امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
شیدا ساحلی که رفته بودی توی اروپا بود؟
خیلی جاهای محدودی اینجوریه ... ولی سونای کاملا لخت توی کشورایی که گفتم همه جا یه قانون و فرهنگ هست ... ممکنه یه جاهایی استثنائا بتونی با حوله بری ..

یه سری جنبشای فمنیستی شروع شد که گفتن خانما هم باید مث آقایون بتونن بدون سوتین ساحل بیان ... الان یه جاهایی مث اسپانیا اکثر ساحلاش تاپلس میتونی بیای ...
ولی آلمان هنوز ممنوع هست ... امسال انگار یه ساحلای محدودی اجازه تاپلس رو دادن ....

.................................................................................

آره مریم جان یه مساله فرهنگیه ... وگرنه کاملا قبول دارم که آلمانیا کلا سرشون به کار خودشونه و وقتی میرم سمت جنوب اروپا قشنگ نگاه هاشون برام جلب توجه میکنه ... البته احساس بدی نمیکنم ... بیشتر انگار از کنجکاویه تا نگاه بد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • رخشید
پاسخ
دیگه نهایت می بینه نمی پسنده و ول می کنه پسر رو خخخخ
من لب دریاچه دیدم خانم یا آقا بدون هیچی ولی میگم کسی نگاه نمی کنه اون ناحیه رو. آلمانیها هیز نیستن معمولا و در واقع شاید از قانون می ترسن چون پدرشونو درمیارن.

اسپانیاییها پوشیده ترن کلا البته خب مردهای اسپانیایی و خصوصا ایتالیایی هیزتر و چشم چرونتر بینشون بیشتره تا مرکز و شمال اروپا. من یه دوستم اسپانیایی بود مامانش هی بهش غر می زد چرا با دوست پسرت زندگی می کنی و اول ازدواج کنی. بعد برادرش با یه خانمی دوست بود که یه پسر ده یازده ساله داشت و بعد از برادرش باردار شد و سریع گفت تا بیبی چکش مثبت شده بود هی می گفت بچه دار شده خودشو بندازه و به قولی خواهر شوهر بازی در می آورد. به داداش مجرد من که بعد بنده خدا بچه قلبش تشکیل نشد و انداختش. بعد می گفت ما اسپانیاییها خیلی نژاد پرستیم و از مسلمونها خصوصا بدمون میاد.
پاسخ
بله فلامینگو جانBig Grin
  • فلامینگو
پاسخ
سونا تو ذهنم نبود استخر و کنار دریا در ذهنم بود و اینکه درصد کمی از سواحل تو دنیا کلا برهنه هستن ...
چقدر موضوع پیچیده شد Big Grin
  • فلامینگو
پاسخ
چه جالب مریم جان. دوستتون برای کجای اسپانیا بود؟ من چندین سال بارسلون زندگی کردم و جالب اینکه از عرب ها بدشون نمیومد و میگفتن خیلی از چیزها رو مدیون اون ها هستند. شاید ایشون برای جنوب بوده

شاید جالب باشه به گفته خودشون حمام رفتن مرتب رو از عرب ها یاد گرفتن
  • فلامینگو
پاسخ
همه ساحل ها تابلو زده که چه چیزایی ممنوعه ... مجموعه های آبی هم تابلو زدن که کدوم سوناها برهنه باید باشی ... یا یه جاهایی هم اجازه نداری با مایو بری و حتما باید لباس بپوشی ... مثلا داخل کافه رستوران کنار ساحل یا مجموعه آبی ...
پاسخ
فلامینگو جون من س ک س رو ندیدم Big Grin
این س در ملا عام رو توی یه مستندی از هلند دیدم
که توی پارک جوانان مشغول بودند Big Grin
مواد هم گفتند آزاده ، مواد هم میکشیدند
  • فلامینگو
پاسخ
اهل شمال اسپانیا بود و اتفاقا ما از سفرمون به بارسلون تعریف می کردیم که شهر قشنگیه می گفت اسپانیا نیست و کاتالونیاست. می گفت از عربها خوشمون نمیاد چون میان پناهنده میشن و تن به کار نمیدن. البته اینم بگم خودش و همسرش هر دو واقعا آدمهای سخت کوش و وظیفه شناسی بودن.
منم سکس ندیدم لب ساحل خخخ هلندشم خب تو یه خیابون خاصن و بعد هم لختن و مشغول سکس نیستن.
دوست من و شوهرشم خون گرم و بانمک بودن و خودش می گفت ما اسپانیاییها خیلی نژادپرستیم. اخلاقهاشونم به ما ایرانیها بیشتر می خورد.
پاسخ
مریم جان بله دقیقا، گفتم که مزایایی که میشمارن اونقدر نیست
اکثرشونم اثبات نشده هست یا اینکه تو خود کشورهایی که ختنه انجام میشه بررسی شده Smile که جامعه آماری درستی نیست و بحث مذهب و سنت میچربه
سوفی جان با یه اورولوژیست غیر مذهبی اگه صحبت کنی بهت میگه که اینکه از سرطان ها و عفونت تا حد زیادی جلوگیری میکنه واقعیت نداره صرفا همون مطالعات اندکیم که شده تاثیر کم رو نشون داده که معلومم نیست درست باشه
اما آقا چرا دروغ بگم
اگر من نوعی ایران باشم فشار اطرافیان پزشک مردم اینقدر زیاد هست مستقیم و غیر مستقیم که ناخودآگاه احتمالا تن خواهی داد به این موضوع

هایا پستونک ۱۶ ماهگی خیلی زیاده
پستونک که کلا اکی نبست اما بهر دلیلی اگر داده شد میگن حداکثر تو ۷-۸ ماهگی اگه اشتباه نکنم بگیرید
چه خبره بچه ۱۶ ماهه پستونک بخوره
  • maryam_na، مینو
پاسخ
نونا جون منم مث تو فکر میکنم که اگه داخل ایران باشی سخته مقاومت کنی و بچه رو ختنه نکنی ... هرچند بچه های نسل جدیدو که میبینم بعید نیست بعدا شاکی بشن که چرا ناقصم کردی ...

.
  • maryam_na، nona، شیدا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان