امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ندا من فکر کنم ۱۴۰ دلار خریدم. اما مدلی که گفتم بزنی معلومه کدوم عکس.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaaa28
پاسخ
استخر توپ من دارم هم خونه خودم هم خونه مامان بزرگاش در حد چند دقیقه فقط بچه رو‌شرگرم میکنه از همین توپ پلاستیکی رنگی کوچولوهای خالی بدون ایتخرم بگیرید همون کارو میکنه
تاب و سرسره خونه مادربزرگش داره تابش ایمنم هست کنربند محکم داره ولی زیاد سرگرمش نمیکنه
بیخود برای اسباب بازی هزینه الکی نکنید
تو این سنا موتور و ماشین که اصلا پیشنهاد نمیکنم پولتونو دور میریزید الان خونه مادربزرگش هست برای نوه اولشون گرفته بودن نهایت دخترمو ده دقیقه سرگرم کنه
بچه باید الان بیرون تو پارک محوطه خیاط داخل خونه بدوئه با وسایل سرگرم بشه چه میدونم خاک بازی کنه اب بازی کنه قصه بخونید من که دخترمو چند وقته حتی تو گلم میره خودشو تو گل میغلتونه سنگای خیابونو جمع میکنه زیر شیر بشوره دیگه چیزی نمیگم
  • 2015، آیسان ۹۶
پاسخ
منکه از ۴ ماهگی دخترم دهنم باز بود ک ای خدا من چی بخرن ابن بچه سرگرم بشه
الانم ک آویزون خودمه کلا
استخر توپ هم بد نیست ولی من گرفتم سر باد کردنش زدیم داغونش کردیم خخخ
این خونه بازی چقدر گروووونه
بیچاره بچه های ما و تو این مم لک ت حتی اسباب بازی هم نمیتونن بگیرن آخه ۹ میییییلیون؟ چخبره؟
  • خانم فسقلی
پاسخ
نونا باهات موافقم تو فضای باز و پارک از همه جا بهتره. البته فضای باز هم باید شلوغ باشه وگرنه پسر من قر میزنه. مثلا تو حیاط خونه مامانم دوست نداره، باید جایی باشه که اطرافش ادم باشه. البته پسر من تلفن، کنترل و انواع سیم ها رو هم دوست داره خخخ

پس استخر توپ و تاب هم منتفی. مرسی که گفتین الکی هزینه نکنم
  • nona، خانم فسقلی
پاسخ
من ميخوام سرسره بخرم سرگرم بشه انقد بره بالا بياد پايين تا خسته بشه
پسر من با سطل برنج
جاي سيب زميني پياز
كنترل
كيف پول من
جاي كارتاي مامانم
با اينا سرگرم ميشه
  • خانم فسقلی
پاسخ
اره بیخود پول نده شیطون خانم
من الان همون مزرعه تولو و میز بازی و خرت و پرتا رو که گرفتم هرکدوم چند میلیون دلم میشوزه چکاریه آخه
بچه باید خودش با محیط پیرامون خودشو‌سرگرم کنه
کلی بازی خلاقانه با یه کارتن خالی و سبد پلاستیکی و نوار رنگی میشه انجام داد با همین قبلمه ماهیتابه خیار بادمجون گوجه رنده بدید آشپزی کنن
بچه یه مادر خلاق و با حوصله میخواد نه اسباب بازی زیاد که البته من خلاق نیستم متاسفانه فقط یاد کرفتم هر روز و هر روز بیرون بره تابستون زمستون نداره حداقل این در توانم هست

دختر من خلوتم دوست داره شیطون خانم خودشو با سنگا و خاکا یا اب تو چاله ها سرگرم میکنه

ایانه بستگی به پسرت داره دختر من با سرسره پارک سرگرم میشه کلی میره بالاش میاد پایین اما با سرسره خونه مادربزرگش نه اصلا فقط چند بار محدود
  • liyane، خانم فسقلی
پاسخ
سلام مامانا
خداقوت
میگم شما خودتون چه بازی هایی با بچه ها انجام میدید؟ دختر من اصلا تنهایی بازی نمیکنه، منم اصلا ذهنم فعال نیست چه بازی ای کنم باهاش
از دو ماهگی دالی بازی کردم هنوزم همونه !!!!
پاسخ
سلین تا 1.5 کاملا طبیعیه...
تا 2 هم میشه نادیده گرفت...
اما از 3 به بعد خوب نیست... ما هم یکم قبل از 3 مهد رو شروع کردیم... دیگه اینقدر درگیر بیماری و مشکلات پذیرش مهدش و اینا شدیم که نتونستم حتی سرچ کنم پیش کی ببرم، چه تخصصی ببرم... چون فقط بحث جسمیش نیست و خب علامت خوبی نیست... با توجه به اینکه پسرم توی مهد انگار علاقه نداره حرف بزنه، خیلی نگرانم واقعیتش... توی خونه خیلی خوب حتی جملات 5-6 کلمه ای میگه، اما توی بیرون خیلی وقتا خیلیا ممکنه متوجه داستانش نشن و خیلی داستانی که میگه رو تکرار می کنه هی پشت سر هم... اصلا نمی دونم این حالت طبیعیه یا نه.............. من واقعا بچه ندیدم دور و برم.. هیچکس رو هم ندارم باهاش مشورت کنم طبیعیه یا چی...........................
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Celin، nona، خانم فسقلی
پاسخ
رز جان منم همین مشکل رو دارم چون اطرافم بچه نیست واقعا تشخیص اینکه چی طبیعیه چی نیست سخته
ما دچار تک نوه ای هم شدیم یه پسر منه و تمام!!
ناچارا میگردم دنبال متخصص که به موضوع ربط داره
مثلا این ماه با کاردرمانگر مشاوره گرفتم دیدم چیزایی در نظر من مشکل بود اما گفت طبیعیه
مشاوره با روانشناس هم که کار روتینم شده
چون واقعا وقت نمیکنم سر هر موضوعی خودم مطالعه کنم گاها هم اطلاعات غلطه ترجیح میدم بپرسم
برای حالت زانوهاش خیلی نگران بودم دکتر خودش گفت مشکلی نیست اما باز با ارتوپد و ارتوزیست مشورت کردم خیالم راحت شد

پیدا کردن فردی واقعا تبحر هم داشته باشه سخته
مثلا پسرم یه مدت با دهان باز میخوابه دکتر خودش گفت مشکلی نیست باز با یه دکتر ویزیت شد قطره و شربت و ...داد(که کلا اشتباه بود و نیاز نداشت) از گوش حلق و بینی پرسیدم اونم گفت مشکلی نیست و....

رز جان خودت مطالعه ات بیشتره و تجربه ات بیشتر
اما به نظرم اول روانپزشک بعد کاردرمانگر و گفتاردرمانگر مشورت کن خیالت راحت بشه
  • nona، Rose، خانم فسقلی
پاسخ
مرسی عزیزم
روانپزشک هم یعنی مرتبط هست؟ روان شناس کودک نباید باشه؟ یا مراکز تخصصی آنالیز کودک (مثل ثریا علوی نژاد یا مرکز روزبه یا ارگانیک مایندد)؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Celin، nona، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان