امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
آره اتفاقاً منم آتلیه رو از همون اوایل بارداریم انتخاب کرده بودم؛اما خب فدای سر خودمون و بچه هامون.اینجوری خیالمون راحت تره...من که دیگه به خاطرش غصه نمیخورم.
به قول شما توی دفتر پسرم مینویسم که چرا عکس بارداری ننداختیم.اونم حتماً درک میکنه دیگه.
اگه شرایط کرونا بهتر بشه ایشالا ۱۰ روزگیش میبرمش آتلیه و شاید اونجا غیر از عکس های تکیش؛خودمون هم چند تا عکس باهاش بندازیم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، lili_61، mona70، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مایع لباسشویی مخصوص لباس بچه.اکثر مارک ها دارن.مارک فیروز من گرفتم.
  • lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۴:۱۱ عصر)Seti69 نوشته است: لی لی من زدم واکسن اصلا عوارضی نداشتم، دستم کوفته بود که سوال کردم گفتن طبیعیه
دوم مهر هم فاز دوئشو میزنم

درمورد شستن لباس هم منم مثه تو نمیدونم بشورم یا نه،از بس اینو اون میگن نشور بابا لباس تازه رو کی میشوره و ...
از طرفی من الان اکثر لباساشو گرفتم تا ۳ ماهگیش، یعنی تا زمان زایمانم که ۳ ماه مونده اگه آلودگی احتمالی باشه ازبین نمیره؟
Big Grin
نه آلودگی و کثیفی و قارچ و باکتری با موندن که از بین نمیره... فقط در کنار هم قرار دادن لباس های آلوده با هم یا با لباس های تمیز، همه شون رو آلوده می کنه...
ویروس هم کلا روی بافت غیرزنده زنده نیست

این الان گانه فکر کنم... ولی بقیه ی لباس ها هم همینجوری دوخته میشن دیگه
[تصویر:  3071238.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • lili_61، mona70، nona، Sahraa71، Seti69، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها تعجب میکنم همه از قدیم لباس نوزادو میشستن چجوری میگید تصمیم نگرفتین بشورید یا نه اونم تو این دوران...به جز لباس و وسایل پارچه ای باقی وسایل هم باید شسته بشه وقتی دست بچه میدید مثل جغجغه و غیره.
بدن نوزاد حساسه تازه نرم کننده لباس هم نباید بریزی چون حساسه بو داره..
دقیقا مثل عکسی که رز گزاشته هست.تازه وسایلی که خودم دوختم.پارچه رو شستم دوختم بعد دوباره شستم.
  • lili_61، mona70، nona، Rose، Sahraa71، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۲:۴۵ عصر)Sahraa71 نوشته است:
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۲:۱۹ عصر)Almam نوشته است: لیست چقد کوچیک شد بچه ها Big Grin کی بشه منم اضافه کنم خودمو Big Grin

ایشالا خیلی زود تو هم اضافه میشی آلما جون.الان توی اقدامی؟

بچه ها شما میدونید چرا توی شرایط کرونا بی حسی رو بیشتر از بیهوشی توصیه میکنن؟من اینو از دکترم نپرسیدم...
خیلی دلم میخواد عملم با بی هوشی باشه

صحرا جون در شرایط کرونا با توجه به این‌که برای انجام بیهوشی عمومی یا کامل تماس با حلق و سیستم تنفسی زیاد هست و احتمال انتقال کووید بالا میره انجام بیحسی نخاعی ایمن تره عزیزم.
  • lili_61، mona70، nona، Rose، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۵:۰۱ عصر)Sh96.shamim نوشته است: بچه ها تعجب میکنم همه از قدیم لباس نوزادو میشستن چجوری میگید تصمیم نگرفتین بشورید یا نه اونم تو این دوران...به جز لباس و وسایل پارچه ای باقی وسایل هم باید شسته بشه وقتی دست بچه میدید مثل جغجغه و غیره.
دقیقا مثل عکسی که رز گزاشته هست.تازه وسایلی که خودم دوختم.پارچه رو شستم دوختم بعد دوباره شستم.

منم خیلی تعجب کردم واقعا... اصلا نشنیدم که لباس بچه رو نشورن... یه نفرو دیدم که لباس نو می خرید برای اینکه آهارش نره نمیشست حتی تا 1 سال ولی او دیگه خیلی استثنایی بود... ولی لباس بچه اصلا نشنیدم...

دقیقا همینطوره... بچه باید وسائلش دائم استریل و تمیز بشه... هرررر چیزی که دست بچه می رسه باید استریل شده باشه...
حالا من خودم حرفی از شستشو نمی زنم چون با 90 درجه شستم، تازه اون موقع کرونا هم نبود Big Grin (یعنی اولش خواستم بجوشونم گفتم چه کاریه، بندازم ماشین Big Grin ) و لباساش که کامل از ریخت افتاد، یه پتو هم در این مسیر فدا شد تازه و کل پرزاش رو از دست داد Big Grin Big Grin Big Grin ولی اصلا برام مهم نبود... سلامتی و تمیزیش بیشتر برام مهم بود نسبت به ظاهر...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، Sh96.shamim، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی از توضیحت روناک جون
  • lili_61، mona70، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها درسته منم قبل از کرونا هم هر لباسی میخریدم رو تا نمیشستم توی کمد یا کشو کنار لباسای دیگه ام نمیذاشتم
چون دیدم تو تولیدیا زیر دست و پاست همشون حتی لباس زیر
و اینکه به پارچه لباسا معمولا موادی میزنن که اهار بگیره و صاف و صوف بمونه برای فروش که اون خودش افتضاحه
حتما بشورین
من حتی لباسای بزرگشم شستم خ ش هی مسخره کرد که وااا
کهنه میشه 
منم گفتم پسرم سلامتیش مهمتره
والا Tongue
  • 2015، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، Sh96.shamim، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۴:۱۱ عصر)Seti69 نوشته است: لی لی من زدم واکسن اصلا عوارضی نداشتم، دستم کوفته بود که سوال کردم گفتن طبیعیه
دوم مهر هم فاز دوئشو میزنم

درمورد شستن لباس هم منم مثه تو نمیدونم بشورم یا نه،از بس اینو اون میگن نشور بابا لباس تازه رو کی میشوره و ...
از طرفی من الان اکثر لباساشو گرفتم تا ۳ ماهگیش، یعنی تا زمان زایمانم که ۳ ماه مونده اگه آلودگی احتمالی باشه ازبین نمیره؟

خداروشکر عوارض نداشتی ما منشیمون سالم بود رفت  واکسن زد از فرداش تا چند روز میگفت سیاتیکم درد میکنه بعد از 4 یا 5 روزم  دو هفته نیومد گفتن کرونا گرفته!!! گفتن واکسن رو که زده مبتلا شده! مگه میشه اصلا؟! 
ستی جان منم  همین  فکر رو کردم  گفتم لباسهایی که گرفتم مثلا ست بیمارستانی الان 2 ماه هست خریدم تا زمان زایمان 5 ماه میشه دیگه اگه میکروبی داشته دیگه فعال نیست اما بازم الان بچه ها تاکید کردن بشورید دیگه گفتم قطعی میشورم البته تو ماشین نمیندازم فقط در حد چند دقیقه میزارم تو مایع لباسشویی بعد میریزم تو ماشین ابش گرفته بشه بعدم اتو میکنم دیگه!
اما من یادمه خواهرام هیچکدوم نشستن! اونوقتا این کارا مرسوم نبود اصلا

(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۵:۰۱ عصر)Sh96.shamim نوشته است: بچه ها تعجب میکنم همه از قدیم لباس نوزادو میشستن چجوری میگید تصمیم نگرفتین بشورید یا نه اونم تو این دوران...به جز لباس و وسایل پارچه ای باقی وسایل هم باید شسته بشه وقتی دست بچه میدید مثل جغجغه و غیره.

شاینینگ جان اسباب بازی و جغجغه که بچه ممکنه بزنه تو دهنش به نظرم باید حتما شست اما لباس رو من نمیدونستم بشورم ولی شما که تجربه دارید میگید حتما انجام میدم مرسی از راهنماییهاتون خانمهای گلSmile
یوتاب جان من الانم فقط لباس زیر رو قبل استفاده میشورم اما لباسهای بچه رو با حرفهایی که زدین دیگه دلم طاقت نمیاره حتما میشورم
  • (کژال)، 2015، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، Sh96.shamim، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آی لی لی جونم چطوری؟
نزدیکیا به بغل کردن نی نی خوشگلت  Blush Heart
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان