امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
رز جان اگر رو پنجه راه رفتنش بیشتر از بازی و شیطنت کودکانه است که هیچ اما اگر نگرانت کرده با روانپزشک صحبت کنی خوبه
واقعا نمیدونم اول از لحاظ فیزیک پا بررسی کنی بهتره یا روانپزشک
چون مثلا احتمال داره عضلات پاهاش ضعیف باشه نیاز به حرکات ورزشی داشته باشه

برای صحبت نکردن تو مهد و ...روانشناس ،ثریا علوی نژاد گزینه خوبیه
دوره هاش رو شرکت کردم به نظرم اطلاعاتش خوب و به روزه به تظرم چون خودش مادر بهتره مادرا رو درک میکنه

الهه آقایی هم برای مشاوره و روانشناس خوبیه مبحث جدا کردن جای خواب و از شیر گرفتن رو شرکت کردم راضی بودم یه بار هم مشاوره فردی باهاش داشتم راضی بودم

دکتر رویا نوری هم بسیار حرفه ایه اما نمیدونم مشاوره فردی داره یا نه من وبینارهاشو شرکت کردم فقط
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، خانم فسقلی
پاسخ
کنایون جان من قایم‌ موشک
توپ بازی
یسری حلقه دارم با یه نخ ضخیم میدم نخ کنه
نقاشی ( در حقیقت خط خطی بازی)
آشپزی ( ادای منو در میاره پسته گردو با پشت الک رنده میکنم یا با رنده گوجه هویج رنده میکنم اونم گوجه میدم دستش رنده کنه البته من کامل حواسم هست
پسته هم تو چند تا نایلون ضخیمه در حضورم همونو میسابه پشت الک)
میوه ها و صبفیجاتو میچینم جلوش بهش میگم هویج بده گوجه بده خیار بده بادمجون کدو هلو و … هرکدومو درست بده تشویقش میکنم
با لگوی بزرگ خونه میسازیم صندلی میسازیم دخترم بشینه روش
کناب میخونیم
شعرای قدیمی تاپ تاپ خمیر چشم چشم دو ابرو … همراه با حرکات فیزیکی
که انداماشو بشناسه البته خیلی وقته از یکسالگی دیگه کامل دست و پا و اینها رو میشناسه
مسابقه انداختن توپ تو سبد که الزاما دخترم همرو درست انجام نمیده
خونه سازی با وسایل دور و برمون مثل زیر لیوانی
آب بازی
آرد بازی
خاک بازی تو بالکن و گل بازی بیرون ( این یکی خارج از ارادمه ولی دیگه دخترم دوست داره) یهو میپره او چاله اب و کل هیکل خودشو و منو گلی میکنه غش غش میخنده
پیاده روی روزانه
رز جان اینکه یه چیزی رو مدام تعریف کنه من تو خیلی از بچه های سه ساله دیدم اطرافم

سلین بریکلا چه مادر نمونه ای
همینطور رز البته
  • 2015، Celin، Rose، خانم فسقلی، کتایون خانم ۲
پاسخ
قربونت Heart نونا جان همیشه به من لطف داری ،من که در برابر شما شاگردم
امروز هم صحبتت بود سر قضیه دندانپزشکی پسرم برای هزارمین بار گفتم خدا دختر کوچولوت رو حفظ کنه و به خودت سلامتی بده من از برزخ و نگرانی نجات دادی
پسرم گیر داده بود اسم دوست مامان چیه ،اسم نینی دوست مامان
Big Grin Big Grin
  • nona، خانم فسقلی
پاسخ
ممنون نونا جان
کپی کردم‌ کمی بزرگتر شه حتما استفاده کنم
الان یازده و نیم ماهشه و اصلا نمیتونم خیلی چیزا رو بدم دستش چون مستقیم میخوره ، حتی خیار هم جرات ندارم بدم بزرگ گاز میزنه و میپره گلوش ، بعدم فرار میکنه یعنی حتی نمیتونم مراقبش هم باشم
اصلا خیلی مستاصل شدم سر اینکه همه چیزو‌ میکشه دندونش، چوب دسته مبل، فرش و بلند میکنه میکشه دندونش!!! دستگیره کابینت!!!!
چند روز پیش یه تلفن مهم داشتم گذاشتمش تو تختش که جایی نتونه بره، رفتم تو سالن صحبت کردم اومدم دیدم کاغذ لیست خرید و همسرم گذاشته بود رو کشوی تختش اونم نصفشو خورده بود ....
  • nona، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی
پاسخ
غش كردم از خنده كتايون جون
  • youtab، خانم فسقلی، کتایون خانم ۲
پاسخ
نونا، افرین چقدر تنوع مرسی که گفتی اینجا .
ی سوالی از چند ماهگی نقاشی میکنه دختر گلت ؟ من میخوام بهش مداد یا ماژیک بدم. میگم میره تو چشمش یا روی بدنش میکشه. هنوز اصلا بلد نیست نمیدونه چی کار کنه. هر چی بدی بهش فقط میخوره! پسرم ۲ هفته دیگه یک سالش میشه
  • nona
پاسخ
دمتون گرم واقعا
منم فقط دالی بازی می‌کنم
خیلی با دخترم حرف میزنم
چشماشو اشاره می‌کنم بینیش..
ولی هنوز نمیشناسه بدنشو
۱۰ ماهش چندروز دیگه تمومه
من صبحا ک بیدار میشم از استرس اینکه چجوری براش صبحانه و ناهار حاضر کنم و هم کنارش باشم اصن فلج میشما
الان چند روزه گیر داده خوردنیارو میشناسه تقریبا تا میبینه داد میزنه مه مه بلند و تند تکرار میکنه تا بهش بدیم
پاسخ
شیطون جون به نظر من علاقه داشتن یا نداشتن به نقاشی یکمش هم ذاتیه...
پسر من اصلا علاقه ای به نقاشی نداره...
البته خودم که از نقاشی متنفرم...
ولی خب برای زیر 1 سال، از نظر اورگونومیک باید یه سری استانداردایی در انتخاب مداد و مداد شمعی رعایت بشه... زیر 1 ساله ها، مواد سمی هم توشون نداره و اگه بچه دهنش هم بکنه مشکل خاصی نداره (البته نه اینکه بذاریم کامل بخوره Smile، نه منظور اینه که مثل مدادهای بزرگسالان مواد سمیش اونقدر بالا نیست)...
معمولا برندهای خارجی این رو در مداد رنگی دارن، توی ایران من فقط توی مداد شمعی دیدم... که برند آریا، مدادشمعی های مخروطی و ضخیم برای سن زیر 1 و 3 داره...
اما برندهای مدادرنگی ها، مثلا بیک هم یادمه که مدادرنگی استاندارد طور داشت، ولی یادمه که اصلا روش ایرانی ننوشته بود، و توی ذهنمه که خارجی بود...
یا استابیلو مداد رنگی های استاندارد داره...
اگه درست یادم باشه توی شهر کتاب الف و چند تا شهرکتاب بزرگ دیگه اینا رو دیدم (اسماشون یادم نمیاد متاسفانه)...
ماژیک هم، الان فکر کنم زوده، ولی ماژیک های محلول در آب هست که اگه بچه به خودش یا در و دیوار می ماله، بشه راحت تمیز کرد... (البته چند روز اگه بگذره، یه ردی ازشون می مونه، ولی همون موقع با یه دستمال خیس راحتتتت پاک میشن...)
من چندین بسته ازش گرفتم... هم کادو بدم هم توی خونه داشته باشیم...
روش دیگه، از این کتابچه ها و بردهای نقاشی با آب هست، اونا هم خوبه، آب هم که هیچ مشکلی نداره، قلماشون رو از آب پر می کنی و نقاشی می کنید و طرح زیرش معلوم میشه...
یه روش دیگه، استفاده از برد و گچ هست... یا مثلا بچه رو ببرید بیرون روی آجر یا کف زمین نقاشی کنه با گچ های رنگی، سایزهای مختلفش هم توی شهر کتابهای بزرگ موجوده...
برای سن بچه ی شما، من خودم قلموی بزرگ با رنگ هایی که درست می کردم (آب و آرد و رنگ یا ماست و رنگ) رو استفاده می کردم و می رفتیم بیرون با اون رنگ می کرد، آخرشم توی محوطه ی مجتمع اگه بود، یه آب می گرفتم و تموم، اگه بیرون بود که هیچی.... خودش به مرور پاک می شد

توی این سن بازی های حسی بیشتر به درد می خوره... همون رنگ بازی با مواد خوراکی باشه (با آب و آرد، با کف های رنگی، با برنج یا ماکارونی رنگ شده، با تخم شربتی باز شده و رنگ شده، با خمیربازی که با رنگ خوراکی رنگش کردیم وووو..)، و مثلا روی زیرانداز یا حموم و... اینا خیلی مفیدتر هستن
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، youtab
پاسخ
عاطفه استرس و فلج شدن به هیچ کاریت نمیاد Smile
همونطور که قبلا هم گفتم، یه برنامه ریزی برای هر روزت داشته باش...
ب مرور که عادت کنی می بینی چقدر کارامده که بدونی هر روز برای خودتون و دخترت چی درست کنی، چه بازی هایی کنی، چه خریدایی داری، کجاها باید بری ووو...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، youtab
پاسخ
رز جان ممنونم. پس برم شهر کتاب ببینم وسایل نقاشی زیر یک سال چی داره. البته اگر ذاتی باسه من هم نباید تلاش کنم. چون خودم که اصلاااا نقاشی دوست ندارم. باز همسرم دستی در خنرداره. اما اگر به من برهکلا در هنر ۰ هست.

فقط من برم بگم کتابچه نقاشی با آب میخوام ؟!
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان