امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
(۱۴۰۰/۶/۱۸، ۰۲:۵۹ عصر)(کژال) نوشته است: دوستان من تجربم از این یه هفته بچه داری اینه که قنداق سوییسی خیییییلی کاربردی. من برای شیردهی بچرو میزارم توش. برای جابجا کردن. وقتی بغل باباشه
حتی امروز تو قنداق بردیمش دکتر
تو این یه هفته انقد استفاده کردم که میخوام بشورمش
پیشبند هم به نظرم کاربردی. پسر من هروقت شیر میخوره یقه لباسشو کثیف میکنه. البته پارچه ای و سبک

کژال جون این قنداق گرمه ها... شاید همین زردی پسرتو برده بالا... توی این هوا خودت دوست داری دورت پتو بپیچن؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۸، ۰۹:۴۷ صبح)nona نوشته است: سحر جان شما حداقل یه روز در میون بچه رو حموم میبرید اصلا امکان عرق سوز شدنش نیست
کرم محافظم ببین من سودوکرم میزدم که بچه ها گفتند کرم درمانیه مناسب استفاده روزانه نیست لیانه جان و باقی دوستان آردن  و فیروز رو پیشنهاد دادند من هر دو‌رو گرفتم اول آردنو باز کردم دارم میزنم واقعا عالیه قیمتشم قابل مقایسه با کرمهای خارجی نیست بیخود پول نده. لوسیون و روغن  و شامپو‌ من هم ماستلا و‌  بی کوکول گرفته بودم هنوزم هست ولی ازین ببعد دیگه همین ایرانیا رو استفاده میکنم گویا فرقی اصلا نداره. اینو گفتم هزینه بی مورد نکنی
ماساژ همونجور که شمیم جون گفتند من تو این دو ماه و نیم فرصت نکردم فقط به شکم خوابوندمو خالی با دستم ماساژش دادم فعلا لازمم نشده

یه چیزی بگم
آقا من ست کامل شیشه شیر اونت گرفتم بیخود و بی جهت و بلااستفاده موند. میگیرید بنظرم تکی بگیرید پول پک کامل ندید
شاید یکی بچش مثل دختر من شد که لب به شیر خشک نمیزنه ، شیشه شیر هم اصلا نمیگیره به هیچ وجه.

ممنون نونا جون من حالا فعلا چنتا موستلا گرفتم براش ولی تموم بشه دیگه منم میزنم تو خط همون ایرانیا واسه همه چیش حتی شامپو اینا حتی روغن ماساژم میدونم فیروز هم داره حالا لازم شد همونو میگیرم فکر نکنم منم وقت کنم واسه ماسازش
منم شیشه نخریدم گفتم لازم شد همون روز سریع سفارش میدم واسم بیارم فقط قبلش تحقیق میکنم که چی میخوام که اونروز اگه لازم شد گیج نشم

ممنون رز عزیز از راهنماییت
فکر نکنم قنداق سوییسس گرمایی داشته باشه ها
چون مثل یه تشک و بالشته چسبیده به همه دیگه
  • (کژال)، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جون منظور کژال اشتباه نکنم از قنداق سوییسی ازین نست هاست که زیرش یه دگمه میخوره که عموما هم بجز برای بیرون بردن احتمالی دگمشو نمیبندی
فقط حالت تشکه و همه جاش بازه دختر من هنوزم روش میخوابه طول روز نقش تشک داره ( البته قبل شروع رفلاکس)
  • Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
متوجه شدم...
ولی به نظرم واقعا گرمه و کل دور بچه با لایه ضخیم پوشیده میشه... دقیقا همین تشک و پتوی لبه دار حالت یه لباس زمستونی ایجاد می کنه...
بچه الان توی دمای ۳۰ درجه واقعا توی همچین چیزی به نظر من اذیت میشه و حتی شاید سوختگی بر اثر این حجم از پوشش ایجاد بشه...
الان یه لباس نخی گشاد برای بچه کافیه به نظرم...

بچه ها توی این سن حتی بغل کردنشون هم دمای بدنشون رو بالا می بره ولی عرقشون جاری نمیشه یا لباس رو خیس نمی کنه که متوجه شیم ولی حجم آب بدنشون به شدت کم میشه و ممکنه به جز بحث زردی که بخاطر کاهش حجم ادرار، بیلی روبین بالا میره، کلیه هاشون سنگ بسازه و آسیب ببینن و یکی از همدوده ای های ما دقیقا پسرش کلیه ش سنگ ساخت!!! ، مممکنه مغزشون کم آب بشه وووو...... گرما خیلی خطرناکه جدیش بگیرید...
  • (کژال)، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جون مال من خیلی جنسش خنکه و سبک یه لبه کوچولوی ظریف داره روشم کامل بازه بازه عملا به زیرانداز نرمه. خودم روش خوابیدم خیلی حال داد از بس نرم و خنک بود. البته رو نیت بزرگش خوابیدم این کوچولوئه که تا دو هفته قبل رو مبل میذاشتمش

البته دکای خونه ما هم ۲۰ تا ۲۲ درجه هست.

اره درسته نوزاد اصلا عرق نمیکنه عرقش بخالت بخاره که آدم متوجه نمیشه
  • (کژال)، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم از قنداق سوییسی خیلی راضیم. یکی از بهترین خریدهای سیسمونی بوده. دور بچه رو هم نمیگیره که بخواد گرمش شه.
  • (کژال)، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۱۸، ۰۳:۲۸ عصر)Rose نوشته است:
(۱۴۰۰/۶/۱۸، ۰۲:۵۹ عصر)(کژال) نوشته است: دوستان من تجربم از این یه هفته بچه داری اینه که قنداق سوییسی خیییییلی کاربردی. من برای شیردهی بچرو میزارم توش. برای جابجا کردن. وقتی بغل باباشه
حتی امروز تو قنداق بردیمش دکتر
تو این یه هفته انقد استفاده کردم که میخوام بشورمش
پیشبند هم به نظرم کاربردی. پسر من هروقت شیر میخوره یقه لباسشو کثیف میکنه. البته پارچه ای و سبک

کژال جون این قنداق گرمه ها... شاید همین زردی پسرتو برده بالا... توی این هوا خودت دوست داری دورت پتو بپیچن؟
رز جان فکر کنم شما منظورت قنداق فرنگیه
این قنداق سوییسی یه تشک هست که بالاش یه گارد داره برای سر نی نی. 
بیضی هست و اصلا بچه با اطرافش تماس نداره. بیشتر حالت زیرانداز داره
بدون اون هم نمیشه. نی نی خیلی شل و وله. تو بغل نمیشه نگهش داشت
  • Nedaa28، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها ممنون که گفتید واسه خرید قنداق سوییسی دودل بود برم مدلاشو. نگاه کنم بخرم منم چون منم میرم خونه مامانم اونجا هی میخواد این دست اون دستشه قنداق سوییسی فکر کنم خوب باشه
  • (کژال)، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه‌ها من قنداق فرنگی گرفتم برای دخترم به نظرتون سوییسی هم بگیرم یا نه؟

از این مدله:
https://s4.uupload.ir/files/screenshot_2...e_z27d.jpg
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها ببینید نمی خوام بحث کنم... ولی به خدا من می دونم سوئیسی چیه، فرنگی چیه Smile
شما توی پاییز زمستون، اگه دکمه های پالتوتون رو باز بذارید دیگه اصلا کمک به گرم شدن شما نمی کنه؟ این هم همونطوره نیاز نیست که حتما روش پوشیده باشه که گرمش بشه... اگه خودتون حاضرید الان با پالتوتون که دکمه هاش بازه برید بیرون، بچه رو هم با این قنداق ها ببرید...
بچه توی تابستون اونم بچه ی زردی دار، اینقدر پوشیدن براش خوب نیست...

شل و وله درست... همه ی بچه ها همینن... ولی بهترینش بغل کردن خودتونه... بعدش هم کریر... که استاندارد بدن بچه رعایت میشه... اگه نمی تونید بدن بچه رو کنترل کنید می تونید توی کریر ببریدش بیرون از نظر ایمنی هم فووووق العاده ایمن تره... هیچکدوم از این قنداق ها ایمنی ندارن... کافیه خدای نکرده یه لحظه آدم پاش پیچ بخوره، یا بچه کج بشه............

حالا باز انتخاب خودتونه که چی استفاده می کنید، من فقط طبق تجربه و مطالعاتم میگم عزیزان Smile
  • (کژال)، nona، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان