امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
الهامی 
منم توی اتاقش روی زنین میچینم یه تعدادی از اسباب بازیاشو (نثلا هفته ای دوروز تغیرشون میدم)
بعد میره خودش برمیداره میاد تو سالن یا مثلا هرجا من باشم مثل آشپزخونه بازی میکنه
عمده شم ماشین و توپه
اما منم موقع ناهار یا شیر و خوابش قبلش جمع میکنم میذارم تو اتاقش اونم مثلا 4تا دونه شو میریزه تو سطلش به باز همه رو چپه میکنه رو سرش خخخ
من حایی خوندم بچه تا دوسال پادشاه خونس
باید قوانینو اروم اروم یاد بدیم اما انر و نهی نه
منم خیلی دوست دارم مرتب و منظم باشه اما الان خیلی اذیتش ننیخوام کنم تا حداقل 2سالگیش
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Rose
پاسخ
الهام من تا 3 سخت نگرفتم کلا...
ولی خب کم کم خودش داره یاد می گیره که برای غذا باید سر سفره بشینه وگرنه گشنه می مونه (قبلا میذاشتم بچرخه و بیاد یه لقمه ای بخوره و بره)...
یا مثلا برای کیک و پیتزا و امثالهم، سعی کردم حواسم باشه که زیرانداز بندازم و توی آشپزخونه هم انجام بشه، الان پسرم اگه نندازم، سر و صداش درمیاد که اول زیرانداز بعد کیک... یعنی خودجوش حواسش هست...
یا زیرانداز غذا همچنین... میدونه که اگه میخواد روی تخت چیزی بخوره اول باید زیرانداز بندازه ولی خب نمیتونم بگم همیشه رعایت می کنه... اگرچه نسبت به قبل خب همه چیز بهتره اما کماکان کثیف کاری توی خونه هست دیگه... نمیشه با چماق بچه رو بنشونم دو تا لقمه بخوره...
اسباب بازی خیلی وقتا توی وسط هفته نمی رسم که جمع کنیم، سعی می کنم یاد بدم که اول ماژیک یا وسایل و... رو جمع کنه بعد بلند شه که از کثیف کاری جلوگیری بشه... چاره ای نیست دیگه... باید بالاخره قوانین رو هم یاد بگیرن...
برای بالای 4 هم روشی هست که یه روز توی هفته مثلا شنبه یا جمعه (قبل از تمیزکاری هفتگی)، هر وسیله ای روی زمین بود، باید تبعید بشه برای مثلا 1 هفته... که بچه یاد بگیره اگه وسیله ای رو می خواد داشته باشه باید مرتب باشه...
خلاصه که قوانین ساده و روتین رو باید از همین الانا شروع کنیم...
ولی بچه همونی میشه که خودمون هستیم...
اگه می خوایم یه عادتی توی بچه بسازیم، بهترین و ساده ترین و کم استهلاک ترین روش اینه که اون عادت رو برای خودمون بسازیم
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، youtab
پاسخ
مامان ها یه سوال
جای بخیه سزارین تون ،چقدر مونده ؟
کرم خاصی بعدش استفاده کردید؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ
نسیمه مال من که بدزخمم اساسی مونده کلا ختی رد خراشم میمونه رو پوستم
تا چند ماه پیش که خیلی پررنگ بود الان کمتر شده
اره کرم میتونی بزنی برای اینکه گوشت اضافه نیاره اما من نزدم اصلا برام ردش مهم نیست
  • youtab
پاسخ
نونا چقد خوب با خودت کنار میای و خودت رو میپذیری
من الان همه ی دغدغه م اینه وای دارم چاق میشم لباسام تنگم شدن
چقد زود شکمم جلو اومد
ترک نخوره شکمم،پوستم شل نشه
جای بخیه نمونه و کلی استرس و دغدغه های بیخود دیگه !!!
کلا به همکارام هم گفتم لطفا بهم نگید چاق شدید ،خودم میدونم :|
  • nona، youtab
پاسخ
نسیمه من عاشق شکمم بودم مدام سرکارم تو حلسات در خال نوازش دخترم ( داخل شکم) بودم الان هم ردش مونده هم پوستم شل شده هم ترک زدم اما عین خیالم نیست
عالیم با هر وضعیتی Smile
  • youtab، نسیمه جااان
پاسخ
واسه منم اندازه دو سه سانت گوشت اضافه داره
کاریش نکردم
مشکل از دکتر بوده یا خودم؟ Smile
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۲۷، ۰۸:۰۹ عصر)نسیمه جااان نوشته است: مامان ها یه سوال
جای بخیه سزارین تون ،چقدر مونده ؟
کرم خاصی بعدش استفاده کردید؟

مال من چون اضافه وزن دارم، کلا معلوم نیست ولی حتی شکمم رو بکشم بالا هم، کلا یه خط نقره ایه، چیز خاصی نیست... اصلا نگرانش نباش... اگه کسی رو داری که سز کرده، برو ببین، خیالت راحت میشه، اینو توی کلاس بارداری برای بچه هایی که خیلی نگران بودن گفتن... کلا هم بسته به سایز بچه، فرزی و تجربه ی دکتر، می تونه خیلی کوچیک و صاف باشه... اونجوری نیست که آدم نگران باشه به نظرم... این نگرانی توی بارداری فقط از نداشتن تجربه اس که واقعا هم طبیعیه Heart 
دکترم یه چیزی معرفی کرد اما برای من خود اون زخم چون جای بیرون اومدن یک جسم دیگه از وجود خودمه، واقعا دوسش دارم... این نشونه ی اینه که من مادرم... 

حالا بحث کرم شد، من برای پیشونی پسرم که خورد توی کنج دیوار، دکترش این کرم رو داده:
https://mosbatesabz.com/product/dermalif...eam-30-ml/
هر 12 ساعت باید بمالم براش

نمیدونم چیز بهتری هم هست؟
دکتری که بخیه کرد، نوشته بورد فوق تخصصی جراحی پلاستیک و زیبایی ترمیمی... ولی تاثیرش خیلی کمه و جای بخیه هه خیلی واضح سفیده  Sad Sad Sad
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab
پاسخ
نه ندا کاملا عادیه چون پوست شکم کشیده میشه اون حالت میمونه میشه برش داشت موقع زایمان که همه دکترها اولا انجامش نمیدن ( به دلایل طولانی و متعدد هرچند کار بنظر عموم آسونیه) بعدشم اگر بارداری بعدی باشه خب همون پوست کش اومده و اضافی کمک میکنه مجدد ترک نخوری
  • youtab
پاسخ
عزیزم ممکنه خوب بخیه نزده باشن ،یه درصدی هم ب پوست خودمون مربوط میشه ،ک چقدر خودش رو بازسازی کنه
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان