ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
دنیا جان رو مال زرده وزعفران میزنم روش کنجد و سیاهدونه میریزم میذارن فر
به نظرم از سرخ کرده بهتره(من اهل غذای سرخ کرده نیستم)
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Donya
ارسالها: 2,562
موضوعها: 0
تشکر Received:
3,300 in 1,117 posts
تشکر Given: 2,638
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
5,351
۱۴۰۱/۸/۲۸، ۰۹:۵۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۸/۲۸، ۰۹:۵۶ عصر، توسط Heven.)
بچه ها من احتمالا زیاد دی دوتا مهمونی دارم که یکیش کردیم هم
پاگشای عروس هم دعوتی خواهرزاده همسر که سرباز
غذای ثابت ما توی تموم مهمونیا فقط چلوگوشت بعضی اوقات من سوپ شیرم درست میکنم
ایندفعه میخوام چون کیک و شیرینی خودم درست کنم فقط همون چلوگوشت رو میزارم
غیر از سالاد کاهو چه سالاد دیگه ای خوبه؟
پای سیب، شیرینی تر خوبه یا چیز کیک تک نفره
ژله رولی خوبه یا پاناکوتا با ژله؟
چون هوا سرد شیر کاکائو خوبه؟
ارسالها: 2,562
موضوعها: 0
تشکر Received:
3,300 in 1,117 posts
تشکر Given: 2,638
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
5,351
۱۴۰۱/۸/۲۸، ۱۰:۱۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۸/۲۸، ۱۰:۱۸ عصر، توسط Heven.)
قهوه نمیخورن پس همون چایی خوبه
ژله رولی سال قبل اون یکی دخترشون رو پاگشا کرده بودم درست کردم ماشاالله یکی دوتا هم هم که نیستن خخخخ
پارسال کاپ کیک هویج گردو داشتم، کیک تر برشی، ژله روی
سالاد کاهو، سوپ شیر، میز مزه
گفتم امسال متفاوت باشه
میوه و شیرینی و دسر رو قبل شام بیارم چون مهمونی قبلی همسر گفت میوه بعد شام بیار بعد شامم هیچ کی میوه نخورد گفتن معدمون دیگه گنجایش پر
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Pari
ارسالها: 1,993
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
9,290
هون جان چند نفرین؟
به نظرم به جای این همه دسر و شیرینی حتماَ یه غذای سبک دیگه بذار. به خصوص اگر تعدادتون زیاده. همون سالاد ماکارونی که پری گفت، یا کشک بادمجون، که هر دو از روز قبل آماده میشن، به همراه نون. یه چیز شکمپرکن! میدونم تو شیرینیپزی و دسر درست کردن رو دوست داری، ولی بقیه ممکنه غذای متنوع رو بیشتر دوست داشته باشن.
ارسالها: 2,562
موضوعها: 0
تشکر Received:
3,300 in 1,117 posts
تشکر Given: 2,638
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
5,351
۱۱ نفرن با خودمون میشیم ۱۳ نفر
میترسم درست کنم بمونه سوپ شیرم دفعه ی قبل همسرم گفت درست نکن خانواده ی ما دوست ندارن با ترس و لرز درست کردم ولی جوری بود که غذای اصلی موند همش سوپ خوردن ما مجبور شدیم تا یک هفته غذاهایی که مونده بود بخوریم
میترسم درست کنم یا نخورن یا باز غذای اصلی بمونه
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Pari
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
ارزو جان منم با ستی لیته موافقم، سالاد ماکارانی یا کشک بادمجون بذار بعد از دسرات کم کن...همون چیز کیک عالیه
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Heven، Pari، ستیلیته
ارسالها: 2,562
موضوعها: 0
تشکر Received:
3,300 in 1,117 posts
تشکر Given: 2,638
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
5,351
سالاد ماکارونی توی شات یک نفره خوبه؟
ارسالها: 1,993
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
9,290
خب بمونه! خیلی خوبه که! تا چند روز غذای خوشمزهی آماده داری میخورین. بعدم گوشتش رو اگر اضافه موند بذار فریزر چند روز دیرتر در بیار بخورین. برنجشم فرداش تهچین کن.
سالاد ماکارونی ظرفش رو من نظری ندارم، ولی محض خوشمزهتر شدن توش پنیر خامهای یا پنیر لبنه و اینا هم کمی بزن قاطی سسش. پیازچه هم چند تا برای تزئین خرد کن روش بپاش (اگر قاطیش کنی بعضیا نمیپسندن، بعضیام مثل من عاشقشن).
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Heven، Pari