امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
دنیا اتفاقا من سالاد کلم با کشمش هم خوردم، ولی فکر کنم اسمش اندونزی نباشه، شایدم بعضی ها به اون سالاد میگن اندونزی، البته اسم که مهم نیست ، فکر کنم خود اندونزیایی ها روحشون خبر نداره از این ترکیباتی که ما ازش به عنوان سالاد اندونزی یاد میکنیم Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya، فلامینگو
پاسخ
دنیا جان ،کلم سفید و قرمز ،ژامبون و نخود فرنگی و ذرت و خیارشور و هویج
همین و تامامBig Grin
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Donya
پاسخ
مرسی نسیمه جون و سس مایونز دیگه احیانا؟
پاسخ
اره عزیزم، البته من همیشه ۲/۳ماست میزنم،بقیه س مایونز و کلی قرتی بازی بهش اضافه میکنم ،سیر و روغن زیتون و سرکه بالزامیک و آویشن و فلفل سیاه و نم‌ک و یکم جعفری خرد شده
  • Donya
پاسخ
آره دنیا دیگه میدونن خونه ی ما چلوگوشت ظهرش یه غذای معمولی میخورن خخخخ
حالا شوهر من شب میخوایم بریم عروسی یا مهمونی باید نهارشو مفصل بخوره میگه شب چه ربطی به ظهر داره
مهمونی قبلی ۱۴ نفر بودن ۱۸۰۰ هزینه شد واسمون
اینم الان همون هزینه به علاوه هدیه پاگشا که احتمالا اونم یک تومن اوف

دوتا دیس سالاد کاهو+ یک دیس سالاد اندونزی خوبه؟

از الان باز منو استرس مهمونی گرفت
پاسخ
هون جون حس میکنم چلو گوشتهات خیلی خوشمزه ست !
میشه رسپی ش رو بگی
ممنوننن
پاسخ
آرزو جون تو این فصل سالاد برگ اسفناج با انار و گردو و تیکه های پنیز با سس ملس یا شیرین انار هم خیلی شیکه ...
سالاد اندونزی خیلی کم درست کن ... حجم زیادش دل درد میگیرن ... هر نفر در حد یکی دوتا قاشق غذاخوری کافیه براشون ...
البته ما همیشه با چلو گوشت سالاد شیرازی میذاریم ... یکم ترش هست و توش پیاز داره ... با چربی آبگوشت همخوانی داره ...
  • آیسان ۹۶
پاسخ
اره منم فک کنم خیلی خوب بپزه Smile
من واسه مهمونی نپختم چلو گوشت
مثلا برای ۱۰ نفر چقد گوشت لازمه؟
  • Heven
پاسخ
رسپی چلوگوشت آرزو حرف ندارهSmile
  • Heven
پاسخ
کار خاصی نمیکنم واسه چلوگوشتام بچه ها
من اینجوری درست میکنم
گوشتمو بهش زعفرون آب کرده میزنم ماساژ میدم بعد توی کره و روغن مایع یکم دو طرفشو سرخ میکنم
گوشته رو از قابلمه در میارم بعد پیاز خلالی رو کامل کف قابلمه پر میکنم بعد گوشتا رو میزارم روش و باز دوباره روی گوشتا رو پر از پیاز خلالی میکنم ، یه بوته سیر رو بالاشو میزنم که عطر سیر آزاد بشه بعد با همون بوته که تمیز شستم میزارم کنار گوشتا که وقتی پخت گوشتم سیرو خارج میکنم ، دو تا دونه هل و دو تا تکه چوب دارچینم ميندازم درشو میزارم با حرارت کم خود پیاز آب میندازه بعد که گوشت نیم پز شد یک استکان آب زعفرون که توش یکم فلفل سیاه زدم میریزم روی گوشتا ؛ اخرای پختم نمکشو میزنم، اگر عصاره ی گوشتم داشته باشم توی همون آب زعفرون باز میکنم کامل میدم روی گوشتا دیگه نمک نمیزنم و اجازه میدم آبش کم بشه
من چون آب گوشت رو هم میاره به اندازه سه کاسه ماست کوچیک آب میزارم بمونه یه آب غلیظ

نسیمه اگر بخوایم ماهیچه باشه میگیم مثلا ۱۴ ته ماهیچه بزاره
اگرم گوشت تکه ای بهش میگیم اندازه چلوگوشت واسه هر نفر خرد میکنه
  • Nedaaa28، sims s، ستی‌لیته، شیدا، مینو، نرگس
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان