امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
البته دختر من تو دلم خیلی تکون می خورد. پسرم کاملا کمتر تکون می خوره ولی خب پسرم تکونهاش بیشتر اذیت می کنه و‌ گاهی دردناکه، در واقع حرکاتش کندتر ولی قدرتیتره. دخترم یادم نمیاد درد اون جوری بیاره و آخریها معلوم بود هی لیسم می زد و حس خوبی بود. ولی حسش شبیه این بود که انگار یکی مژه اشو مثلا رو دستت بکشه و منم اولها می گفتم شاید مژه اشه می کشه بهم و از مامام پرسیدم گفت نه اون حس نمیشه و لابد لیس می زنه. دنیام اومد اوایل یکسره در حال لیس زدن بود و بزرگترم شد همه چیو می کرد دهنش.

یوتاب، پسرت هنوز خیلی کوچولویه تو سن و سال پسرت همیننو با همه چی ور میرن و از همه چی بالا میرن و … خطر اینام نمی دونن چیه. من خونه ام عین مهدکودک بود و همه چیو جمع کرده بودم و برده بودم یه جای دیگه خونه و اون قسمتهای امن خونه با در محافظ بچه از قسمتهایی که امن نبود جدا شده بود.
بعد هم مامان و باباها یادشون میره بعد چند سال، دقیقا بچه خودشون چه جوری بود. شوهر من یه داییش دو تا پسر داره و من از قبل که ببینمشون، شوهرم می گفت اینا بچگیهاشون خیلی شیطون بودن ازونا که مهمونی می رفتن تلویزیون و تمام وسایل صاحب خونه رو هم داغون می کردن. دخترم دو سالش بود ما رفتیم خونه اونا و یه دو روزی اونجا بودیم و خب بچه های اونم مرد گنده بودن و موقعهایی که تو خونه اشون بودیم دخترم سرگرمی نداشت و بعضا رو میز و بالا بلندیها بود و من و همسرمم حواسمون بود خسارتی نزنه، زن دایی یکسره می گفت این چقدر شیطونه و اخلاقش عین پسرهاست و … شوهرم ولی به من می گفت نه بابا این پسرهای خودشو یادش رفته و من بچه به اون شیطونی تو عمرم ندیدم
پاسخ
نونا
دخترم خوش خوابه ولی تو خواب کلی غلت میزنه و جابجا میشه ولی خودش دوباره می خوابه ولی اگه رو زمین بخوابیم اذیت می کنه و نق میزنه.از نق نقش بیدار میشم.شاید الانم نق بزنه ولی چون تو یه اتاق دیگه ست من صداشو نمی شنوم.
پسرم تا الان که ۳ سالشه دوره ای بوده.وقتایی که اصلا تلویزیون نمی بینه خوابشم بهتره.
نسیمه
این گهواره ها خیلی خوبن.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، نسیمه جااان
پاسخ
منم خونمو محتص پسرم کردم
امنه امن 
اخرین
 اقداممونم چند وقت پیش مبلی که گذاشتیم جلومیز تی وی رو روشو کردیم به دیوار و میز چون میرفت ازش بالا خخخخخخخخخخ
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • maryam_na
پاسخ
بچه ها مامانم ميگه منم آروم بودم و از نوزادي با خودش ميخوابيدم ، با خودشم بيدار ميشدم
شوهرمم اروم بوده
گاها فكر ميكنم ما دهه شصتيا مامانامون ويتامين و اهن و فوليك اسيد و امگا٣ و .. اين چيزا رو نميخوردن توي بارداريشون و ما طفليا اصلا نا نداشتيم گريه كنيم يا بي قرار بشيم
ولي خودمون كه توي بارداري انواع مكمل هارو خورديم بچه هامون هشيارن و جون دارن واسه نق زدن و گريه كردن

نونا من واقعا نميدونم چطوري ميتوني ٣ ساعت بخوابي؟؟؟
من به شدت عصبي و پرخاشگر ميشم
  • 2015، maryam_na، nona، youtab
پاسخ
بچه ها راستی هر وقت تونستین نظرتونم راجع به ختنه بگین لطفا. من خیلی مرددم که پسرمو ختنه کنم یا نه و حقیقتش دلیل منطقی و‌ علمی برای ختنه کردن پیدا نکردم. همسرمم می پرسم میگه خب بکنیمش ولی خب یه چیز غیر قابل برگشتیه و نمی خوام تصمیم اشتباه بگیرم یه وقت.

یوتاب پس بذار بچه شیطونیشو کنه. من چون خونه امن بود دخترم آزاد بود و موقعهای بیداریش قشنگ خونه بازار شام بود انقدر می ریخت اسباب بازیهاشو یا وسایل دیگه رو.
  • 2015، youtab
پاسخ
لیانه منم دقیفا به همین موضوع مکملا اعتقاد دارم... 
... 
مریم جون شما که اونوری رو راستش نمیدونن اما من چون پسرم ایینجا داره بزرگ میشه ختنه کردم در دو ماهگی...
... 
اره کلا واسه خودشه خونه، به همه هم میگم هر برنامه ای دارین بندازین خونه ما من نخوام هی دنبالش باشم خخخ
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • maryam_na
پاسخ
مریم من همه چی رو میسپرم به وقتش به نظر دکترش. واقعیت درسته بیشتر ریشه در مذهب و سنت و فرهنگ داره اما خب یسری مزایایی هم داره
من برادرمم که اورولوژیسته والا نمیدونم برای پسرش ختنه انجام داده یا نه ولی دفعه قبل که ازش پرسیدم اینجا هم کذاشتم گفت یسری مزایایی هم براش هست اما خب عمدش بحث مذهب سنته
من اگر پسر داشته باشم واقعا با اورولوژیست اطفال باوجدان صحبت میکنم و در نهایت محول میکنم به نظر ایشون
  • maryam_na، youtab
پاسخ
مريم جون من ختنه كردم و خيلي راضيم
بحث عفونت ادرار در پسرايي كه ختنه ميشن به طرز قابل توجهي پايين تره
  • 2015، maryam_na، youtab
پاسخ
مریم جان تو این تاپیک چند ماه پیش یه بحث و تبادل نظر کامل در مورد ختنه انجام شد. اگر سرچ کنی پیدا میکنی.
من خودم مطالعه خاصی نکردم راستش. نظر دکترش رو قبول داشتم و چون موافق ختنه بود انجام دادم
  • maryam_na، خانم فسقلی
پاسخ
من مخالف بودم و همسرم موافق.طبق نظر همسرم انجام دادیم ولی ته دلم به خاطر این موضوع ناراحتم.
  • maryam_na، ستی‌لیته
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان