امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۶/۱۳، ۰۹:۱۱ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است:
لی لی جون دوستت چی شد؟
باردار بود یا نه؟

عاطفه جان یکشنبه دوباره تست داد اومده بود رو 27 گفتن نگرفته دیگه شیاف استفاده نکنه تا خودش پریود بشه Sad

نونا جان قسمتش نشد حالا قراره چهارشنبه دیگه بره پیش دکترش دیگه چه درمانی پیش بگیره نمیدونم اما حتما میام میگم

بچه ها منم با اینکه الان 24 هفته هستم ولی خیلی کم همون مثل نفخ حرکات رو حس میکنم بازم نمیدونم نفخه یا حرکت بچه هست خخخخخخ
آدم سرش شلوغ باشه یه مزایایی هم داره اینکه اصلا نمیرسم راجع به بیهوشی و سوند و این چیزا فکر کنم! اسمم هنوز انتخاب نکردم خریدم نکردم کلا بچم طفلی هیچ نداره Smile

بچه ها منم با اینکه 10 کیلو چاق شدم اما تو مانتو سرکار کسی بدونه باردارم میفهمه تغییر کردم وگرنه اصلا پیدا نیست تو مانتو بیرون که اصلا معلوم نیست! اون روزی یکی از همکارامو دیدم پرسید چند ماهته میگم 6 بهم میگه بچتو کجا قایم کردی پس!!!!!
فقط فوبیای اینکه بچه کوچیک باشه دارم
این اواخر هم افتادم به شیرینی خوردن هفته بعدم یه سری برام آزمایش نوشته فکر نکنم دیابت باشه خون و این چیزا هست! حالا برم قندم بالا باشه نمیدونم چیکار کنم!

۲015.1/هفته۳۸/ پسر
۲. Nedaa / هفته 38 / پسر
۳. الهام گلی /هفته ۳۶/دختر
۴. Sahraa71 /هفته ۳۴/ پسر
۵. بن سای/هفته ۳۲/پسر
۶. سحر بانی /هفته 32/ پسر
۷.shiningdiamond/ هفته30/ پسر
۸. roshanak7367/هفته ۲۸/دختر
۹. کتایون خانم/ هفته ۲۵/دختر
۱۰. ستی ۶۹/ هفته ۲۵/ دختر
۱۱. لی لی /هفته ۲4/ دختر
۱۲.نوعروس قدیمی /هفته 13
۱۳. **مینو** / هفته ۲۲ /دختر
۱۴.♡بهاره♡ / هفته ۱۸/پسر
۱۵.atefejjj/ هفته۱۸
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، atefehjjjjjjj، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ای بابا بنده ی خدا...
بدنش رو تقویت کرده؟
من از کتاب طب الکبیر یه خالاصه برای خودم نوشتم، یکی از بخش هاش همین مراقبت های قوت گرفتن برای بچه هست... و خودمون کامل رعایت کردیم، به دوتا از دوستام هم گفتم، و انجام دادن و الان یکیشون یه دختر داره یه پسر... اگه فکر می کنی براشون مفیده تایپ کنم بذارم... چیز مضری توش نیست ولی اول از همه باید بچه نخواد Smile که استرسش کم شه، بره خوش بگذرونه... و اصلا هم به بچه فکر نکنه... فقط از خود رابطه لذت ببره و به عنوان راهی ببینه برای عشق ورزی (دقت کردید چطور ملت توی نامزدی یا دوست دختر - پسری فررررت با هزار مراقبت حامله میشن؟ چون اون لحظه فقط دارن لذت می برن و استرس مسترس ندارن Smile)

لی لی جان نگران نباش...
اگه طبیعی بخوای که بهترین گزینه همینه که یه وزن نرمالی داشته باشه... اگه سنگین باشه خیلی اذیت خواهی شد...
ولی در کل خیلی از بچه هایی که سنگین هستن، بخاطر قند مادره که هم مادر و هم بچه توی خطر میفته...
آدم ها هم فوق العاده باهم متفاوتن... اصلا مقایسه نکن... هر کسی هم هر چیزی گفت بگو دکترم گفته همه چیز عالیه
منم 8 ماهم بود رفتم دانشگاه، گفتن وااای چقدر دماغت بزرگ شده!!!!!!!!!! (کارمندای دانشگاه که سال به 12 ماه هیچ رابطه ای با آدم ندارن)... منم به دکترم گفتم، گفت این سری بهشون بگو ببخشید که دارم زایمان می کنم Smile
خلاصه اصلا به این حرفا توجه نکن.... کمابیش همه باهاش درگیرن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، ستی‌لیته، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
رز جان نه بابا قبل این همش رژیم بود بخاطر تنبلی تخمدانش 10 کیلو وزن کم کرده! این طفلی این بارم آی یو آی کرده بود! فقط بعد آی یو آی دوبار رابطه داشته اونم دکتر گفته چون احتمال رو بالا میبره حتما رابطه داشته باش
حالا نمیدونم اینبارم آی یو آی می کنه یا نه!

مرسی رز جان از دلداریت خودم گنده شدما اما شکمم خیلی بزرگ نیست فقط تو لباس خونه معلومه! Smile

بچه ها یه سوال هرجا برای خودمون تو بهداشت بریم پرونده تشکیل بدیم بعدا بچه رو هم باید ببریم همونجا؟! من هی دودل بودم دور دومم که اداره واکسن زدم نرفتم بزنم اما الان دیگه واقعا صد در صد تصمیمم رو گرفتم واکسن بزنم زنگ زدم چندتا بهداشت اطراف خونه بعضیاشون که گفتن باید بالای 28 هفته باشی یه سری هم اصلا خبر نداشتن میگم برم نزدیک خونه مامانم واسه خودم پرونده تشکیل بدم واکسنم همونجا بزنم بعد برای بچه میام تو محل خودمون پرونده تشکیل میدم که نزدیک باشه
  • atefehjjjjjjj، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
۲015.1/هفته۳۸/ پسر
۲. Nedaa / هفته 38 / پسر
۳. الهام گلی /هفته 38/دختر
۵. بن سای/هفته ۳۲/پسر
۱۱. لی لی /هفته ۲4/ دختر
۱۲.نوعروس قدیمی /هفته 13
۱۴.♡بهاره♡ / هفته ۱۸/پسر
۱۵.atefejjj/ هفته۱۸

......
من چند روزی کمرم و زیرشکمم خیلی درد میگرفت دیگه دبروز بعد 45 روز از خونه دراومدم و اومدم خونه مامانم اینا
اینجا میتونم استراحت کنم ولی از طرفی وسواس اومده سراعم از همه میترسم بخاطر کرونا
دعا کنید برام این چند روزم بخیر بگذره 
  • atefehjjjjjjj، lili_61، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
ایشالا بزودی به مراد دلش میرسه لی لی جان.
  • lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لی لی جان برای واکسن و مرکز بهداشت
هر جایی ببری با توجه به کارتی که دارین واکسن را میزنن، مهم اون مهری هست که در اون قسمت مربوط به واکسن میزنن، دفعه بعدی مسئول واکسن میدونه که بچه به ترتیب واکسن هاشو زده)
مثلاً برای پسرم واکسن بدو تولدش یه شهر بود دوماهگیش را یه شهر زدیم واکسن چهارماهگی یه شهر دیگه اصلا هم ایراد نگرفتن فقط کارتش پیشم بود. ( آخی من هر شهری بچه را بردم واکسن زده طفلک)
تازه باردار بودم ماه هشت وسط راه حس کردم بچه تکون نمیخوره ، به شوهرم گفتم اولین شهری که رسیدیم رفتیم مرکز بهداشتش بهش گفتم باردارم ، سریع گفت بخواب صدای قلب بچه را شنیدیم گفت مشکلی نیست. اونجا هم نپرسید شما کجا پرونده داری ولی بهش گفتم مسافرم).
  • (کژال)، lili_61، mona70، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
۲015.1/هفته۳۹/ پسر
۲. Nedaa / هفته 38 / پسر
۳. الهام گلی /هفته 38/دختر
۵. بن سای/هفته ۳۲/پسر
۱۱. لی لی /هفته ۲4/ دختر
۱۲.نوعروس قدیمی /هفته 13
۱۴.♡بهاره♡ / هفته ۱۸/پسر
۱۵.atefejjj/ هفته۱۸
فاطمه هستم
Heart
  • Elhamgoli، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانای مهربون من اومدم یه مشورتی بهتون بدم البته خودتون ماشالله اطلاعاتتون بالاس ولی چون تجربه داشتم گفتم باهاتون درمیون بزارم شاید کمکی بهتون من دوتا بارداری پشت هم داشتم هرجفتش پراکلمپسی شدم خواستم بگم من اوایل بارداری فشار سیستولم رو 9ودیاستولم رو 6یعنی لب مرز بود ولی خیلی یهویی بارداری بارداری اولم تو 38هفته شد 16روی 9واینم بهتون بگم من بسیار وزنم پایین بود وزن قبل بارداری 45ولی با زن 65بستری شدم ختم بارداری رو دادن دکتر گفت یکی ازعللش این افزایش وزن زیاد بود بارداری دومم دوسال بعدش بود چون سابقه زایمان زودتر ازموعد ومسمومیت بارداری داشتم دکتر خب خیلی مراقب بود ومن دوباره ازهفته 29دچار فشارخون شدم هرروز دکترم میگفت درشرایط استیبل فشارتو بگیر واین کار هرروزه من شده بودبهم استراحت نسبی وغذای کم نمک پیشنهاد داد اینم بهتون بگم من دچار اضطراب شدید وافسردگی خفیف بود استرس خیلی بده خواهشا سعی کنید مثل من نباشید سرهرچیز بیخودی عصبی یا مضطرب بشید میدونم کنترلش سخته ولی به خاطر نی نی تلاشتونو بکنید این دفعه من تو 34هفتگی فشارم شد 16روی9 که رفتم بیمارستان واونجا دوباره گرفتن شد 15روی 10ونیم منو بستری کردن آزمایش 24ساعته ادرار برای دفع پروتئین گرفتن وکلا مراقب بودن ویه ست احیا هم همیشه باهام بود بعد سه روز دکتر ختم بارداری رو اعلام رد تو 34هفته و5روز من هم فشارم بالا رفته بود هم پالسام بالابودن متاسفانه بعد زایمان اتونی کردم حتی نمیتونستن ازبیمارستان ترخیصم کنن به خاطر پالسام بعد زایمانم هم فشار هم پالسام بالابودن که ارجاع به دکتر مغز اعصاب داد دکترم اینارو نگفتم نگران شید ولی کلا هم مواظب تغذیتون باشید هم استرس و ازخودتون دور کنید اینم بگم من آدم پرخوری نبود ولی کلا افزایش وزن زیادی داشتم دفعه دم بااین که 5هفته زودتر زایمان کردم 17کیلو وزنم زیاد شد درهفته 2ونیم کیلو وزنم بالارفتن ومن تقریبا به فاصله 3هفته آزمایش انعقادی میدادم ان شالله بارداری راحتی داشته باشید ونی نیاتونو صحیح وسالم بغل بگیرید
  • (کژال)، 2015، Hami99، lili_61، Mari90، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، Sufii، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
فاطمه جان خیلی ممنونم از اینکه تجربه ت رو گفتی?
اگه دوست داشتی همین رو توی تاپیک تجربه ی زایمان هم بذار تا اگه کسی خواست بخونه وسط حرفهای متفرقه گم نشه.
http://www.khanumha.com/showthread.php?tid=55

مرسی از اینکه تجربه ت رو به اشتراک گذاشتی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Fateme، lili_61، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چه خوب ماری جان خیالمو راحت کردی خداکنه سخت نگیرن سر اینکه کجا پرونده تشکیل دادم!
مرسی نونا جان ان شاء الله اونم به آرزوش برسه
  • 2015، Mari90، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان