امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
من از تخت استفاده کردم.به نظرم یکی از دلایل بدخوابی بچه ها رو زمین خوابیدن و کنار مادر خوابیدنه(نظر خودمهSmile).
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab
پاسخ
مونته سوریا م بگم چرا نگرفتن درسته کف زمین بودن اما اکثرشون نرده کنار داشتن من کلا با گوشه تیز و نود درجه مشکل دارم از بس دخترم خورد به این گوشه ها ضمن اینکه دخترم از قبل یکسالگی ازین نرده ها بالا میرفت خودشو پرت میکرد دیگه چه برسه به الان
یه مدل بود یه تشک رو یه سطح چوب به ارتفاع پنج سانت اون خوب بود فقط چهارچوب و‌سقفذمدل خونه داشت بهش گفتم حذفش کن گفت قابل خذف نیست بعدم گفت خب خانم اگه در این حد ساده میخوایین تشک کف زمین بندازین دیدم راست میگه

نه مینو ربطی نداره خدارو شکر بچه شما خوش خواب بود دختر من نه تو تخت کنار مادر اروم قرار داشت از نه ماهگیم گذاشتمش تخت اتاقش خودم تو هال خوابیدم افتضاح بیدار میشد پنج ماه صبر کردم بهتر شه نشد چون مدلش ازیناست که غلت مداوم میزنه تو خواب میشینه خودشو به جهت مهالف پرت میکنه وقتی دورش بسته باشه هر بیست دقیقه یک ساعت نهایت بیدار میشد
الان که دو ماهه تختو رد کردم و کل اناق باز شده راحت میخوابه
  • youtab
پاسخ
تخت کنار مادر خیلی خوبه تا ۸ ماهگی استفاده کردم ولی اصلا چوبی و گهواره ای نگیرین خیلی صدا میده اون مدلی که من داشتم هر چقدرم گارد داشته باشه سر بچه میخوره به نرده ها
از این مدل پارچه ایا خوبن
تختم من استفاده میکنم از ۹ تا ۱۲ که یه سره میخوابه بعد چون زیاد بیدار میشه دیگه میارم پیش،خودم حال ندارم هی برش دارم بذارم
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona، youtab، رخشید
پاسخ
ندا معلومه پسر آرومی داریا ماشالا تو خواب بازیش نمیگیره اره منم پارچه ای داشتم عالی بود اما دختر من شروع ۵ ماهگی دیگه از بس غلت میزد تختم جا نداشت بیدار میشد نخوابیده دیگه پنج ماه شایدم زودتر مجبور شدم جمعش کنم تخت دو نفرمون بالشت میذاشتم اطراف تخت اونجا میخوابید تا راحت غلت بزنه منم کف زمین
سرویس شدم
  • youtab
پاسخ
بچه هد عکس تخت کنار مادر که میگین میذارین
یا لینک عکس
  • nona، youtab
پاسخ
نسیمه جان من استفاده کردم از تخت دخترم و براش نوزاد کودک گرفته بودم قدش۱۴۰ بود و راضی بودم براش تا زمانی که استفاده کردم و شبها شیردادنی خودمم می رفتم تو تختشو پاهامو جمع می کردم. پارسال ردش کردم برای دخترم تخت جدید خریدیم به سلیقه خودش که البته اصلشو از ایکیا خریدیم و من و شوهرم یه تغییراتی توش دادیم. برای پسرم تخت بغل مادر گرفتم و دو سایز داشت این مارکی که گرفتم و من سایز بزرگترشو گرفتم که یکسالی توش جا بشه. خواستی تخت بگیری حتما تختی بگیر که ارتفاعش قابل تنظیم باشه.
رخشید جان برای پسر من این شکلیه و جدا براش حفاظ سمت دیگه هم گرفتم که بعد ۲-۳ ماه تختشو جدا کنم از تخت خودمون و چرخم گرفتم برای تخت که لازم شد راحت جابه جا کنمش.
https://www.uplooder.net/img/image/17/7b...19945.jpeg
  • youtab، رخشید
پاسخ
خیلی آرومه نونا جان Smile الان حرفشو زدم بیدار شده
من تا ۱۲ که ایشون خوابن مثلا همش حواسم هست ، در طول روزم اصلا تو تختش نمیذارم که بدونه اونجا میشه بازی کرد یا ازش بالا رفت
امروز دیگه پاهاشو داشت میذاشت رو دیوار امتحان کنه از اونم میشه رفت بالا گفتم بخدا اون دیوار شیب نداره وگرنه که میرفتی Smile

نونا دخترت هیچ دوره ای رفلاکس نداشته؟ این حالتا که میگی همش غلت میزنه و میشینه و برعکس میشه پسر منم داره ، من همش حس میکنم رفلاکسش برگشته اینجوری میکنه ولی الان شماها هم اکثرا مشکل خواب دارین
نمیدونم چشه واقعا ، یه لحظه هم آروم نیست تو خواب
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona، youtab
پاسخ
من نهايت استفاده رو از گهواره كردم و زماني كه ديگه براي پسرم كوچيك شد فروختم
هيچوقت هم از خريد تخت نوزاد و نوجوان پشيمون نيستم ولي اگه برگردم عقب مونته سوري ميگرفتم
ولي همين تختشم خوبه چون پسرم عاشق تختشه و دو نوبت خواب روزش رو روي تختش ميخوابه و وقتي بيدار ميشه اصلا دوست نداره ازش بياد بيرون و دراز كشه
ندا بيشتر بچه ها توي سن بچه هاي ما غلت ميزنن و خوابشون سبكه
و تا سه سالگي نهضت ادامه دارد
  • maryam_na، Nedaaa28، youtab
پاسخ
لیانه آخه وسط خواب یهو بلند میشه میشینه
یهو جیغ بنفش میکشه

منم پشیمونم مونته سوری نگرفتم چون الان نصف شب که خوابم میترسم تنها بمونه تو تختش
چه جوری اتاقش جدا کنم؟ خطرناکه اینجوری
پسر ۱۹ ماه ❤
  • youtab
پاسخ
نه ندا یه دوره دکتر بیدار مغز تشخیص اشتباه داد اگه یادت باشه امپرازول نوشت به منم رژیم داد نه تنها بهتر نشد بدترم شد خدارو‌شکر زود متوجه شدم قطعش کردم دکتر خودش و دکتر ایمان زاده هر دو کفتند این حد رفلاکس کاملا عادی و طبیعیه نه رژیم مادر لازمه نه بچه فقط بچه یه کوچولو با شیب بخوابه
این حالات تو رفلاکسم هست عزیزم
ولی بچه های ما بی خوابن بدخوابن گلم Smile دنبال علت نباش
دکتر برادرزادم گفتم که گفت خواب و غذا عمدش سرشتیه دنیال معجزه کوتاه مدت برای تغییر نباشید
ببین ندا خدایی من همون بعد زایمان متوجه شدم بچه رو که اوردن پیشم باورت نمیشه کلا از ۸ صبح بیدار بود تا شب این وسط یک ساعت اینا خوابید همونجا پیام دادم به خانواده این بدخوابه
شبم تا صبح چشمش باز بود هفته اول روزانه جمع میکردم ساعت خواب روز و شبشو چهار ساعتم نمیشد اصلا افتضاح
بهداشت گفت خانم این بچه باید الان ۱۷-۱۸ ساعت بخوابه
بردم دکترش گفت ازش خواهش کن بخوابه Smile
  • maryam_na، Nedaaa28، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان