منم پابرهنه بیام وسط حرفاتون یوتاب و رز و ندا همتون بیایید بغلم خسته نباشید رز و یوتاب واقعا حق دارید دست تنها سخته خیلی سخت
من روتین خوبی میشه گفت داشتم ندا جون شغل خوب زمدگی اروم و… فعلا همه چی هوا شده همتونم میدونید دخترم هم رفلاکس داشت هم کولیک هنوزم درست نمیخوابه با بدبختیم غذا میدم رابطه عاطفی و همه چی با همسرم تقریبا از دست رفته و حول بچه میچرخه
اماااااااااا به شدت ضعف میکنم واسه نی نی

فداش بشم من هنوزم هر شب تایمی که وقت میکنم بخوابم یه چند تا فیلم و عکس بچگیشو نگاه میکنم ( میدونم همتون عاشق نی نیاتونید البته)
هنوزم دلم نی نی میخواد امیدوارم بتونم بیارم
خلاصه به نظرم به هیچی بستگی نداره صنوبر ممکنه زندگی قبل بچتون عالی بوده باشه اما بعد بچه اول دیگه حاضر به اوردن اسم بچه نباشید ممکنه هم همچنان عاشق بچه بمونید
باید تو موقعیت قرار بگیرید ببینید چی به چیه
یوتاب من قبل بچه دار شدن بجز سال اخر از هر نوزاد و بچه ای حالم بد میشد هیچکسم نگه نمیداشتم حتی پنج دقیقه
اما واقعا با زندگی اروم و بی دغدغه قطعا باید خداحافظی کرد مخصوصا اگه کمک نداشته باشید
اگر مثلا مادر خواهری پیشتون هست که روزانه در حد غذا یا دو سه ساعت رسیدگی به بچه بهتون کمک کنه اصلااااااااااا بچه داری سخت نیست نه تنها سخت نیست رویایی و فوق العاده هست
اینو منی میگم که هیچچچچچچ کمکی نداشته و ندارم کل شبانه روزم مختص بچه عست همچنان هم دورکارم و فشار کاریمزیاده اما برام بچه داری با تمام سختیاش لذتبخشه