امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
تشریف بیار هلیاجان قدمت روی چشم
پاسخ
ستی لیته جان میزان پنیر خامه ای چقدر از سس باشه؟
من تاحالا نریختم میشه دستور سستون رو بدید امتحان کنیم…
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • ستی‌لیته
پاسخ
دستور خاصی ندارم. از مادرشوهرم یاد گرفتم. فرضاً اگر نیم پیمونه سس مایونز یا ماست میزنی، یک سوم پیمونه هم پنیر لبنه یا پنیرهای چرب کارخونه‌ای بزن. نمکش رو قاعدتا‌ باید کمتر بزنی شور نشه. یه مزه‌ی متفاوت و خوبی بهش میده. با پشت چنگال لهش کن بریز قاطی سسش.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Pari، شیدا
پاسخ
بچه ها من سالاد ماکارونی که درست کنم ک بمونه برای روز بعدش، یه طعم و بوی ترشیدگی میگیره
واسه شما اینطور نمیشه؟؟
سسش هم تازه درست میکنم
پاسخ
شیدا واسه روز بعدش نه ،ولی اگه بیشتر بمونه آره بد مزه میشه
واسه خیارشور فک کنم

آرزو، سالاد اندونزی هم خوبه ،کمتر هم تکراری هست نسبت ب سالاد پاستا
منم نظرم اینه خودت رو کمتر واسه چند نوع شیرینی خسته کن ،یه نوع کیک بپز
مثلا من خودم چیز کیک شکلاتی خیلی میپسندم
عوض ش سفره ت رو رنگین تر کن
چون هوا سرده ،سوپ سعی کن بذاری مطمئنا خرده هم میشه
کشک بادمجون هم شده یه ظرف ولی بذار
------------------
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Heven، شیدا، فلامینگو
پاسخ
مرسی گلم
من ۱ سوال دیگه هم داشتم
برای برنج پلوپزی راهکار دارید که خوشگل و دونه دونه و مجلسی دربیاد؟
توی پلوپز چند کاره منظورمه
بدون ته دیگ
پاسخ
مرسی نسیمه جان والا باز عیدم باید مهمونی بدم دیگه با این هزینه ها نمیشه چند نوع غذا درست کنم ، شهریورماه یه سری مهمون داشتم
اینجوری نیست مثلا سالی یه بار باشه
همسرم میگه فقط غذا و سالاد ول کن خودتو خسته نکن
من گفتم چون پاگشای عروس یکم مفصل تر باشه
وگرنه چند ماه پیش مهمونی فقط غذا و سالاد و میوه تمام
درسته مهمان روزیشو میاره ولی با این شرایط اقتصادی واقعا سختمونه به اضافه ی اینکه پولم توی پاکت واسه عروس باید بزاریم
پاسخ
نسیمه جون سالاد اندونزی همون سالاد کلم و خیارشور و ذرت و گردو را با سس مایونز میگی عزیزم؟

اگر اون دستور سالاد که توش هویج پخته و نخودفرنگی و گل کلم داره رو بلدید بمن بدید.. من تو یه کافه میخوردم که دیگه از بعد از دانشجوییم نرفتم.. خیلی خوب بود..

اتفاقا آرزو جان میخواستم منم بنویسم تو این اوضاع سفره شلوغ چیدن هنر نیست، هنر اینه که یه طوری برگزار کنی که بازهم بتونید مهمونی بدید و کمر اقتصاد خانواده نشکنه با یه مهمونی... بعد هم چلوگوشت باشه کسی سراغ غذاهای دور و برش کمتر میره..
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Heven
پاسخ
دنیا گردو نداره ، ژامبون داره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya
پاسخ
شیدا جون تو همون سالاد کلم جا گردو ژامبون خورد کنیم؟

یادم رفت بگم تو اون سالاد کلمه من کشمش هم میزدم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان