امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
ممنون رز عزیز
یعنی چیزی نگیرم؟
مامانم طبق قدیم بهم گفت پودر بگیر ما تن بچه همیشه پودر میزدیم گفتم که پودر دیگه نمیزنن میگن سرطانزاس گفتم شاید جایگزین داشته باشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحر جان چرا دیگه تو پست رز جان هست شما کرم محافظ پوشک باید بگیری و بعد هر تعویض بزنی.
راجع به روغن ماساژ من نگرفتم اما لوسیون بدن گرفتم بعد حمام میزنم.
  • Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون کرم محافظ پوشک بریر موستلا گرفتم من منظورم برای بدنش بود زیربغلو گردن و...
منم لوسیون همون موستلا گرفتم ولی روغنشو نگرفتم گفتم اگه کاربردیه بگیرم یه چیز فانتزیه که فقط حالا تو سیسمونی باشه نگیرم

نمیدونم اصلا وقت میکنم ماساژش بدم یانه!!
  • nona، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحر جان من ماساژ میدم دوست داره..لوسیون بعد حموم میزنم.روغن بدن قبل خواب بزنی ماساژ بدی خوبه اونوقت خوب میخوابه.اوایل که وقت نمیکنی از ۴ ماهگی من میزنم.
  • nona، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون شمیم جون پس برای اوایل خیلی ضرورت نداره خریدش
چون الان خیلی دیگه مخارجم بالا رفته بعدا میخرم واسش
  • nona، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کاش اینجا بنویسیم چیا خریدیم که اگه چیزی از قلم افتاده مامانایی که نی نی شون به دنیا اومده و تجربه دارن کمک کنن
  • nona، Rose، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحر جان شما حداقل یه روز در میون بچه رو حموم میبرید اصلا امکان عرق سوز شدنش نیست
کرم محافظم ببین من سودوکرم میزدم که بچه ها گفتند کرم درمانیه مناسب استفاده روزانه نیست لیانه جان و باقی دوستان آردن و فیروز رو پیشنهاد دادند من هر دو‌رو گرفتم اول آردنو باز کردم دارم میزنم واقعا عالیه قیمتشم قابل مقایسه با کرمهای خارجی نیست بیخود پول نده. لوسیون و روغن و شامپو‌ من هم ماستلا و‌ بی کوکول گرفته بودم هنوزم هست ولی ازین ببعد دیگه همین ایرانیا رو استفاده میکنم گویا فرقی اصلا نداره. اینو گفتم هزینه بی مورد نکنی
ماساژ همونجور که شمیم جون گفتند من تو این دو ماه و نیم فرصت نکردم فقط به شکم خوابوندمو خالی با دستم ماساژش دادم فعلا لازمم نشده

یه چیزی بگم
آقا من ست کامل شیشه شیر اونت گرفتم بیخود و بی جهت و بلااستفاده موند. میگیرید بنظرم تکی بگیرید پول پک کامل ندید
شاید یکی بچش مثل دختر من شد که لب به شیر خشک نمیزنه ، شیشه شیر هم اصلا نمیگیره به هیچ وجه.
  • (کژال)، Seti69، Sh96.shamim، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۷، ۱۱:۴۷ عصر)سحر بانی نوشته است: ممنون رز عزیز
یعنی چیزی نگیرم؟
مامانم طبق قدیم بهم گفت پودر بگیر ما تن بچه همیشه پودر میزدیم گفتم که پودر دیگه نمیزنن میگن سرطانزاس گفتم شاید جایگزین داشته باشه
آره عزیزم دقیقا سرطانزاست و استفاده اش خیلی وقته توی کشورهای دیگه ممنوع شده... ولی متاسفانه از اونجایی که مردم ما جونشون بی ارزشه، هنوز توی بازار هست...
نه تنها این، خیلی موارد دیگه هم هستن که توشون آزبست یا مواد خطرناک و عناصر سنگین هست ولی کماکان توی بازار هست.... از ایرانیت گرفته تا رنگ های سرب دار یا همین تالک که بی خیالش نمی شن که از بازار جمعش کنن!!!!!!

اصلا تن بچه چرا پودر بخواد؟
من اصلا جایی به جز ناحیه ی پوشکش عرق سوز نشد که اون هم دلیل داشت... 
ان شاءالله چیزی نمیشه... اگر هم شد کرم های استاندارد هستن میزنی، یه مدت باز میذاری جذب میشه، کرم پوشک رو می زنی و می بندی...

اون مثلا زیرگردن هم باید دائم حین تامی تایم و... که بچه سرش رو بالا میگیره، قشنگ تمیز بشه... چون درحالت معمول ممکنه یادمون بره و یا نتونیم توی حموم بشوریم، باید حواسمون به چین های بدنشون باشه... و اگه دقت کنیم بچه نمی سوزه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، Seti69، Sh96.shamim، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ای قربون‌چین چینیاشون Smile
  • Rose، Seti69، Sh96.shamim، ستی‌لیته، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان من تجربم از این یه هفته بچه داری اینه که قنداق سوییسی خیییییلی کاربردی. من برای شیردهی بچرو میزارم توش. برای جابجا کردن. وقتی بغل باباشه
حتی امروز تو قنداق بردیمش دکتر
تو این یه هفته انقد استفاده کردم که میخوام بشورمش
پیشبند هم به نظرم کاربردی. پسر من هروقت شیر میخوره یقه لباسشو کثیف میکنه. البته پارچه ای و سبک
  • Nedaa28، nona، Rose، Sh96.shamim، Targol، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان