میکنم خیلی حس خوبی بهم دست میده
پیشنهاد میکنم اگر جشن نمیگیری حتما چندتا عکس بگیر با بادکنک و اینا
-----------------
بچه ها لیست لوازم ضروری سیسمونی دارید؟
من نمیخوام اتاق بچینم فعلا میخوام تو اتاق خودم وسایل رو بزارم تا بزرگتر بشه برای همین میخوام فقط وسایل ضروری رو بخرم
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • tinaaa91
پاسخ
بچه ها سایز صفر بنظرم یدونه بیشتر لباس نخرید، من چهارتا سرهمی سایز صفر گرفتم عین چهارتاش فقط تونستم یه لحظه بپوشونم عکس بگیرم و تمام، ماشالله بچم قد بلنده اصلا اندازش نشد، بنظرم لباس اخرین چیزیه که باید خرید کرد ولی چیزلیی که تو پست قبلی گفتم میشه از اول خرید مثل همون دستمالای اروغگیر و پارچه های خشک کن، تشک تعویض و...
راستی بچه ها یه چیزی که من خریدم و خیلی بدرد مامانایی میخوره که بچشون شیرخشکی میشه، فلاسک هوشمند هست که برقیه و دمای ابو همیشه چهل درجه تنظیم میکنی دیگه لازم نیست هی با ابجوش و یخ و اینا شیشه بچه رو گرم و سرد کنی، سریع هم ظرف سه ثانیه ابو به دمای مورد نظر میرسونه

کریر و تخت کنار مادر هم اگه از دوست و فامیل دارن نخرید بنظرم برای همش چند ماهه ولی خب لازم هم هستن اما واقعا قرض گرفتنشون و دادنشون خیلی خوبه چون مدت استفادشون کوتاهه و نو میمونن، من کریر نخریدم و از فامیل گرفتم، شیردوش برقی هم همینطور...
  • maryam_na
پاسخ
ساغر جون اینجا مثلا یه نمونه هست و حالا شما مثلا میز تعویض نیاز نیست بگیری

https://www.uplooder.net/img/image/26/a9...AAAD7.jpeg

زودتر خریدهاتو کن که آخرهای بارداری سختت میشه و فکر کنم زیاد سن بارداریت با من فرقی نداره و من الان تو ۳۲ هفته هستم.
لباس برای اول اولشم به نظرم هفته های آخر بخر چون ممکنه بچه ات درشت باشه و نخوره بهش بمونه رو دستت. من دخترم لباسهای نوزادی بهش نمی خورد چون قدش بلند بود. البته به من گفته بودن دخترم درشته ولی خب تو گروهی که از بچه های ایران بودم می گفتن نه سونو اشتباهه و …

دقیقا لباس زیر سایز ۶۲ به نظرم آخریها اگه دیدین لازمه بخرین. من دخترم ماشاالله قدش ۵۵ بود و زیر ۶۲ بهش نمی خورد. شلوار جورابدار هم کم بگیرید یا سرهمی و شلوار و جوراب جدا بگیرید. کلاهم به سایزش دقت کنید من سر دخترم بزرگ بود و مثلا این سایزی که تو این لیست زده اصلا به دختر من نمی خورد و این لیستی که گذاشتم پسرش ریزه
پوشکم سایز یک کم بخرید و بعدا طبق سایز بچه اگه لازم بود سایز کوچیک بیشتر بخرید و خیلی زود براشون کوچیک میشه
  • Sufii
پاسخ
خیلی ممنون عزیزم
من نمیدوستم. چندتا دست لباس سایز صفر از سر ذوق خریدم پس دیگه نمیخرم
من یه تاب برقی هم خریدم
----------
مریم جان انشالله به سلامتی و راحتی نی نی رو بغل بگیری من هفته 29 هستم
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • maryam_na، خانم فسقلی
پاسخ