موضوعها: 0
تشکر Received: 6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
اعتبار:
7,863
شیطون خانم دفتر نقاشی جادویی یا مجیک واتر بوک میشه
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Rose
تشکر Received: 5,714 in 1,177 posts
تشکر Given: 1,195
اعتبار:
6,046
رز جون برنامه ریزی کردم منتها خانوم یهو میزنه زیر برنامه و مثلا یهو از پنیر بدش میاد
بعد روشهایی سعی کردم زرده تخم مرغ بدم بهش امروز بالاخره موفق شدم و بالاخره خووووورد
ناهارم مادرشوهرم سوپ گذاشته درسته رب و یکم نمک داره ولی خب گفتم از همون بهش بدم استراحت کنم
تو سن ده ماهگی چ بازیابی کنم؟
خوش بحالتون شهر کتاب دارین
من چی بخرم برا بچم بازی کنه و یاد بگیره؟
موضوعها: 278
تشکر Received: 22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
آره اسمش همینیه که سلین گفت...
طرحای مختلف داره، مثل پپاپیگ و...
اون پارچه ی نقاشی با آب هم باز اسمش یادم نمیاد
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
تشکر Received: 6,261 in 2,167 posts
تشکر Given: 5,726
اعتبار:
7,049
عاطفه تو گرگان شهر کتاب هست- مگه میشه مرکز استان شهر کتاب نداشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - ادرسش هم خ ولیعصر - بلوار ناهار خوران
اصلا هم شهر کتاب نداشته باشه بالاخره ی کتابفروشی یا اسباب بازی فروشی که وجود داره عزیزم
مسیر جهان دوره گردیست
• آبگینه، ستیلیته
موضوعها: 2
تشکر Received: 2,292 in 392 posts
تشکر Given: 3,869
اعتبار:
3,167
عاطفه اونی که ندایا گفت فک کنم بهت دوره دقیقا بعد نمایندگی اسکیچرز
اما اول خیابون لشکر سرزمین کتاب اون یکی هم اسمش یادم نیس کنار همن، این دو تا خیلی بزرگن
دوستای گلم لطفا منو با اسم مستعارم آبگینه خطاب کنید.
اعتبار:
6,046
مرسی ندایا جان
من تاحالا اونجا نرفته بودم آخه بعدش ک اینجا نوشتم از خواهرم پرسیدم گفت اونجا هست
بشدت علاقمند شدم برم ببینم چجوریه
• خانم فسقلی، ندایا
تشکر Received: 6,261 in 2,167 posts
تشکر Given: 5,726
اعتبار:
7,049
عاطفه عزیزم تو شاید شرایطتت از خیلیا بهتر باشه ولی خودت باور نداری یا نمیخای قبول کنی و فکر میکنی با اه و ناله کردن پیشرفت میکنی برای همینه همیشه ناراحت و ناراضی و معترضی - همش فکر میکنی مرغ همسایه غاز و................ تو شهر دور افتاده و برهوت که نیستی عزیزم - گرگان مرکز استان مگه میشه کلی این چیزایی که بچه ها میگن نداشته باشه - اصلا نداشت هم اینترنتی میشه تهیه کرد و ...... کمی بیشتر به توانمندی های خودت نگاه کن عزیزم - حیفه
مسیر جهان دوره گردیست
تشکر Received: 2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
اعتبار:
2,746
مرسی سلین
فقط ی سوالی ، این دفتر جادویی، مدادش بخوره اشکال نداره ؟ پسر من عادت داره همه چیو میجوه
اعتبار:
6,046
آبگینه جان مرسی اره اونو دیدم نزدیکتره منتها ماشین دستم باشه اونم میتونم برم
من همیشه کتابفروشی رفتم بخاطر خرید کتابای درسی
ندایا جان من الان ناله نکردم
توانمند هم هستم ولی خب شرایطم فرق کرده همین
ممنون بابت نظرت
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
سلین جان استاد مایی جدا میگم من کم مادری مثل شما یا رز سراغ دارم مشاوره بگیره واقعا بریکلا
کنایون خانم دختر منم از هفت ماهگی کاغذ یا دستمال کاغذی ببینه میخوره قبلنا از دهنش درمیاوردیم بعد یکسالگی تمایلش کم شده گاهی کاغذ رنگی جذاب ببینه میجوه ولی بعد تف میکنه
عادیه
شیطون خانم نمیدونم شما پرسیدی یا نه
من دخترم از وقتی چشم باز کرده منو خودکار به دست دیده از یک هفتگیش رو مبل میخوابوندمش اینورم با لپتاپ و خودمار و کاغذ کار میکردم متاسفانه برای همین علاقش به لپتاپ عجیبه از ده یازده ماهگی ماهگی روشن خاموشش میکنه
قشنگ شارژرو میزنه به پریز برای همین فقط شبا میتونم کار کنم کار با موسم بلده نه فقط بازی کنه ها اگه لپتاپ بذارید روشن میکنه اگه پس نداشته باشه میتونه پوشه ها یا درایوا رو وا کنه برای همین چون طول روز لپتاپ کم روشن کردم و بیشتر کارای یادداشتیمو انجام دادم طرز گرفتن خودکار رو کامل بلده براش ازین تخته های نقاشی که قلم مخصوص داره خریدم ( از کتاب پارک ( اسمش درست یادم نیست) میدان هروی گوشه پارک یه فروشگاه بزرگه) و سفره جادویی اما دخترم براش خودکار کاغذ جذابه
مداد شمعی میخوام بگیرم براش ولی فکر کنم دیوارارو یا کاغد آصفر باید بپوشونم یا این کاغذ رولی پلاترا
ولی خب همچنان تمایلش به بازیهای فیزیکی بدو بدو لمس گیاها خاک آب بیشتره
طول روز حدود یک ساعت تو سینک میشینه آب خیلی نوار باریک باز میکنم در حد خیلی اپسیلونی سرگرم میشه با ظرف وظروف و دستکش
عاطفه با هرچی دم دستته دخترتوسرگرم کن اتفاقا محل زندگی تو نسبت به مایی که تهرانیم مزیت بیشتری داره قشنگ تو طبیعتی دخترت کیف میکنه
|